Sürekli aldatılma senaryoları kuran bir ruh hastasıyım yardımcı olun lütfen?

İki yıldır ilişkim var ve yaklaşık bir senedir sürekli ama bakın sürekli aldatıldığımı kuruyorum çocuğun hiçbir şeyini görmedim duymadım küçük yerde olduğumuz halde ve ona bunu çok yansıtıyorum çocuğun abdest alıp kurana el basmadığımı kalmadı wpını bağlamadığım mı kalmadı arkadaşlar anksiyete bozukluğum var tedavi süreçlerim var yıllardır elimde olmadan yapıyorum aslında güveniyorum hissediyorum ama kafam sürekli evde de olsa her gece görüntülü ara içim rahat etsin diye kapattıktan sonra bir yere gidermi ya da yastık kılıflarının değişikliğinden acaba evde değilmi diyecek kadar kafayı yedim ailelerimiz biliyor sözlenme aşamasına yürüyüyoruz ama onu çok çooook yoruyorum kendim de üzülüyorum durmadan ağlıyorum neden böyle yapıyorum diye ona güvendiğimi söylediğim de gülüyor artık o derece hissettirmişim bunu ve en ufak bişi dahi sorduğumda şüphe ediyorum sanıyor kendimi açıklıyorum bunalıyor bu sefer allah rızası için yardımcı olun ayrı kalmak san istemiyorum üç ay ayrı kaldım geri geldi ağladı yazık ben gene aynıyım kafayı yiyeceğim kendimi yolasım geliyor her şeyi ince ince düşünür takar oldum her konuda böyleyim. Nolur akıl verin doktor ilaç veriyor mala bağlıyorum. Oğlan bana her zaman yapmadığı şeyleri açıklamaktan ve trip yemekten bıktı
Sürekli aldatılma senaryoları kuran bir ruh hastasıyım yardımcı olun lütfen?