allahım ben ne yaptım kavga ediyorduk sonra sakin ce kendini savunuyordu ben sinile vazoyu attım refkels ile yüzğnğ çevirdi kafasına geldi sonra hemen özür diledim. Kafasından kan geldi hastaneye gidelim dedim özür dilerim dedim önemli değil iateyerek yapmadığını biliyorum yok bişeyim dedi ama kafasknda yarık olmuştu sizce ne yapıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Bide kafadjna vazo attıktan sonra sarıldım öptüm onu bana diyor ki hep böyle güzel davranıcaksan bana sen hep benim kafamı kır. Cidden çok seviyorum onu
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adam ise gitsin senin ihtiyaclarin icin elalemin agiz kokusunu ceksin, sende gel kafasinda vazo kir, ben olsam anandan dogdugun gune pisman ederdim seni. Ha kadina siddete karsiyim o ayri konu , ama sen tam manasiyla dayakliksin
Kadının beyanı esastır mahkemede ,🤪 kocam ispatı olmadıkça benim onun kafasına vurduğumu ispat edemez ama ben bana vurdu demem onun yargılanmasına sebebtir
Adami yaralamis kadin beyani esastir diyor o ortamda şahit olsaydi sen kadin beyanı esastir diyerek siyrilabiliyor muydun bakalim.. :D Kadinlarin yüz karasisiniz erkekler senin gibileri yüzünden hepimize lanet okuyor
adamı öldürmüş bide anayasa bide gelmiş burda mevzuat kasıyo bana şizofren psikolojisi bozuk ruhsuz daha yazmayı bilmiyon kalk o klavyenın ustunden ellerınle yaz ruh hastası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Adam ise gitsin senin ihtiyaclarin icin elalemin agiz kokusunu ceksin, sende gel kafasinda vazo kir, ben olsam anandan dogdugun gune pisman ederdim seni.
Ha kadina siddete karsiyim o ayri konu , ama sen tam manasiyla dayakliksin
Coksanslısın, baskası olsa döverdi cok ciddiyim o haldr bioe sinirlenmeyip sana sevgısını belirtiyo
Evet. Aman
Boşanıeım o zzaman ben
Yaptıgına pişman ol ve aklını başına topla.
Sinir falan degil senin yaptıgın cehaletin dik alası. O yaptıgınla insanı öldürebilrisin..
He
Kasten adam yaralamaya girer. Neden böyle birşey yaptın ki?
Aslında ben hiç hayatta birine vurmuş biri değilim ama çocuğumu düşürdüm bir hafta önce psikolojim kötğ
Vazo fırlatman için seni aldatacak kadar büyük hata yapması gerekir. Yazık adam, can güvenliği yok o evde.
Aldatma değil. aldatmaz zstsn sadıktır. Başka mezu ama ben ona kıyamam ya ben duvara gelir diye düşündüm aşkım benşmm
Eğer bana yapılmış olsa ve evlilik de bir kaç yıllık olmuş olsa, herşeyi baştan sorgulardım ben kiminle evlenmişim diye.
Evet.
Bir daha yapma sakın adamın gönlünü al ve hastaneye götürrr
Bebeğimi kaybettim yakın zamanda o nedenle sinirliyim nhep
Basım sagolsun eşin o yüzden anlayis gösteriyor bence güzel vakit geçirin beraber gezin
Sağol
Ne kadar salak salak sorular bunlar ya allahııım, emcükle kanı da boşa gitmesin
Hastaneye götür ve kocanla ilgilen beliki o vazo gerekmiş
Kocam işe girri
Sen yinede ilgilen ilgi göster yoksa onun düşüncesi karım benden soğudumu acaba der kendi içinden her dayim ilgilen
Hiç te öyle düşünmüyor ,🤣
Kızım gelip sana dicek dilki
Ben anlıyorum onun tavırlarından ayrıca kızım derken?
DUA et adam gibi adama denk gelmişsin yoksa senı o vazoya sokardı orada yaşamını sürerdin bir ömür boyu
Hadi ni yapsın onu mahkemede süründiritim
at kafası sen napmışsın sende kafasını parçalamışsın adamın keşke oda senı mahkemeye verseymış hapislerde sürünseydın çirkef
Kadının beyanı esastır mahkemede ,🤪 kocam ispatı olmadıkça benim onun kafasına vurduğumu ispat edemez ama ben bana vurdu demem onun yargılanmasına sebebtir
Adami yaralamis kadin beyani esastir diyor o ortamda şahit olsaydi sen kadin beyanı esastir diyerek siyrilabiliyor muydun bakalim.. :D Kadinlarin yüz karasisiniz erkekler senin gibileri yüzünden hepimize lanet okuyor
Benim aramama gerek bile yok bahse varim senden daha cekiciyimdir :D sen beceriksiz bir cocuk bile doguramamis bana dil uzatacak son kişisin kaybol
adamı öldürmüş bide anayasa bide gelmiş burda mevzuat kasıyo bana şizofren psikolojisi bozuk ruhsuz daha yazmayı bilmiyon kalk o klavyenın ustunden ellerınle yaz ruh hastası
bir ma nyakla evli adam üzüldüm
Kadına şiddet olunca aynısjnı dğtoe musunuz
Evet diyoruz. Burda da erkeğe şiddet var.
Erkeğe şiddet var evet ama. Ben pişmanım yaptığımı savunmuyorum hep ağladım.
Sende kontrol eksikliği var doktora git
Yoo aslında yok çocuğumu kaybettim yakın zamanda
Başınız sağolsun
Ne kadar da şiddetli bir aşk
desene kazayla kendini dul bırakcaktın az daha :)
Hiç iyi bir şey yapmamışsın
İyi alttan almış ben olsam kapının önüne koyardım
Senin adam olmayışın
Vazo kırmak hanfendilik zaten
Adamları kıyaslıyorux şu an kadınları depil
Sen çok prensessin ya neyse
Hahahaha bişey yapma daha ne yapıcaksın 😂😂
Vazoya bisey oldumu 😁😁😁😁😁
Hayır
Sevindim
Senin gibi diri bir kadına ihtiyacım var
Ölmek mi niyetin ,🤪