Uzaklassin o arkadaşından ya kiskaniyorfur bu yakışıklı diye ondan yakışıklı değilsin diyordur özgüvenini düşürmek için çocuğun sevgilisi var mı bu kadar yakisikliysa
Var galiba ama keşke benim sevgilim olsa ses tonu güzel yakışıklı kalbi güzel zeki çocuk bambaşka ekranda gördüğün tüm erkeklerden daha güzel sanki zamanın yusufu gibi
Kız dudakları burnu çok güzeldi gözleri sürmeli rengi bal usun kirpikleri var kaşı gür yay çene hatları çizilmiş gibi keskin elmacık kemikleri güzel teni ben beyaz saçları kumral hafiften gonca gibi kızarmış yanakları fiziği çok güzel oğlan çizilmiş gibi hepten aklın hayalin durur yeminle
Allah canımı alsın yemin ederim çocuk efsane sıradan bi tip değil ekranda görünen çocuklar mankenler çocuğun çeyreği yapmaz hatta bu çocuğu saldıran erkeklerde oldu tehtit bile edildi yakından gör aklın durur eşissz bişi
Soy ismini bilmiyorum kullanıyor mu ki kardeşim gördüğümde gerçek mi değil mi demiştim çünkü bu güne kadar çok yakışıklı gördüm ama onun gibi sini bu güne kadar görmedim keşke görsen çoook seversin çok tatlı hoş biri yaşı da küçük 23 yaşında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel kızların evet sevgilisi olmuyor ve olsa da yanında yakışıklı değil hanzo tipler oluyor
Kızlarda bozuyor kıskanıp guzellerinkini
Kendilerine bakmıyor ya erkekler sinirlenip bozuyorlar çok şahit oldum valla ben gözümle gördüm kulagimla duydum
Kızlar çok şeytan
Benim erkek arkadaşım var çocuk da filinta gibi oğlanı kıskanıyor oğlana yakışıklı değilsin diyor bu her cinste var
Kim diyor yakışıklı değilsin diye
Erkek arkadaşım arkadaşına ama oğlanı bi gör nutkun tutulur oğlanda safım sesi hiç çıkmıyor
Sessiz biri mi niye sesi çıkmıyor yakışıklıyım ben desin
Sen kendine bak desin
Kız olan mütevazı bi oğlan boylu poslu güzel oğlan kalbi çok temiz yaa
Uzaklassin o arkadaşından ya kiskaniyorfur bu yakışıklı diye ondan yakışıklı değilsin diyordur özgüvenini düşürmek için çocuğun sevgilisi var mı bu kadar yakisikliysa
Var galiba ama keşke benim sevgilim olsa ses tonu güzel yakışıklı kalbi güzel zeki çocuk bambaşka ekranda gördüğün tüm erkeklerden daha güzel sanki zamanın yusufu gibi
Vay be ismi ne bunun öyle bir tanıdığım var o mu acaba jdjdjd nedir yani 🤣🤣
İsmi ne
Ahmetsalih
İnstasi var mı yok ben tanımıyorum öyle birini yakisiklimi ki dediğin gibi
Kız dudakları burnu çok güzeldi gözleri sürmeli rengi bal usun kirpikleri var kaşı gür yay çene hatları çizilmiş gibi keskin elmacık kemikleri güzel teni ben beyaz saçları kumral hafiften gonca gibi kızarmış yanakları fiziği çok güzel oğlan çizilmiş gibi hepten aklın hayalin durur yeminle
Ee ne işte instask ne bunun catlicam🤣🤣
Bir bakim sadece
Dediğin kadar var mi
Allah canımı alsın yemin ederim çocuk efsane sıradan bi tip değil ekranda görünen çocuklar mankenler çocuğun çeyreği yapmaz hatta bu çocuğu saldıran erkeklerde oldu tehtit bile edildi yakından gör aklın durur eşissz bişi
Tamam ne işte instasi yok mu
Yazmam ben kimseye instadan sadece resmine bakicam onkadar
korkma yani
Ahmetsalih yaz ınstaya vardır belki soy ismini bilmiyorum ama
Bilmiyorum öyle dediğin kadar yakışıklı biri göremedim Ahmetsalih yazıp baktım ama. yok
Soy ismini bilmiyorum kullanıyor mu ki
kardeşim gördüğümde gerçek mi değil mi demiştim çünkü bu güne kadar çok yakışıklı gördüm ama onun gibi sini bu güne kadar görmedim keşke görsen çoook seversin çok tatlı hoş biri yaşı da küçük 23 yaşında
Guzel kizlarin sevgilisi olmaz sacmaligini da kim uydurdu
Valla kanka yok bizdede bence ondandır ya da bu erkeklerin gözleri kördür 😊
Ahahah kesinlikle bizim de aramızı bozuyorlardı. dkdkdkd
Bilmiyorum
Beklentileri olduğu icin olabilirmi
Saçmalık
hahaha
Bu yalnız değildir diye düşünüyor olabilirler
Sen bozen tayfa mı yoksa önü kapatılan mısın?