bir sirkette calisiyorum bide bizim musteri şirket var bunlar bizim ust kattalar neyse orada bir adam var 48 felan var departman müdürü bende 28 yasindayim bana bakiyor surekli süzüyor felan neyse benim onlarin sirketinde işim vardi onun yanindaki masaya birsey birakmam gerekiyordu biraktim gittim ama ona selam vermedim dikkat etmedim samimi degilim neyse gitmis hemen benim yoneticim kadini aramis ben daha asagi inmeden sirkete dedikodu yapmis demiş senin kiz ürünü atti gitti masaya bana hiç selam vermedi konuşmadi neden diye yoneticimde soylerim konussun demis sizce benden beklentisi ne birseylermi hissediyor hoslaniyormu ogün zaten beni bir cocukla gordu beraber calisiyorduk samimiydik aksamina bu olay yasandi heralde kiskanclik krizine felan girmis neden böyle davraniyor bir akil verin arkadaslar...
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar icin tsk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevgili yap yakandan düşer ya da o işten samimi olduğun çocukla daha samimi ol
Zaten onla gordu iftira atti urunu atti gitti demiss ne pis ya atmadim ustelik cocukla gordu beni neden benle konusmuyor diye araamk nedir
O bayağı saçma oldu doğrudur bi dahakine merhaba falan de öyle bırak masasına 😂
Canim onun masasi degill onun masasi olsa konusurm tabiki baska masaya goturdum o gormus beni
Devamlı bu soruyu soruyorsun adamdan sen hoşlanıyorsub
Niyeti belli yaşlı ihtiyar * ya bu yaşta kaç yaş küçük kadına yazıyor bekar mısınız
Evet bekarim 20 yas kucugum dusun niyet seksmi evli barkli adam
Seks tabi ne olacak * kurusu bunlaeı asacaksınn kesinlikle uzak dur yakınına bile gitme
Bu seferde bana iftira atiyor urunu atti gitti demis onun masasina goturmedim bile hemde atmadim
Bence gerekirse şikayet et ve onun departmanına gitme
Gitmiyorumki bu bilerek benim yonetifimden birseyler istio benim getircegimi biliyor cok akilli ozellikle mesai bitimine yakin istiyor
Akıllı değil kardeşim tm mı kaç yaş büyük ve evli sen gitme başkasını yolla nerelisin sen inşallah bana yakınsındır ben ona ne yaparım tabi istersen
Ben gidiyorm cunku departmanda en kucul benim benim getircegimi biliyor akilli degilmi bence fazla akilli
Değil bu herkesin aklına gelir sevgilin ypk mu veya abin
Yok tekim iste isyerinden cocukla gordu normalde bana iyi calismalar der gidee o gun hicbirsey demeden gitti biizi cocukla calisirken gordu sinirli sinirli gitti aksamina benle neden konusmuyor diye olay cikarfi bizim sirkete glcegi zmaan parfumler * saclarini felan yapio
* ya niyeti belli bide zengindir sen bişey düşünmüyorsun dimi kesinlikle çünkü bazı kadınların hoşuna gidiyor yaşlı olgun erkekler
Hayir adam yasina gore karizmatik adam gitsin kendi yasitlariyla denesin o zmaan 15 bin aliomus maas ogrendik 😀😀
Vay araştırdın yani böyle * genç bakımlı ister geneli dost hayato ister kadına bakar kadın haftada bir altına yatar kusura bakma parasını yer hediyesini aldırır gezer tozar bulursa bir yaşıt sevgili de bulan var
Arastirmadim cok gicik biri oldu icin sirkette dedikodusu donuyor kimseye pas vermeyen burnu havada biri bende ne bulduysa ben asla istemem basit biri degilim
İsteme de bence ya evli kaç yaş küçüksün yakılıklı mı bari yani senin yaşıtlarını ayıra bilir mi
Ayirabilirmi derken evet baya yakisikli uzun boylu felan
Ayarlaya bilir mi nasıl yakışıklı o yaşta ki adam ya demekji bazı kişileri düşürüp seks yaşadı sen yüz vermeyince beklemiyordu zona gitti
Ayarliyamaz beni yok yaa gorsen herkesls kavgaci konusmalari sinirli ve huysz biri ama benden ilgi beklio benim onla konusmami madem cok istiosun sen konus dimi yok egosu izin vermez
İzin verme konuşturma onun olma gençsin
Olmam zaten o kendince gelin guvey olmus ogun beni cagirdi masasinda yas pasta vardi yermisin sanada solim felan dedi yok dedim
Yuh ya baya kafayı takmış sana boy kilon nedir nerelisin sen
Sarisin uzun boylu felanim
Güzelsin belli hayatında biri niye yok
Nerden biliyon guzel oldumu
Bilmem tahmin ettim ve zaten o yaşlı * ihtiyar biraz kafayı sana taktığına gmre çünkü böyle * sıradan kıza kafayı takıp bunları yapmaz güzel ve bakımlısın ki böyle yapıyor
Evet guzelim yani ama onlarin sirketinde cok fazla guzel kiz var
Demekki senin onlardan farkın var peki hayatında biri olmaması nedeni ne vw ne zamandır orada çalışıyorsun
Yeniyim ben o orada eskiymis
Hımm işin birsz onda sıkınıtı sevgili durumu
Sevgili olcak degilim sacmalama
Of onla değil normal hayatında niye yok o ya * uzaj dur diyorum kaç gündür ne sevgilisi
Anlasamiyorum ya da aldatiliyorum
Anladım bırcun ne
Aslan
Hımm burcun iyiymiş
Daha öncede sordun la bunu. Karşısına bakımsız makyajsız çık. Bu herifte buda büyütülecek kız değilmiş der vazgeçer 2. Bir seçenek lezbiyen olduğunu söyle
Zaten makyajsiz geziorm
O zaman mesafeli ol. Bu herif tehlikeli biri gibi geldi bana. Yalnız kalma onla ve tenhada gezme pek. Bu herif hasetçi gibi. Bazıları iplenmediğinde çılgına döner. Kibirli ve hasetçi bu. Kovdurmakla kalmaz kötülükte yapabilir başka. Dikkatli ol
Evet cok kibirli sinirli hirsli biri is konusundada adamin yakasini birakmio
O zaman mesafeli ol. Korktuğunu belli etme. Dik dur. Belki de yanında biber gazı taşısan iyi olur. Pis kokuler geldi burnuma
Bede yoneticime dedim cekiniyorm sinirli biri dedim oda sevmio zaten onu aman selam vee gec dedi
Selam bile verme. Birde seksi değilde normal giyin dik dur dik
Yaa spor giyiniyorm hep makyajsizm daha napim
Hiç takma bile
Takmayincada atti gitti diye iftira atiyor bide benim arkamdan aramis hemen ben daha asagi inmeden neden gizli ariyor bir geldim yoneticimle telde konusuyordu
Kibirlilerin sorunu bu. Takmicaksın
Isimden edicek ama
İşinden edicek diye taviz mi vercen. Gururun yokmu senin. Sevgili ol bari oldu olacak
Sacmalama adam evli ayrica babam yasinda neyine guveniyor acaba
Parasına güveniyor ve sizin patrona
Aaaa nerden anladin bizim sirketin sahibiylr kanka zaten adam
Tamam işte ona güveniyor. Bu sürekli seni rahatsız ediyor mu
Yok ama surekli konusmaya calisio yalandan ogle yemekleri icin bizim. sirkete geliyor yiyor bazen benim yoneticime diyor o patrona soyle sinir etmesin beni haava atiyor yalandan bizim patronu azarliyor bende duyuyorm tabi 😀😀
Sizin patron kadın evli mi
Benin yoneticim kadin sirketin sahibi olan erkek patron erkek yani oda patronla samimi bizim ama benim yoneticim kadini arayip bizim patronu azaliyor
Kadınla ilişki yaşıyor olmasın
Hayir yaa kadin evli bunla yasit nerdeyse kadina bizim patronu azarliyor bende yanindaki masadayim duyuyorm duycagimk bilio hava atio sanki patron kendi
Ne yapmayı düşünüyorsun bu herifle ilgili
Bilmiorm ileri giderse nolcak
Bir pok yiyemez. Aslında bir yol var amaaaa yaparmısın bilemem
Neymis
Ya sevgilin olacak ya da onu sevgilin/nişanlın olduğuna inandıracaksın bir yolla
Bunun niyeti senle yatmak
Nerden anladin yatmak oldunu belki asik oldu asik asik bakiyor zTen zaten bir cocukla gordu beni ondan sonra sinirli sinirli gitti aksamina benle neden konusmuo diye olay cikarmis kaptirdim diye korkmus
Adam evli zaten. Belli değilmi amacının seni becermek olduğu
Ben istesem Belki kisini bosiycak genede bana yazamaz
Yani. Sen bu adamı neden bu kadar takıyorsun la
Rahatsiz oluyorm korkuyormda isimden edick
Bir pok yiyemez. Abin falan yokmu dövdür onu
Yok tekim
Baban amcan falan varsa söyle. Gerekirse kadın derneklerine git
Teksen o zaman dik duracaksın
Bana birsey yapamaz koskoca sirket ne yapablr
Yani iftira atabilir
Sustun?
Atamaz
Peki. Dik dur yeter. Sana güveniyorum. Başarırsın bunu sen
Rica
Ya senden neden hoslansın yas farkına bak
Ee derdi ne
Kendi kendine ne sanıyosun acaba
Niye benle ugraassin benle konussun desin
Amirine selam vermeden gitmesin demiş senle konusup napıcak
Benle konussun demisss
Tamam işte amir orada o oraya gelince onunla muhattap olacaksın biri bir şey veriyorsa bunu getirdim diye söyleyeceksin. İlkokul mezunu falan mısın
Ilkokul mezunu sensin bence ben onun masasina goturmedim baska yandaki masaya goturdum yani onla isim yok...
İki aydır aynı soruyu soruyorsun normal misin?
Istrdimi sorarim hesapmi vercem
Sorun var yani adamdan mı hoşlanıyon anlamadık. Bir kere olmhs bitmiş baska bir şey yok ortada hala aynı soru
Yine mi aynı soru sen boşa kürek çekersin bu hayatta yazık sana
Seni işten kovdurır en sonunda sende kurtulursun kompleksli kız
Bu gidisle kovdurcak zTen
İnşallah sende kurtulursun oda sen ona yüz vermiyorsun ya ondan
Evet babam yasinda evli barkli ne yuzu vercem benle evlencek degilya
Evlenmesede bişeyler yaşamak istiyordur belki de senle
Benle nasil evlensin evli 😬 engelli oglu varmis bide
Onu bilemezsin evlenir evlenir ya da sevgili olur kullanır seni büyük konuşma seninde gönlün var gibi zatwn bu kadar taktığına göre kafana
Nasil evlencek ben istemedikten sonra sakami
Şaka değil sende takmışsın kafana baksana sürekli kafanda bu soru var
Yakında sevgilim departman müdürü dersin
Baban yaşında adam
Evet napcam nasil davrqncam
Yüz vermek konuşmak zorunda değilsin selam selam
Onun masasina gotursem zaten konusurm baska masaya gotrup onla neden konuscam benle konussun demiss
Sana göz koymuş
Biktim yaaa
Hep bi mobing
Bide atti gitti diye iftira atmis atmadim diye isimden olcam slaka insn
Bana ulaş bişey sorcam
göz koymuş sana biraz rüküş giyin uzak durur
Sadeyim zaten makyajsiz spor geziorm
iice dağıt sümüğün aksın falan
bol pantolon giy
uzak dur
Derdi ne
bilmemde civjk bi tip gibi geldi
Yok cok ciddi gicik bir tip
makaminin verdigi sey o
Makami bana asilmasini gerektirmes
gucunu kullaniyo iste
Polise söyle.
ver adama bi kere
Aşık sana
Banada oyle geldi ben kizi yasindayim ama ayrica evli
Bizim patronda 50 yaşında dul 28 yaşında evli çalışanı ile beraber kaç kez yakaladım
Ben ahlaksiz degilim