Artik sabrimin sonu kendime zarar veriyorum dedim birgün kendime artik kirani kir birdahada affetme artik yok ediyorum icimdeki iyi insani artik duygusuz biriyim iyi olana merhamet kötü olana acimasiz en cirkin insan oluyorum artik duygularim yok cünkü igrenc insanlarsiniz okadar çok kötüsün ki midem bulaniyor sizden artik insanlari sevmiyorum nefret ediyorum okadar igrenc ki insanlar kendini bi b. k saniyolar sanki Allah onlarmis gibi seytan diyolar kendileri seytanlari gecmisler midem bulaniyor insanlardan o maske takmalari birbirleri, hakkinda dedikodu yapmalari biktirdi her türlü pislik insani gördüm birini gördüklerinde arkasinda kaşar or. spu demeleri sanki kendileri cok namusluymus gibi yordu Beni kendi Ablasinin arkasindan bile is ceviren dedikodu yapan insanlar midem kulaniyorsunuz en yakin arkadasiyla olan cocuklara tecavuz eden siddet uygulayan kendini iyi gösterip insanlarin haksizliga ugramasina sebeb olanlar bencil, nankör olanlar hersey elinde oldu halde baskasinin rüyasinda gözü olanlar hep, fazlasini istiyenler. Hep fazlasi olanlar sürekli ben ben ben ben demeleri benciler hepsinden gitmek istiyorum siz insanlar çok kötüsün cidden keske dünya patlasa yok olsaniz keske kötülük, yapmasaniz ama bu, saaten sonra ben kötüsün kötüye canimi mahv efenin cigerim koparticam Okadar cok bedua etim ki araba kazandi getirenler hasta olanlar oldu cünkü Beni mach etiler iliskileri, bozuldu öldürdüler artik, cok sinirli biriyim
Güncellemeler
+1 yıl
KISACA SIZIN YOLLUNUZU SI.. KIM
SAMIMIYETSIZ KISKANC ORU SPU CO CUKLARI
SAMIMIYETSIZ KISKANC ORU SPU CO CUKLARI
Güncellemeler
+1 yıl
KISACA OR... SPU COCUGUSUNUZ BEN INSAN SEVMIYORUM SONUNA KADAR BEDUA EDECEGIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası