Çok karizmatik bir beyle tanıştım. Çok beyefendi ve epey şakacı, ayrıca çok saygılı. Kültürlü de, beğendim yani.
Sevileceğine olan inancını kaybettiğini duydum. Arkadaşım şey dedi hemen hemen 17 yaşında bunu düşünmeye başladı ve hiçbir zaman bu düşünceyi unutmadı, yani hep bu yerleşmiş
Sizce açılmalı mıyım? O da bana gülümsüyor, yani sohbet falan ediyor bilmiyorum. Ne yapmam lazım?
Sevileceğine olan inancını kaybettiğini duydum. Arkadaşım şey dedi hemen hemen 17 yaşında bunu düşünmeye başladı ve hiçbir zaman bu düşünceyi unutmadı, yani hep bu yerleşmiş
Sizce açılmalı mıyım? O da bana gülümsüyor, yani sohbet falan ediyor bilmiyorum. Ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acelen yoksa iyi geçinmeye devam edebilirsin. O seni tanısın sen onu tanı vakit geçirin.
Kendini işine çok adamış. Sürekli çalışıyor bu sayede durumu da iyi. Benim kitabımda sadece çalışmak var diyor. Yahudi gibi yetiştirmiş ailesi, işine gücüne cok önem veriyor her şeyden önce işi geliyor
Oğlak mı bu arkadaş peki. Bakalım tutacak mı.
Mayısın ilk haftasıydı doğum gününü kutlamışlardı. Sanırım boğa oluyor
Hmm oğlaklar çok hırslı işkolik falan da. Siz bence iş ortaklığı yapın hayat ortaklığını boşverin. 😂
Niye ya, boğa diye mi?
Yok yani ne bileyim bahsettiğin profil içime sinmedi. İçime sinmeyen bir şeyi de başkalarına önermem.
Peki teşekkür ederim :(
Ama tabi sen tanı, ön yargı yapmamak lazım. Sana tavsiyem kendin gibi olanla daha mutlu oluyorsun, zıt kutuplar birbirini çeker mevzusu bir hikayeden ibarettir.
Ya zaten o yüzden istiyorum. Çok entelektüel biri ve baya ortak yönümüz var. Dört dil falan biliyor. Elinden kitap düşmüyor, sürekli okuyor. Bir yandan da sürekli işinde. Çevresine baktım kadınlar ağzının içine giriyor resmen ama hiç bakmıyor. Çok ortak yönümüz var ruh eşim gibi görüyorum onu
O zaman hiç vakit kaybetme, o enişte bizim eniştemizdir, kapmasınlar.
Peki ama ne yapacağım? Ergenlik döneminden beri küsmüş nerdeyse adam. Nasıl bana özel bakmasını sağlayabilirim?
Orasını bilemiyorum o kadar uzman değilim maalesef.
Sen kimsin açıl artık bana yıldım sende 😅
Nerde tansiyorsunuz?
Arkadaş ortamından tanışıyoruz.
Sen kaç yaşındasın o kac yaşında
O 29 ben 26
reddedilirsiniz
Neden? Ben de alımlı bir kadınım ama
sizle alakası yok. adam tüm kadınlardan sevilmekten ümidini kesmiş ve yıllarca böyle kafasına yerleştirmiş.
Birden çıksam dengesi bozulmaz mı? Adam adeta ruh ikizim gibi çok ortak yönümüz var onunla bir şeyler yaşamak isterim.
yılların alışkanlığını değiştirir mi bilmiyorum. Bi deneyin isterseniz
Böyle insanlar kafasında sevgiyi komple yok edebilir mi ki? Bu çok mantıksız değil mi? Bir insan sevgiyi nasıl unutabilir? Unutsa bu kadar merhametli biri olmazdı
sevgi yok edilmez hanımefendi. hayvanları seviyordur , doğayı ağaçları kitaplari seviyordur. ama adam bi kadının kendisini sevebileceğini düşünmüyor kendini buna inandırmıß. . hayatındaki ilk kişi siz misiniz daha önce sevgilisi veya esi olmuş mu
Arkadaşımla uzun uzadıya konustuk. Baya romantik biriymiş (taaa lise çağlarında) ve çok sadıkmış. Hiç kız arkadaşı olmamış ama konuştuğu falan cok olmuş. Bir kız tam umutlarını yeşertirken aldatmış bunu. Üstüne tokat yemişliği falan varmış. Konuştuğu kızlardan da ya soğumuş ya reddedilmiş. Lisenin birimine yakında “sevileceğime olan inancımı kaybettim kadınlar beni dışlıyor aşk konusunda” demeye başlamış sonda hic düzelmemiş
şu an kaç yaşında bu adam
29 yaşında ben 26
bilemiyorum o yaştaki bir adamın psikolojisini. ben epey genç sayılırım ona göre. ama adam bi yaşam tarzı kurmuş kendine değiştirmesi kolay olmayacak gibi.