Böyle keskin ve kesin laflar konuşması, sözler etmesi ve sürekli olarak bunlara parmak basması sizi tedirgin eder mi? Siz bu cümle kalıplarına inanıyor musunuz? Hiç bu sözleri söyleyip sizi terk eden ve şu an eski sevgiliniz olan biri hayatınıza girdi mi?
Sevgilin sana "sensiz yapamam, sensiz nefes alamam" dediği an bir "bit yeniği" olduğunu düşünür müydünüz?
Artık güven kaybı o kadar yoğun ki güzel cümlelerin tadı iki tarafça da çıkarılamıyor olmuş ne acı ki. Ne demektir böyle birbirine vazgeçilmez değilsin resti çekmek? Ayağını denk al, canımı sıkarsan aldatırım demek!!! Herkes kendi gibi bilir. Açıkyüreklilikle söylemek istiyorum sevdiğim adam bana bu tarz cümlelerden kursa çok sevinirim. Çünkü ben, onsuz yapamam. Net...🦄🍀❤️
Bir kere şunu netleştirelim, ne bensiz yapamaz derim kimse için ne de birileri olmadan yaşayamam derim.. Hayatta insan öyle tecrübeler ediniyor ki herkes herkessiz yaşıyor, yaşamak zorunda kalıyor.. Birini bazen çok seversiniz sonra yürümez biter bir bakarsınız sensiz yapamam diyen kişi başka kollarda.. Bana sahtekarca geliyor bu tutum.. Asla büyük konuşmam, ne kendimi vazgeçilmez görüyorum ne de bir başkasını.. Herkes herkessiz olabiliyor.. Bana kalırsa birileri yokken de onun varlığıyla yaşayabilmektir olay.. Gerçek anlamda birine değer vermişseniz sensiz yaşayamam demezsiniz, seninle yaşamak istiyorum der, bunu ona hissettirirsiniz.. Keyifli günler..
Bir insan bir şeyi sürekli söylüyorsa o söylediği şeye kendi inanmıyordur. İnansaydı dillendirmek için bu kadar uğraşmazdı. Belki söyledikçe, duydukça inandığını sanıyordur ama bu bir kandırmaca. İnsan kendini kandırıyor bu şekilde. O nedenle bana aşırı boş geliyor bu tarz cümleler. Bazen kasmamak gerekir, akışına yaşamak gerekir hayatı. Öyle beylik laflara gerek yok, kalp ve akıl ne yapacağını zaten bilir..
Sensiz yapamam , sensiz nefes alamam diye bir şey yok. Yani öyle bir dünya yok. Herkes herkessiz yapar. Öyle diyenler. Gayet nefeste alıyorlar, gülüyorlar da geziyorlar da.
Birkere büyük yalan! Herkes herkessiz yaşar. Kimsenin, sevgilsinden ayrıldı diye nefesi kesilip öldüğünü görmedim. Ölenlerin arkasından nasıl yaşıyoruz bu en büyük kanıt. Böyle süslü kelimelerin sıkça dile gelmesi benim için hem sağuma nedeni olur, hemde güven duygum oluşmaz. Boş beleş edilmiş laflar işte çok kaile almayın!
Ağzı kalabalık, iyi laf yapan insanlardan hep korkmuşumdur. Onlarda sağ olsunlar beni hiç yanıltmamışlardır.
Sevgili olmasına gerek yok bunları söylemesi için. Arkadaşım sandığın insanlar bunu yapıyorsa sevgilelerin yapması gayet normal. Büyük büyük laflar edip, küçük bir laf etmeden gitmek kolaylarına geliyor.
Kimse kimsenin oksijeni değil.. "sensiz yapamam" "sensiz nefes alamam" "sensiz ölürüm" diyenler nefeste alıyor, yaşıyor, bal gibi de yapıyorlar... gerçi onlarda haklıydı bizim için ölüp başkaları için yaşıyorlar..😅
Böyle şeyler söylemem. Bana da söylenmesini istemem. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Aynı şekil de bende öyleyim. Sevgilim bana bunu söylerse eğer güzelce anlatırım. Kırmadan incitmeden. O an ki yoğun hislerinden dolayı söylemişti. Zaten genelde öyle oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
katiliyorum vazgecemem diyen tüm sevgililer ne hikmetse ilk vazgecen oluyor bence aşk maşk sevgi hepsi Kocaman bi yalan Asıl gercek olan cefadır ilgidir saygıdır sen hastayken gece basında beklemek agzina bi kasık corba icirmektir alnina bez koymaktir ben işte bunu yasamak istiyorum
Gönlümü hoş etöek için söylediği sürece hoşuma gider ama cidden aşırı bi bağlılık içindeyse ilgisi uzaklaşırım ortada sevgi yoktur. Psikoolojik olarak bi bağ kurmuştur onu yaşıyordur. 🤷♀️
Bu tip sözleri samimi bulmuyorum. Daha içten samimi/güzel sözler sarf edebilecekken bu tip büyük laflar ediyorsa öylesine konuşuyordur. İşin özü; tedirgin de olmam, samimiyetine de inanmam.
Düşünmem icinden gelmis söylemis ne var bun da ondan sonra da erkekler neden romantik degl odun diye ortalkta geziyorlar güzel bir sey söyledign de hemen kurt mu düşmesi lazm