Bu şekilde onu cezalandırdığımı düşünüyorum
Anormalsin
Değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
anormal değil karakter, şeref, özsaygı sorununuz var.
zira konuşmak çözmek gibi bir niyetiniz olmadığından aldatmayı tercih ediyorsunuz ya da boşanmayı da seçenek olarak görmediğinizden.
bir sabah herifin birinin altında uyanıp ağlama krizine girerek ne halt ediyorum lan ben dediğiniz gün psikoloğunuza bunu sorabilirsiniz ama... güzel soru
sorunun muhatabı ile iletşime geçmektense, üzerinizden geçilmesini tercih ediyorsanız bir noktada kendinizden nefret edeceksiniz. ama daha o noktada değlsiniz
bu cinsel bi dürtü takıntı psikolojik yani. en yakın arkadaşım da kendi kız arkadaşını başka erkeklerle ilişkiye girmesini seviyormuş hatta izlemeyi. Bi gün instagramdan bi kız yazdı sohbet muhabbet 2-3 haftaya şarab müzik eşliğinde ilişkiye girdik 1 ay sonra falanda gerçekleri öğrendim meğer kızı bana ayarlayan arkadaşımmış niye dedim böyle zevk alıyormuş 3-4 tane şehir dışından yapmışlar sonda üst levele geçmiş en yakın arkadaşımla olsun dedim diyor :D dedim evlenecek misin evet diyor evlenince ne olacak diyorum devam diyor :D daha bi çok örnek var. kendin den büyük kadınlarla birlikte olmaya çalışanlar , kendinden küçüklerle olmaya çalışanlar. dolu. istersen mesaj atabilirsin. sana bi kaç kitap ve video önerebilirim bu konularla ilgili.
Bence sen onu cezalandırmıyor. Kendini tatmin ediyorsun. Bunun arkasına sığınmışsın. Psikolojik olarak da bunun arkasına sığınıyorsun. Peki sen masumane takılıp her tartıştığınız da o seni aldatsa ve bunu öğrensen ne düşünürdün. Yanlış yoldasın pikacu
Onu kendince cezalandırıyor olabilirsin ama onun hatalarının kat kat fazlasına onun hakkına girerek kendine daha çok dönüşü olmayan günahlara sürüklüyorsun. Sağlıksız yürütüten bir ilişkiye nokta koymayı bilmeniz gerekir. Böyle sürdürmek yerine.
Cevap
52Cevap
Kocanızla kavga etmeniz size onu aldatma hakkı asla vermez büyük yanlış yapıyorsunuz. Her evlilikte ilişkide ufak tefek anlaşmazlıklar olur bireylerin anlaşamadığı noktalar çıkar, bu gibi durumda da çiftler konuşarak sorunlarını çözme yoluna giderler. Siz kendinizce onu cezalandırdığınızı düşünüyorsunuz ama sadece egonuzu tatmin ediyorsunuz, aldatmak kadar kötü bir şeyi yaparak en başta kendinize olan saygınızı yitirmişsiniz. Soru umarım troldür diyerek sözlerime son vermek istiyorum umarım gerçek değildir.
Normal biri olmadığın kesin madem aldatıyosun sürekli ayrıl o zaman niye arkasından bir iş çeviriyosun yaptığın çok mu hoş sence git ayrıl öyle ne halt yiyosan ye o zaman kimse karışmaz ama hayatında birisi varken bunu yapma birde kadınsın az kadınlığından utan be aynısını o sana yapsa hoşuna gider miydi
Psikolojik bir etken , onu bu şekilde bastırdığını düşünüyorsun , kendinide bu şekilde sakinleştiriyorsun. Peki , aldattığın kişilerde beklentini karşılayabilen durumu nasıl?
Her kavgada aldatırsin oooo cevrendeki erkekler yasadi
İğrencsin ya.. bilinçaltında aldatma arzun var bastırıyorsun ve kavga edince de kendinde o hakkı görüyorsun
Birini cezalandırmış olman için onun cezayı çekmesi, fark etmesi lazım. Yoksa kendi kendine çalıyorsun kendi kendine de oynuyorsun.
Kavga neden birde neden aldatıyorsun vicdan rahatsa sıkıntı yok
Sen bitmişsin artık
Bu bataklıktan kurtar kendini
O da aynı düşünce ile aynı şeyi yaptığında ödeştik mi diyeceksin?
Amaç cezayla evet cezalandırıyosun ama kendini ödüllendirerek🤣
Normal değil kavga ettikten sonra öyle yapmamalısın
Bir noktadan sonra ayağa geçmişsindir. Geçen geçmiş.
o da seni aldatıyordur muhtemelen sıkıntı yok bence
bi daha kavga ettiinde haber verirmisin beraber cezalandıralım...
Kendini cezalandırıyorsun Biraz kendine saygın olsun.
en doğal hakkın bu canım, aaa anormallik olur mu hiç?
Ona giren çıkan bişey yok... Cezelanan sensin o degl ya
Normal değilsin kesinlikle..
Yok canım ne anormalliği? Gayet normal şeyler bunlar. O da kavga çıkartmasaymış.
bağımlılık yaptıysa bundan kurtulman çok zor , çünkü insan psikoloijisi kötü olduğu zaman rahatlamak istiyor ve rahatladığı şeyi arıyor
Onu cezalandırmak yerine, içten içe kendini tüketiyorsun. Ona bir şey olduğu yok. Kendini kandırıyorsun sadece..
aldatmak için sebeb bulma ayril kocandan bidaha da kimseyi aldatma
aldatmaya devam et canım benim ile de konuşabilirsin
Kocanı değil kendini cezalandırıyorsun sen
ne sıklıkla kavga ediyorsun
Psikolojik olarak pasif bir tepki biçimi
benimle de aldatsan ya
Kavga edince niye aldatıyosun
Kavga ediyorsanız neden boşanmıyorsunuz
Ne kadar şerefli olduğunu soylemissin işte
Normal olmadığın kesin.
kavgaya bahane yaratmaya başlarsan kötü ama
Normalsin sadece bahanen o