Yanii Kadınlar için telefon olabilir, takı olabilir.. Erkekler ne isteyebilir 🤔 PS, Ekran kartı, Arabasına bir şeyler işte.. mesela 🤷♀️ her şey mükemmel ilerliyor ve bir gün sizden bu kolyeyi bana alır mısın, diyor mesela. :D
Tepkiniz ❓
Flörtünüz/sevgiliniz sizden pahalı bir hediye istese, alır mısınız?
Bazı kadınlar pahalı hediyeleri severler. Spor arabaları, lüks mekanları, hesap ödeyen abileri. Bazı kadınlarsa, saçlarının taranmasını severler. Ayaklarına oje sürülmesini. Bazıları ise uyumadan önce masal anlatılmasını, gözlerinin içine bakarak gitar çalan adamları. Bazı kadınlar takım elbise severler, kaslı kollar. Bazı kadınlar oduncu gömleği severler. Ve bira göbeği. Bazı kadınlar kışları kayak yapmak isterler. Bazıları, Beyoğlu’nda el ele tutuşup közde mısır yemek. Bazı kadınlar özel günlerde parfüm hediye eder, bazı kadınlar her gün aynı ten kokusuyla uyanmak için canlarını verirler. Bazı kadınların telefon rehberleri kalabalıktır. Diğer bazıları ise defalarca aynı mesajı okuyup ağlarlar. O bazı kadınlar hiç kaybetmezler değil mi. Onlar hiç beklemezler, bekletirler. Onlar sürüklenmezler, sürüklerler. Ağlamazlar, ağlatırlar. Sen olamadın değil mi o kadınlar gibi. Hiçbir zaman olamayacaksın da. Zaten olma da. Çünkü yıllar sonra onlar kocaları metresleriyle kaçamak yaparken, haftasonları alışveriş merkezlerinde mutsuz çocuklarını kollarından sürükleyip kendilerine ayakkabı bakacaklar, sense pazarları evinin balkonunda hâlâ deliler gibi sevdiğin kocan gazetesini okurken, küçük sevimli çocuklarınla yumurta tokuşturup, gülüşüyor olacaksın.
böyle bir dayatma hoşuma gitmez bana bunu al derse almam bana bunu alır mısın derse belki.. Belki çok sevdiği bir şey vardır bakar ama alamayacağını bilir istemeye de çekinir işte o zaman imkanım varsa alırım..
Bir beyaz elbise ne kadar olabilir ki en nihayetinde bir elbise diye düşünmüştüm zamanında almak zor olmuştu elbette gençtim kazancım iyi değildi ve onu almak için çok çabalamıştım ama sonundaki mutluluğu görmek paha biçilemez :) . Buda bir ankedot olsun geçmişten hatırladım sayende..
Öyle bir durum olursa Elimde de imkanım varsa onundur Alırım yani ikinci defa istettirmem. Süreklilik durumu itici olur böyle şeylerin. Kullanılıyor gibi hissettirir. Ama bu ilk isteği ve parayı ondan çok sevecek değilim. Parayı herkes sever ama insanlardan öte seven kişi benim için koca bir hiçtir.
Onu sorguya çekerim. Neden böyle bir isteme yöneldi amacı ne , hedefi ne, gayesi ne, eline ne geçicek, aşkımızı nasıl bu şekilde maddiyata dökebiliyor verdiğim onca emeklere yaziklar olsun bana bunu nasıl yaptı nasıl yapabiliyor 🤧😂😂
Flörtüm veya sevgilim ya da eşim hiç fark etmez. Böyle pahalı hediyeler istemesi bana abes kaçar. Ben zaten ona her şeyin en güzelini gücüm yettiğince alırım. Pahalı bir şey alınca ekstra bir şey olmuyor. Hem benden iyi hediye mi olur 🤪🤪
Sjsjsjsjsj şuraya bayıl sosyetik şey 😂 Yani kendimi beğeniyorum. Evden işe işten eve giden. 10 numara koca olurum. Cinsel yaşam da fenomenim zaten dhaa ne olsun 😂😂
@Akrep-Bir_Adam az üsluba bak sosyetik şeymişmiiiş 😃 çok fazla övdün kendini kesin bayılıyorum, tutma yere düşünce kafamı vurup unutmak istiyorum :D her şeyi
Bir şeyler ile birlikte artık onun da değiştiğini anlarım. Çünkü, tanıdığım insan böyle bir taleple bana gelecek biri olamaz. Olsa da artık yabancı birine dönüşmüştür. Bu cimrilik ya da hediyeden kaçınma olarak algılanmamalı kesinlikle. Önemli olan değişen duygu ve düşüncenin gidişatı. Zira, pahalı ve lüks talepler sonrasında farklı istekler, tepkiler, davranışlar da kaçınılmazdır.
Bırak pahalısını, hediye isteyen sevgili/flört olmaz. Utanç verici bir şey. Hediye, veren kişinin içinden gelir, bütçesine göre alır. Kimse sevgilisine pahalı hediye almak zorunda değil, istemek kalitesizliktir. Sonra "erkekler kadınlardan faydalanmaya çalışıyor" diye gelir burada ağlarsınız. 10.000 liralık telefon hediye eden erkek sizinle sinemaya gidip kahve içmekten fazlasını bekleyecektir herhalde. Pahalı hediye talep edip değerinizi düşürmeyin.
Evlenmeden pahali hediye yok olmaz sevgiliyken en fazla 200 liralik hediye alirim üst baş, parfum, ayakkabi, gumus kol saati falan sevdigim kadina hediye almayi cook severim fiyatina bakmadan alirim vallahi diyorum bak yeter ki o beni coook sevsin kalpden yurekden cigerden😂 pahali luks hersey sevdigim kadinin kopegi olsun alirim ben almicamda kim alicak ulan😂
Yeterince tanıdığım ve emin olduğum kişiye sorun etmem ama tanımadığım kişi sevgilim de olsa Nayır, nolamaz. Parası değil de enayi yerine konmak çok koyar adama.
Mesele bişey olmasi değil ki. Ticarette 5000 Euro zarar edersin takılmazsin ama birisi 50 TL taksa o enayi hissi adamı delirtir. Mesele miktarı değil de daha çok manevi duygusu.
Ayrıca patron olunca çuvalla sokaktan mi topluyoruz parayı? 😂😂😂
Dereyi görmeden paçayı sıvamam ksjdhn önce o alsın da sonra bizde bir şeyler yaparız hediye konusunda jssbjdf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilmiyorum. Genelde pahalı hediye aldığımda hiç bir zaman karşımdaki kişi istediği için almamıştım, içimden kalbimden alma isteği geldiği için almıştım her seferinde. İsterse bende ters tepki de oluşabilir bilmiyorum daha önce hiç pahalı hediye isteyen flörtüm olmadı.
bu bir tanesi be daha neler neler var yakut set almadım mı dersin baştan aşağı giyim dolabını yenilemedim mi dersin stilettosuna kadar hayatta istediğim çok basit bir şeydi sevilmek oda olmadı ilgisiz, hediyesiz bırakmaz kendimce romantiktim ama olmadı
Karşı cinsten aramız çok iyi olsa bile hiçbir şey istemem maddi konuda. Karşı taraftan gelen maddi ağırlıklı bir dayatma olursada şüpheye kapılırım çünkü böyle şeyler istenmez daha bu aşamalarda para için birlikte oluyor düşüncesi olur.
Pahalı bir eşyayı isterse hediye olmaz o almam , durumuma göre belirli bir bütçdde alırım sevgilim sonuçta gidipte yüzük alacak değilim flörte hediye almam , istiyosa pahalı hediye kendisi alsın.
Sevgilimden özel günlerde ekran kartı istemeyi bıraktım artık. Ama sevdiğim imkanlarımın yettiğini isteyebilir. Sevgimizi isterse annesinin babasının sevgisiyle şefkatiyle sınayabilir.
Sevginin seviyesi çok önemli o istemeden ben zaten alırım ama istiyorsa kusura bakmasın kimse canım değil işi paraya dökmüş demektir öyle biri benim sevgilim olamaz
Ben başkasından zırnık bir şey istemem :D ne aldıysam ne yaptıysam, hepsini kendim yaptım bu yaşıma kadar. Şükür Allah kendinden başkasına muhtaç etmedi
Yok değilim zaten hem mutluluk heryerde görebilmek gerekiyor. İllaki bir kişiye indirgememek lazım. Ben cadılardan korkardım senden evvel şimdi sempati duymaya başladım :)