Ortada cok ciddi sebepler yoksa evlilige devam eder misiniz?

Ciddi sebepler dedigim aldatma, siddet vs gibi seyler yok. Karsi taraf evlilik yaptığı kisinin yanlis seçim olduğunu düşünüyor. Ama geri kalan her sey normal. Kavga gürültü pek olmuyor, yatak hayatları iyi. Baska sorun yok. Ama bu diger tarafi cok kıracakta bir söz. Seninle evlenmem yanlıştı/hataydı sözü kırıcı. Belki ömür boyu unutulmayacak bir cümle. Bu yanlışı duzeltebilirsin dendiginde ise boşanma taraftarı da degil. Bunu dedigi icin surekli gönül almaya da çalışıyor ve özür diliyor. Böyle bir durumda boşanmaya gidilmeli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu cumleyi sinir anında kurmadı eşim. Herkes kavga ve sinir anı olarak algilamis. En yakin erkek arkadaşına dedi bunu ve ben duydum. Arkadasina evliligim hataydi ya da evlendigim kişi yanlıştı, bilmiyorum devam etmeli miyim dedi. Bende bunlari duydugumu söyledim kendisine. 1 hafta kadar tek kelime etmedi. Ne düşündü bilmiyorum o sira. O haftadan sonra oyle demek istemedimlere başladı. Yani bitirmek elbette benim kafamda yok. Devam etmeli miyim deyisinde bile ayrilsam mi düşüncesi var.
Ortada cok ciddi sebepler yoksa evlilige devam eder misiniz?