Bu bir uçurtmanın kaçışı belki de değil.
Bilmem gökyüzünde aramak doğru da değil...

Vallahi öylede kaybedecen böyle de kaybedecen.
Yani kaybetme korkusu yüzünden sevdiğinden vazgeçersen bu biraz aptallık olur.
Zaten hiç bir şey sonsuz değil.
Her şey geçici dır. Ya sevdiğinin değerini bilin onunla olun olabildiğince ya da hiç bulaşman bu işe.
Yani ya tam ya da hiç yapacan. yoksa günün sonunda pişman olun bunu yaptığın için.
Şimdi ben Muhabbet kuşumu çok severim yani evcil hayvanımı ama onu bir gün kaybedecem o zaman her anın değerini iyi bilmem gerekir.
Onun yerine kuşu dışarı salarsam pişman olurum çünkü her saniye onu düşünecem, bensiz napar şimdi nasıl beslenir ne yer ne içer.. evladın da aynı şekilde. Seviyorsan ömrünün yettiği kadar ya seversin ya da o seni sever. Zaten elinde sonunda kaybedecen ama öldüğünde en azından nerde olduğunu bilecen. Ölmeden seni son bir defa görmesi kadar huzur verici bir şey yoktur.
Sevince kaybedilmez henüz gerçekleşmeyen bir olayı herkese anlatırsanız nazar değer başka açıklaması yok. Dozunda davranırsanız dozunda severseniz dozunda değer verirseniz ilişki yürür. Herşeyin fazlası zarar
Kelebeği çok sokarsan kanatlarını kırarsın çok salarsan uçup gider.
İyi günler
Kaybetme korkusuyla vazgeçmek korkaklıktır. Kaybetmek zaten hayatın gerçeği, ölüm var ve ne bizim ne karşımızdakinin yaşam garantisi yok. O zaman hiç bir adım atmadan ölümü bekleyelim.
İnsan, kaybetme korkusu yüzünden sevdiğinden vazgeçmez. “O beni bırakmadan ben onu bırakayım” demekten farksız benim gözümde. Ve bu cesaret istemez. Korkuya rağmen kalabilmek daha büyük cesarettir.
Cevap
16Cevap
Kaybetme korkusu yüzünden neden sevdiğimden vazgeçeyim delimiyim... Zaten o korkuyu yasiyorsam daha da baglanirim kaybetmemek icin ne gerekiyorsa yaparim.😉
Reşat Nuri, soyadının Gültekin olarak yazıldığını görse, muhtemelen mezarında ters dönerdi.
Kork ya da korkma ama vazgeçmen gerektiği anda bırakmalısın.
Kaybetme korkusu ile vazgeçmek diye bir tabir yoktur, kaybetme korkusu taşıyan biri kaybetmemek için çabalar vazgeçmez bu basitçe çabalamaktan kaçmaktır.
Cesaretsizliktir.
Kaybetme korkusu yaşayan birinin mutlaka bir travması vardır ya da özgüven eksikliği.
Gönül kitabımda korkmak da, vazgeçmek te yazmaz!!! Kanırta kanırta bu kâlbi, cesaretle, inatla, azimle severim sevdiğimi...🦄🍀❤️
Şarkı çok yakışmış ilk defa sayende dinledim teşekkürler 😍 bu tarz şarkıları keşfetmeyi çok seviyorum ❤️
Evet ben de çok severek ve hissederek dinliyorum 🙂
İyiki paylaştın, zenginleştirdin bizleri sağol varol❤️❤️💜💜
Rica ederim 🤗
Ben tipsizim valla bana nasılsa bakmaz diye 10 15 tane kızdan vazgeçmişimdir. Cesaret ya da korkaklık değil sadece geleceği tahmin etmekle alakalı.
korkakların yapacağı bir iştir..
iş bile değil işgüzarlıktır..
Umutsuzluktur, kaybetme korkusu zaten kabus bir his bir de senin olmayanı kaybetmekten korkmak daha çaresiz bir şey
Bırakcak erkekse o zor erkek bayanı bırakamaz dogalda olsa illedalde olsa kadın buna müsade etmez kadında öyle bir sorun olmaz bittiyse bitmiştir geri asla dönmez
Kaybetme korkusu yüzünden neden vazgeçeyim? Şair yanım yok ondan anlamadım sanırım aksksk
Saçma kaybedeceksem de kaybederim asıl bunu görmek istemeyip direkt ondan ayrılırsam bu cesaretsizlik olur
Bence kesinlikle cesaret ister
Hayır aptallıktır bence
Cesarettir.. Korkuyu yenmektir.
Aptallıktır bence seviceksin ben şahsen sopa yediğim bile oldu göz göre göre😂
bulamamak kaybetmekten iyi mi ki?
bana mantıksız geldi, bilmiyorum
Bence korkakların işi o
Korkakların işidir.
Maalesef evet😔
saçmalık
Aptallıktır.
(Korkağın işidir.)