Öğretmenimle aramızdaki ilişkiyi değerlendirir misiniz (arkadaşlarıma anlatamıyorum yardım)?

Arkadaşlarıma bunu anlatamam buradakiler yardım etsin biraz bana. Geçen sene ikinci dönem okula yeni bir hoca geldi (bu arada reşitim şu an) yakışıklı genç uzun boylu sempatik hoca kavramına tamamen ters biri ama eğitim onlinedı sadece beğenmiştim adamı. Bu sene okul açıldı okulda hocalarla falan takılmıyo geneli yaşlı kendi halinde bankta oturuyor etrafı izliyo. Öğretmen kibiri desen yok teneffüslerde arada sırada selamlaşırdık iyi dersler falan derdik ama beni sadece sima olarak biliyordu geçen gün xciğime şu soruyu göstereyim diye arkadaşlarla şakalaşıyorduk arkamdaymış meğer duydu yani benden biraz çekiniyordu ama duyduğunda da gülmüştü. Bende şey dedim bir teneffüs (dersi boş sanıyordum) kaçmanıza gerek yok hocam arkadaşımı bekliyorum sonra yok kaçmıyorum dersim var falan dedi şakalaştı. Cuma günü bir kız arkadaşıma adımın ne olduğunu nerede olduğumu bugün görmediğini sormuş gülerek hatta. Başıma bir iş gelir mi sizce ilgileniyo mu benimle nolur ön yargılı olmayın reşitim ve adam genç zaten bu sene mezun olucam
Öğretmenimle aramızdaki ilişkiyi değerlendirir misiniz (arkadaşlarıma anlatamıyorum yardım)?