Merhaba
Yarın okula gitmek istemiyorum annemi nasıl ikna edebilirim?
Annem zor ikna olabilen bir kadındır
Yarın okula gitmek istemiyorum annemi nasıl ikna edebilirim?
Annem zor ikna olabilen bir kadındır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer akşamdan bir ağrım oldu anneciğim yumurtalıklarımda, önce biraz sıcak şeyler tuttum ki yarın okula gideyim, önemli bir şey yok yarın okulda ama yinede yaptım, ama geçmedi gece birkaç kez tuvalet gittim (gerçekten de git wc otur whatsapa felan girersin sonra sifona bas) ve midem bulanıyor anne de, sabah de bunu rahatsızım tüm gün uyumak istiyorum de.
Ben "anne ben okula gitmiyorum" dediğimde sebebini sormazdı çünkü kafa dinlemek istediğimi bilirdi şimdi senin annen için ne yapılabilir bilmiyorum. sende gitmek istemiyorum de geç. Bütün mesele istememem
sınavım var çalışamadım rapor alıp sıkı çalışacağım zor önemli bir sınav okula yarın gitmesem daha iyi not almak için hem çıkan soruları da sınıftakilerden öğreneceğim gitmesem olur mu de acındırarak konuş ikna olur belkiii olmazsa da okula gidiyormuş gibi cik bir yerde saklan eve erken çık hoca yoktu falan de yat uyu
Cevap
8Cevap
Yarin işsizler bayramı anne okul da gelecekte işsiz olmayı hayal edenler gelmesin dedi gitmesem olur mu de
kırıklığım var gitmicem de. sınavım da yarın evde ona çalışmak istiyorum de 😉
Okula zorla gönderen anne emin olunki geleceğimizi zerre kadar düşünmüyordur benide sınavlar sonrası göndermeye çalıştı ama ben hiç bir zaman istemedim evde kalıp yatmak varken kim umursar o cehennemlik yeri
okula diye cık bugun 3 dersmiş de 1 2 saat sonra dön veya evde çocuk varsa ona bakma bahanesyle gitme
Anne derste arkadaşla konuştuğum icin hocam bir gün ceza verdi okula gelme dedi 😉
Gitmesen eline ne geçecek
Hastayım bahanesi ile :D
Lise mi
Yoksa siz hala annenizi ikna edemiyormusunuz
ders boş hoca gelmicekmis de😯
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar