Çok saçma ama ya bi kaç gündür ard arda okula gitmedimde (bi kaç sınav vardı çalışmamıştım o yüzden) normalde hep gitmediğimde ya hastaydım derdim ya da işte başka şehirdeydim falan... şimdi bu gittiğim okul yeni bunlar dert değil ama şimdi hastayım desem covid falan sanıcaklar😕 başka şehire de gittim diyemem çünkü her yeri gezdim biri görmüşse patlarımyın hani bide yeni okul ya hiç kimseyi tanımıyorum o yüzden ha bide biri öldü de diyemem çünkü bi arkadaşımın annesi vefat etmiş o hergün geliyor şimdi ben kimi mezara sokim gitmemek için töbe yaa neyse işte creative bahanelere ihtiyacım var ama altını çiziyorum bi kaç gün ardarda gitmedim ona göre şeyaparsanız 🤦🏻♀️🥰 soru çok saçma biliyorum ama siz ciddi yorumlayın.
**ailem gibi lütfen gitseydin çalışsaydin falan demeyin bu aralar pskolojim çok bozuk toparlamaya çalışıyorum ama hayatımda her şey üstüme üstüme geliyor ve elimden gelenin en fazlasını yapıyorum pes etmemek için**
**ailem gibi lütfen gitseydin çalışsaydin falan demeyin bu aralar pskolojim çok bozuk toparlamaya çalışıyorum ama hayatımda her şey üstüme üstüme geliyor ve elimden gelenin en fazlasını yapıyorum pes etmemek için**
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer