Cok yoruldum okadar yoruldum ki napicam ben bilmiyorum napicam?

Cocuklugumda Mobbinge ugradim oda yetmedi dalga gecildi bende yeri geldi güzel bir kiz oldugum icin kiskanildim halbuki guzel bulamazdim kendimi ama güzelmisim bilememisim yeri geldi mutlu biri oldugum icin kiskanildim yeri geldi babamdan haksiz yere kizkardesim yüzünden dayak yedim yeri geldi iftirayi ugradim yeri geldi sevgilim oldugu icin kiskanildim yeri geldi 3 kere dayak yedim babamdan kizkardesim yüzünden yeri geldi adim cikti iftirayi ugradim yeri geldi tacize ugradim neden iyi biriyim ki neden kötü degilim neden dedikoducu degilim neden kötülük cikarci iki yüzlü olmadim ki ben sebeb neydi simdi ise sinirli agressiv biriyim bu dünyada cok haksizlik gördüm o insanlari Allaha havale etim ve bu parcayi kendim icin dinliyorum ve ben gibi insanlar icin ve neden bu dünyaya geldik Artik ben bende degilim sanirim cok agressiv biri oldum laf eden kisileri öldüresim geliyor en ufak kötülük yapan kisiyi öldüre bilirim. Artik sabrimiz kalmamistir. Tükenmistir
Tanrim affetse ben affetmem bu saaten sonra Şu an yüzümde morluk kolumda morluk cizik ile bu satirlari yaziyorum bu saaten sonra sabrimiz bitmistir. Bende vurdum daha kötüsü babami öldüre bilirim birgün
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel birsey yasadim insanlarin yüzlerindeki o kiskancligi seytanligi gördüm birdaha insanlari sevmedim kendi ailesi kizkardesi bile böyle yapiyor ise insana yansin bu dünya kül olsun bir köpek kadar sadik olamayan insanlar umarim ömür boyu cekersiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Basarili ol git deseniz yine kötülük icin kapimda olacak benim Ailem yok ben tekim bu yollda ve Allahim yaninda. Baska kimsem yok. Bana kimse dokunmasin.
Cok yoruldum okadar yoruldum ki napicam ben bilmiyorum napicam?