İşyerinden birine aşırı çekim duymuştum ve konuşmaya başladık, arada yürüyüşler yapıyorduk. Bu çekim git gide arttı sonra evime davet ettim. Her eve gelişinde dışarıdan pasta alıyordum. Hala alıyorum. Markete girdiğimizde bana benim evim için şunu bunu alalım diyordu. Ekmekçıye girdik onun parasını ben veriyorum. Bugün eve geldik yine benim karnım açtı dışarıdan da kuruyemiş ve Pastayı ben almıştım yanina giderken. Sonra evde yemek sipariş edelim dedi 50 lira da ben ödedim yemek siparişini. Sonra yedik içtik teşekkür etti ve gitti. Sevgili değiliz ama beni sevdiğini söylüyor. elini cebine hiç atmaz evime gelirken bile sadece bir kaç kere bir şey aldı o kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranmam gerektiğini. Gerçekten çok sevdiğim için mi katlanıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Alma sende niye kullandiriyorsun, o düşünsün birazda
Benim misafirim diye alayım diyorum ama
Alışmış baksana, davet etme en iyisi
Yol ver gitsin ya parayı çok seviyor ya da seni kullanıyor
Kaç defadır oluyor bu? Eğer 1-2 değilse anla artık benc
Neredeyse iki aydır oluyor
Ben şu durumu bir kaç kere yaşasam gurur yapardım ben öderdim veya gitmezdim açıkçası.
Umrunda değil ki onun
Hislerini dinleme artık yoksa bu hikayede yanan sen olacaksın yüksek ihtimalle. Hem parandan olacaksın hem kalbinle oynayacaksın. Uzattıkça ona daha çok bağlanırsın.
Bugün söylüyorum ona da niye böyle oluyor dedim bağlanıyoruz birbirimize diyor
🐑
Uzak tut hayatından cimri belli ki insan da utanma duygusu olur biraz ayıp oluyor hep sen alıyorsun demesi lazım bildiğin odun ök*üz ne sayarsan say
Katılıyorum gerçekten bende maddi olarak o kadar sıkıntıya düştüm ki bilmiyorum ne yapacağım. Beni seviyor mu bilmiyorum ama seviyorsa böyle davranmazdı
İşine geldiği gibi seviyor görünürde böyle Bi insanı hayatında bulundurmak senxe ne kadar mantıklı ki evine gidiyor senin misafir en azından Bi kurıyemiş kola pasta ya da ne yiyeceksiniz Bi sorar alır hatta sormadan alması laızm Bi zahmet sürekli sana yıkılması seni enayi yerine koymuş oluyor maalesef bence çıkar hayatından boşa kürek çekme
Oha lan böyle kız bana da lazım. 😍
Öyle erkek ile olmaz o iş geç sen onu.
Sevdiğine inanmasam güvenmesem bırakacağım ama
Kusura bakma da o iş sevgi boyutunu çoktan geçmiş. Ciddi bir maddi sorunu vs olsa bilirsin herhalde. Pasta, kuruyemiş, dışarıdan yemek vs lüks maddi sorunu olsa daha ucuz şeylere yöneltir. Bu resmen seni kullanıyor ve doğrusu o adam çok şanslı şöyle saf bir kız bulamadım bana gelen hep prof ameka.
Çok katlanamazdim ona çıkarcı bı tip yol vermeyi bı dusun
Onunda ekonomik sıkıntıları var bence ondan dolayı olabilir mi
Pintilik onunki yuzsuzlugune eklemiş üzerine bunun ekonomiyle ilgisi yoktur genelde yinede emin oomak için dene
İnsanda utanma olur biraz yolla onu sen
Beni çok arar değil mi
Evet bence uzak dur ondan
Baya kaz olmuşsun bacım 😋
Gerçekten geliyor saatlerce duruyor yanımda film izliyoruz çay içiyoruz sarılıyoruz nasıl olucak böyle ya
Hızlı bı sekilde yol ver
O kadar da şey paylaştım ya
Ne paylastin
Eşek olunca semer vuran çok olurmuş
Ahh ahhh 😭
Sen manyak mısın
1 dakika BİLE konuşman aptallık yanlış anlama ama