Amacı farklı olan ne istediyse yapmama rağmen sevgili olmayan arkadaşız diyn erkegi nasıl sevgili olmaya nasl ikna ederim?

sevgili degildik ama o yolda ilerliyorduk beni sevmiyor benden tek beklentisi c*nsellik aylarca onu bekledim sevgili olma şartı buydu bana kabul ettim herşeyi yaşadık her şey iyiye gidiyordu sevgili gibi davranıyordu ama olmuyordu hala ve bu çocuk ondan asla vazgeçemem sanıyor sürekli üstüne düşüp böyle gösterdim ne istese yaptım 1 seneye yakındır konuşuyoruz 4 aydır c*nsellik yaşıyoruz ilkim o oldu bundan 1 ay önce Ona başımda olan bi belayı anlattım 5 senedir beni tehdit eden yaşlı bi adam vardı foto isteyen beni ondan kurtardı ve terk etti benim seninle işim olamaz dedi aradım yazma arama dedi 2 hafta geçti canı istedi diye aradı beni gittim hala umut var sandım konuşmadı ama çok iyi davrandı geçen hafta konuşmaya gittim umut yokmu diye sordum beni aşağıladı diğer arkadaşlarımdan farkın yok önceden de umut yoktu ama şimdi tamamen imkânsız git başkalarıyla görüş hayatına birilerini al dedi baya kırıldım daha görüşme yok dedi engellemedi ama ilk kez ona bu kadar kırılıp soğudum dün onu gördüm eve geçerken bana yazdı nasıl gidiyor hayatına birini aldınmı diye bende yok dedim amacım peşimden koşması çünkü geçen hafta canım istedikçe yazarım diyen çocuk tepkimi koyunca değişti hemen ondan vazgeçebileceğimi azda olsa gördü konuştuk dün işte senin bana bağlanman beni rahatsız ediyor dedi bende içimde ne varsa döktüm sevgine saygım var üzüldüm o an çok üstüme geldin bardağı taşıran son damla oldu dedi sonra adamla olan konuşmaları ss almış attı bana bunlar basitmi sanıyorsun hayattan soğuttun beni hala unutamıyorum sen beni severken o adama resimler atmışsın gel yüzleşelim dedi ertesi gün gelirim dedim gittim yine yaşadık yine umut sordum o da imkânsız değiliz ama şuanlık öyle bi düşüncem yok dedi yani onla eskisi gibi sevgili yolundyız yine benle olmaya devam edecek gibi gözüküyor şu an ama benim isteğim artık bunun değişmesi 1 haftada koyduğum tavır sayesinde o istediğimde yazarım umut yok imkânsız demeler gitti ne önerirsiniz bugünde yazdım işte sadece arkadaşız sende bende başkalarıyla görüşe biliriz dedi bitmeden gitmeden böyle olalım dedi benle sevgili olmuyor ama gitmemide istemiyor 1 hafta önce söylediği şeyleri söylemeye g*tü yetmiyor şimdi yazdığında reddetsem koşarmı peşimden sevgili olmayı kabul edermi etmez mi?
Amacı farklı olan ne istediyse yapmama rağmen sevgili olmayan arkadaşız diyn erkegi nasıl sevgili olmaya nasl ikna ederim?