Yani sorum su, bana büyük haksizlik edildi. 7 yildir bekledigim sevgilim dayisinin kizi ile evlendi hemde bana ümit verdgi halde.
bi anda degisti ve gitti.
ahim var hemde cok büyük, hakkimda sonuna kadar haramdir. Ama beni korkutan benim onunla islemis oldugum günahlarim. Günahlarima ragmen ahim tutar mi? Yoksa günahkar oldugum icin tutmazmi?
oda aslinda günahkar sonucta oda yasadi benimle herseyi, onun ne hakki ozaman mutlu olmak?
bi anda degisti ve gitti.
ahim var hemde cok büyük, hakkimda sonuna kadar haramdir. Ama beni korkutan benim onunla islemis oldugum günahlarim. Günahlarima ragmen ahim tutar mi? Yoksa günahkar oldugum icin tutmazmi?
oda aslinda günahkar sonucta oda yasadi benimle herseyi, onun ne hakki ozaman mutlu olmak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tutar elbete dayisinin kizi ile mi ensest mi bunlar insan kendi dayisinin kizi ile olur mu Hic. Ensestsin yaz ona engele
Birde sorsan zorla evlendiriyorlarmis
Zorla mi o niye?
Annesi babasi öyle uygun görmüsler
Yalan inanma
Dayısının kzıı nerden ensest
@Hayatisenciz123 ensestlik bu cocuklar hasta doguyor farkindamisiniz? Ensestlik bu
Kesinlikle katiliyorum, kuzen evliliklerinde cocuklar genelde hasta oluyor maalesef.
Hatta bunu gectim benim yasimi 32 etti ve benim tekrar birini bulup evlenip cocuk yapma yasimi gecirirse Allahim bunada cocuk sevinci vermesin
Abartiyorsunuz evli barklı adam bu meyin tantanası beddua size geri dönmesin sonra.
@Hayatisenciz123 abartiyorum? Umarim senin basinada böyle birsey gelmez.
Insanoglu kendi basina gelmeden anlamaz cünkü empati kuramaz. Anca kendi cani yanincada ver yansin eder.
Şu an evli olmasi beni zaten daha baglamyor. 7 yilimi emeklerimi fedakarliklarimi herseyimi mahfetti beni yari yolda birakti üstelik BANA sözler verirken.
Simdi dersin yapmasaydin, o isler öyle degil iste sevince yapiyorsun güvenoyorsun inaniyosun ümitleniorsun, bunlarida ben kendi bi yerimden uydurup gelin güvey olup yapmadim o bana bu cesareti ve istegi verdi. Yoksa bende biliyorum karsimdaki isteksiz olsa bana ümit vermese birseyleri göze almamayi
@Hayatisenciz123 dayisinin kizla olmadan hersey beklerim. elinden gelse kendi kizkardesi ile olur gerci kardesi ile olmus oluyor kani ayni sonra cocuklarnhasta oluyor sonra o iki canım yüzünden cocuk cekiyor.
@Hayatisenciz123 evli farkli Adam mis kendi kizkardesi ilede evlensin ozaman igrenc
Midem bulandi kuzenle evlenmek enestlikdir kardesiyle evlenmis gibi oluyor.
Cidden igrenc kizinda 7 yilini mahv etmis, ayrics, doguacak cocuk hasta dogar ise bunun sorumlusu o iki canım cocuga aciyorum. Yazik iki s.. alak yüzünden bu dünyaya, gelecek. Eziyet cekecek.
@patpatpatlaticamBende karsiyim kuzen evliliklerine.
Ama iste benim davam ama bu degil. Benim davam yari yolda birakilmis olmam. Neyse daha ne diyim Allaha havale.
@Hayatisenciz123 atlama yorumuma git basimdan kizin 7 yilini calmis birde gitmis dayi kizi ile ensest tabi siz ilerde kendi abiniz ilede evlenirsiniz.
Midem bulandi cocuga yazik dünyaya iki s alak yüzünden sürünmeye gelecek yalnis bir evlilik sonucu. Dayi kizi amca kizi kuzenlerim Hic o gözle bakmadim hep kardes gibi büyüdük. Midem bulandi ensestlik bu bildigin.
boş ver üzülme ahin tutar elbet merak etme sen. Böyle duygusuz ne dedigini bilmeyen kisileri. umursama bunlar basklarini yalamaya devam etsinler.
@patpatpatlaticam aynen sana katiliyorum, agzinin havasina bosbos konusuyorlar. O kadar akil bizdede var hos ama karsi taraf kendine inandirmis güvendirmis sözler vermis, benim sucum ne bunda tabikide güvencm inancam. Sanki kendisi hic bir insana inanip güvenmiyor.
Ah ah neler yaptim onun icin neler. Ülke bile degistirdim yine yaranamadim. Insan su yaptigim fedakarliklara bile kiyamaz be.
Evet onla yakinlastim günah isledim ama oda isledi sonucta benimle oda günahkar. Benim cezam buysa günahkarim diye onunda bi cezasi olmali. Hakkim sonuna kadar haramdir ona. Elbet bir gün cikar.
Hadi ya oylemi bastan dusunun bunları calmıs bilmem ne biseyler yadanmıs bitmis takıntı yapmayın herkes yoluna baksın ne yazmıssın oyle😂herkesin bi taraftan acısı var belli😂ensestmis de neymis sen once ensest ne onu ogren de gel kime ensest deniyor
@Hayatisenciz123 ensest farkindamsiin kuzeninle evleniyorsun kan ayni ar damariniz bu kadar m catladi siz kendi cocugunuzudaaaaa jsjsjjsjsj neyse birsey demiyorum
Sen nap bilIormusun sik. tir et zaten mutlu olamicak ondan cikar bir sekilde sen buna emin ol bana neler yaptilar kaza gecirdiler iliskileri bozuldu sunada bakma cahil biri ensestligi savunacak kadar, spaik bunlar ilerde kendi öz kardesimde tecavuz etirirler bunlar cok, kansiz ar damarlari catlamis birde ybanacilara Namus yok derler yabancilar ne diyor biliyormusun? siz kuzenizle mi evleniyorsunuz diye igrenc buluyolar mesela kardesin gibi teyze cocugun okanin tutuyor evleniyorsun sonra cocugun hasta doguyor iki tane or.. spu cocugu yüzünden ki bu küfürü hak ediyolar cocuk dünyaya gelip sürünüyor neden biliyormusun cünkü kansizlar bide aile hii buna zorlayan ailede or.. pu cocugudur net dua et kurtulmusun Ya, evlenseydin? öz kizina saldirirdi uzak durmusum kurtulmusun dua et sjjsjsjsj diyerleride ensestligi savunmaya, devam etsin baskalarinin g. tünü yalamaya
@Hayatisenciz123 ensest nedir biliyormusun kendi öz kardesi ile iliskide giren pisliklerdir sende bunu savuancak biri isen net ilerde Anne olursan TV ee görüyoruz kendi cocugunu satiyolar sevgililerne yaptiriyolar cünkü ara damari catlamis sizin gibiler hayvanlara tecavuz edenlerden, farkiniz yok öz kizinizla oglunuzlada, iliskiye girersiniz neden mi cünkü kuzen ile evlenmek normal sizin, gibi insanlara, sizin gibi insanlar yok olsun adem ve havayi cocuklarida evlenmis sonuc kani bozuk insanlar dünyaya, gelmis Allah bosuna cenneten atmamis keske cehneme atsaydida bu kadar o.. cocugu türemeseydi kötülük o yüzden insanlarin karninda var kiz 7 yilini vermis umarim, aynisini yasarsin insallah ozamanlar anlarsin. Bu kadar büyük konusma git kendi öz cocuguna, evlen sonrada, normal evli erkek de çok kötüsün tiksiniyorum sizin gibi insanlardan.
Arkadas kabul etmiyor Ensest oldugunu ama girsin Google yazsin ama o kadar akil olmadigi icin ben yaptim onun icin:
- İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir. Ensest ilişkide en çok rahatsızlık veren ilişkinin içinde var olan cinselliktir.
Bu aynen böyle aciklama olarak geciyor Ensest icin...
Ama cok dogru, yasamamis hic birsey burada konusuyor ama onada aciyorum Şu an büyük konustugu icin basina gelecek. Cok sevecek herseyi yapacak yari yolda kalacak ozaman anlicak benim derdimi. Neyi kinarsan neyi büyük konusursan onu yasamadan ölmezsin, bu yüzden bence dikkat etmelisin. Büyük lokma ye ama büyük söz etme.
Ben cok emek verdim cok sevdim benim hakkimdi ona evlenmek resmen hayallerimle oynadi. Oda farkinda bana diyor, vebal aldim biliyorum...
O vebal bu ah altinda ezilsinler.
boş ver bunun gibi beyinsizler anlamaz gitsin kendi öz kizina taciz eder bu
Cünkü mal kafa iste
Sende yapmasaydin ikinizde istemis yapmissiniz gecmis gitmis onune bak sende
Tabikide ikimizde istedik ben ama evlencez gözü ile bakiyordum bana herzaman o güveni ve ümidi verdi. Kim zaten o güveni almadigi biri ile birseyler yasar. 7 yildan bahsediyorum. Yani bu arada onla iliskiye girmedim ben genel baska yakinlasmalardan bahsedyrm
Ben olsam yapmak istemezdim heralde hicbiseyin garantisi yok madme pisman olcan adama deseydin evlenmeden olmaz diye
Mazlumun ahı çıkar da ikinizin de birbirinize karşı hatalarınız kendinizden sorumlu
Tutmaz gul gibi gecinip gider
Niye tutmaz sence
Aynı günaha girmişsiniz seni kandırmadıgına göre ahın seni bulur
Ee onun peki isledigi günah yanina karmi kalacak? Dinen oda günah islemis olmiyormu?
O günahi benle isledi, üstüne üstlük hep ümit verici konustu.
Kötülere bişi olmuyor ama sen yine et ahını hak ettiyse bulur hak etmediyse kendine geri döner
Tabi onu Allah bilir ama benim gözümde ve anlattigim herkesin gözünde hak ediyor. Bana ümit verip, bana hayal kurdurtup o hayali simdi baskasina yasatiyor. Hemde ben ona onca fedakarlik yapmisken...
Off ya yine kullanılmış bir kadin
Safsata fukara avuntusu
Tutmaz.
Neden sence
Tutar
InsaAllah