Güncellemeler
+1 yıl
Abi görüş bildiren bazı kişiler ne kadar canım? Eve gidince illa birlikte mi olmak gerekiyor atiyorum ortada 7 aylık bir ilişki var evine gidip birlikte yemek yapmak film izlemekten bahsediyoruz bunun için illa evlenmek mi gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hemen git eninde sonunda o eve gidip verecen zaten işi zorlaştırma
Anan da öyle yapmış galiba iyi biliyorsun :)
O devirlerde böyle işler olmasdi 80 kuşağı cicim
İlk günden gitmekle sevgililiğin son günü gitmek aynı şey. İster kabul edin ister etmeyin. İkisi de aynı kapıya açılıyor ve aynı tatlı sona bağlanıyor.
Kaçıncı ay vs. gibi sorular çok saçma bence hayatı istediğin gibi yaşa , istediğin zaman git.
Amma meraklısınız eve gitmeye
Insan sevgilisiyle evde birlikte yemek yapip film izleyip vakit geciremez mi? Eve gidince illa seks mi yapilir?
La fontenden masallar
😂😂
Yemek yiyecekler mis 🤣
Bunlar hep Selena izlemenin yan etkileri. Zaten dünyaya da bizi leylekler getirdi
Anlaşılan bu devrin erkeklerin zihniyeti hep böyle o yuzden konuştuğum kişininde böyle düşünüyor olma ihtimali yüksek öncelikle zihniyetinizi s*kim. Verdiğiniz akıl içinde teşekkürler gitmicem or*spular sizi ajshaushhd
Yaşadığın dünyanın toz pembe oluşu kurduğun cümlelerden belli. Sen insanları ne sanıyorsun diş perisi mi?
İyi niyetli olmak toz pembe bir hayat yaşamak mı demek🤷🏻♀️
Pardon iyi niyet ile ahmaklığı karıştırıyor olabilir misin?
Sen bir hayvanat bahçesinde aslan ile vakit geçirmek için aynı kafese girersen ne olur seni yemeye kalkışır. Eeee ondan sonra aslan kötü bir hayvan beni yemeye çalıştı. Önce demiyor ki benim orada kardeşim bir hayvan ile vakit geçirmem doğru mu!
Türkiye de kaç tane psikolojik katil ve katil olmaya aday var bilir misin sen 😀
Anladim kimseye güvenmemek gerekiyormuş teşekkürler :)
Anan guvenmis ama 😂
Sen niye ağlıyorsun hâlâ😂
Neyine aglicam motor
Saldırma 😂😂
Hoşt
Ne bu 30 yaş sendromu mu akshaushd
Motor sendromu
Evlenince zaten birlikte olucan gitme şimdi
Ne evliliği pardon? Sizin gibilerle evlenilmez f*ck f*ck yapılır neden sizin derdinizi çekelim ki dışarda onlarca evlenmeden veren kadın varken
Tâbiki bana ne benim soruya cevap verdim bundan size ne. her koyun kendi bacağından asılır zaten iyi günler
Aynwn oyle iyi günler
Birlikte olmak için değil normal vakit geçirmek için
Ali emre misin ne haltsan cok yaran var galibaa seni çok f*ck f*ck yapmislar üzüldüm dogrusu siajhsyydd
Yorumda ki beyefendi gibi ne evliliği diyor biz verene bakıyoruz sadece diyor ona gore düşün.
Bir erkek neden sizinle normal arkadaş olsun ne espiri anlayışınız var ne zevklerimiz uymuyor sizele sadece seks için birlikte olunur
Valla türk kızları ilgi alanım değil zaten novgorod dayım yani kendini fazla önemseme
Anlıyorum seni ama komiksin vallaha xdn. iyi günler
Ay nolur ilgi alanın olalım ya sen kimsin 😂😂
Sağol sağol
Ben senin gibi kezbanlara ayar veriyorum
Ağlama boşuna ya s. git akshuayd
Sen bence zeka seviyeni ölçtür daha konuşmayı bilmiyorsun kezban abla
Senin anlayabileceğin seviye bu çünkü 😂
Sen herkesi kendi seviyende gördüğün icin böyle konuşuyorsun ama ben seni anlamıyorum bi ilkokul çocuğu ile konuşabilirsin seviyleriniz aynı
Sorduğun soruya yorum attim dinle😂
Bi bakayım minik kezban ama kesin bir şey yazmışsındır bunu okumdan söyleyeyim senin gibi kezbanlara konuşmak istemiyorum sana laf soka soka yoruldum ama sen yemeye doymadın sen sevgilinin evine git de birde onun kini ye
İlişkinin boyutuna ve şekline bağlı
Evine çağıran adamdan hayır gelmez
Evlenmeden o eve hic mi adim atilmayacak yani birlikte evde zaman gecirelemez mi mesela
Düzgün bir adam evde görüşelim demez, gidilmez de.
Tesekkur ederim yardimci oldu yorumun🌸
İkinci buluşma da git
ilk buluşmada git
2. günü
Gitme