Dün temizlik yaparken kayınvalidem masayı kafama vurdu? isteyerek yapmış? eşim duyunca ortalığı ayağa kaldırdı?

Kayınvalideme gittim temizlik yapıyordu. yardım ettim. Yeri silmek için küçük masayı ayağa kaldırdı, o sırada masanın ayağı kafama çarptı. Neye uğradığımı şaşırdım öyle bir vurdu ki sonrasında kafam şişti. Kayınvalidem özürdilerim falan dedi seni farketmedim dedi. Bende tabiki normal deyip geçtim. Sonrasında görümcemle odadaydılar , kayınpederim çağır annenleri dedi. Gülüşüyorlardı bana isteyerek vurmuş ama bu kadar sert olacağını tahmin edememiş. Yıkıldım resmen hep beni severmiş gibi davranıyordu. Ağlayıp tuvalate gittim. Sonrasında eşim bir gariplik sezdi ağrım var dedim. Eve gidince eşim baya üstüne geldi ağlaman normal değil diye. Zorla anlattırdı. Eşim arayıp bağırdı ikisinede. Araları bozulduğu için kötü hissettin ama ya gözüme falan gelseydi. Bu kötülüğü yapan yarın obir gün neler yapar bana. Eşim görüşsün ben görüşmem bir daha. Çok kırıldım görümcem ve kaynanamla yakındım. Onun kızına böyle bişey yapılsa hoşuna gidermiydi?
Dün temizlik yaparken kayınvalidem masayı kafama vurdu? isteyerek yapmış? eşim duyunca ortalığı ayağa kaldırdı?