Aşk İlişkileri Nude atınca üstünü giy üşüme dedi. Benden hoşlanmıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kafaya taktım canım sıkıldı iltifat edeceğine bunu dedi. Zayıfım, çirkin olduğumu sanmıyorum ortalamayım niye böyle bir harekette bulundu? Benden 4 yaş büyük. Güncellemeler+1 yıl Nude değil arkadaşlar dekolteli fotoğraf attım böyle davrandı Nude atınca üstünü giy üşüme dedi. Benden hoşlanmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Diğer soruna da yazmıştım sen de ateş onda ki barutu kıvılcımlamaya yetmemiş durduk yere atınca duvara toslamışsın 5 13 Yorumla Soran +1 yıl Abla yardımcı olsan ya.. beceremiyorum bu işleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bu acelen o zaman canım beceremiyorsan acele etme önce biraz daha büyü hayatı bi öğren istenmeden atarsan böyle basit kız muamelesi görürsün işte Yorumla Soran +1 yıl Ya nude direkt atmadım boydan attım sonra bir de dekolteli şekilde aslında böyle bir tepki verdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha niye nude diyorsun ya Yorumla Soran +1 yıl Anlaşılması kolay olsun diye öyle dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dekolteli resim attım desen de anlaşılırdı Yorumla Soran +1 yıl Doğru haklısın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemende izah et ona göre fikir versinler sana attığın resim ilgisini çekmemiş bir daha da böyle basit davranma diye öyle söylemiş Yorumla Soran +1 yıl Neden ilgisini çekmemiş olabilir ki fiziğim gayet iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin fiziğin iyi olabilir ama herkesin bir beğenisi vardır canım Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Sonra evlenme muhabbeti yaptı ama neyse ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir iki güzel şey duymak isterken böyle demesi sen de hayal kırıklığı yapmış haklısın Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kanka bence seni düşünmüş ya da işi varmış😂 ya da ileri gitmek istememiş bunlardan biri olmalı bilmiyorum.. kime atsan etkilenir çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana evlenmek istersin demi falan dedi saçma sapan mal mıdır nedir Yorumla MistırSe +1 yıl 😂😂😂😂 sorumluluktan kaçan bir balık gibi Yorumla
jeysi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nude isteyen erkek, henüz daha adam olamamıştır. Çabuk uzaklaş ordan. Hee o istemeden attım diyosan, direk senden de kaçmak lazım. 0 0 Yorumla
AliCan041 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Müsait değildir belki o sırada canı istemiyordur dicem de nereni attın ki ona nude her erkeği etkiler tahrik eder çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evdeydi müsaittir Yorumla AliCan041 +1 yıl O zaman sevgilin pek cinsellik düşkünü değil sen istekli birine benziyorsun Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hoşlanıyordur böyle birşeyi beklemiyor olabilir ya da düşünmemişte olabilir 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Şimdilik kapa sonra istediğimde açarsın demek istemiş ajshshwj 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Üşümeni istemediğini açıkça belli etmiş. Hoşlanmıyor değil değer veriyor 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben farklıyım imajı çizmeye çalışmış -30 derece hava yok sonuçta saçma olmuş :) 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. O kadar mı çirkin vucudun var kötü bir fiziğin varsa denir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Saçmalamış cidden... insan da istek bırakmaz böyle tipler 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dingile bak gerçekte görse titrer gelmiş giyin diyor, sözde etkilenmedi. Koy tekmeyi gitsin 0 0 Yorumla
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ahhh beee su fotoyu bana atsanSana etcegim iltifatlari bi bilsenKeske bana atsan su an 0 1 Yorumla cambuhusuu +1 yıl Tuhhh be nude sandiydimmPeki bu dekolteli nasil bi dekolteYani dekolteden dekolteye fark var yaniGormeden bisi diyemem Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl :) canım konuşmuş. BEğenmedi belliki. Nasıl bir fotoğraftı ki? Merak ettim doğrusu 0 0 Yorumla
yoonmyhappiness Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sen niye nude atiyosun ki abi nude isteyen her erkek aynidir sizi sevmiyodur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendi istemedi ben attım Yorumla yoonmyhappiness +1 yıl He pardon o zaman nude atan kız da aynıdır knkm kusura bakma yolluymussun vaktini almayim ben hayır isler Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol canım tercih meselesi Yorumla
3mree Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Bulunduğu ortam soğuksa sizi görünce içi üşümüştür muhtemelen öyle karamsar olmayın 😅 0 0 Yorumla
dosco Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. hala giyinmedinmi ama bukadar surede gercekten hasta olursun 0 0 Yorumla
1nceişler Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bana balık resmi atma direk balık ver demek istemiş 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Nude atan kadından hayır gelmez diyedir jsjs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çeşmesi değilim ne hayrımı görecek nude anca Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl İşte bok alsın elin adamı ne diye atasın Yorumla MistırSe +1 yıl 😂😂😂😂 ulan yaa şimdi reelde kız kavgası izlemek vardı Yorumla
MsTerapist Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl show yapıyor nasıl olsa sitediğini almış :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O istemeden attın Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla MsTerapist +1 yıl olsun düşünceli erkeği oynuyor sözde Yorumla
Hiçkimseyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Espri yapmaya çalışmış olabilir mi 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bir ds bana at bakiiimBen kıymetini bilirim😝 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Cenabul rabbul alemin neler yaratiyiii😬 0 0 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Bi bakıp yorumlamak lazım 0 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beyin yaşın 4 olduğu için aldırmıyoruz bu sorulara 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni düşünmüş :)) 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Dalga geçmiş ve beğenmemiş seni 0 0 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zorlama kendini olmuyor demiş... 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. çirkin olunca mı demiş olabilir yani 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Muhtemelen boşalmıştır 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. adam sen idüşünüyor ne güzel 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Millet at die aıkıstırır 😊 iççamaaorlımı attın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Demek ki durum kötü🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne anlamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vücudun formu kötü ki adam giyin Allahını seversen demiş sana Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekler acıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sporcyap düzelir belki Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne erkekler var yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dalga geçiyor senle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üşüme diye karşındaki küçük bebeğini uyanırmışın çünkü ondan öyle dedi Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beğenmemiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Diğer soruna da yazmıştım sen de ateş onda ki barutu kıvılcımlamaya yetmemiş durduk yere atınca duvara toslamışsın
Abla yardımcı olsan ya.. beceremiyorum bu işleri
Ne bu acelen o zaman canım beceremiyorsan acele etme önce biraz daha büyü hayatı bi öğren istenmeden atarsan böyle basit kız muamelesi görürsün işte
Ya nude direkt atmadım boydan attım sonra bir de dekolteli şekilde aslında böyle bir tepki verdi
Daha niye nude diyorsun ya
Anlaşılması kolay olsun diye öyle dedim
Dekolteli resim attım desen de anlaşılırdı
Doğru haklısın ya
Güncellemende izah et ona göre fikir versinler sana attığın resim ilgisini çekmemiş bir daha da böyle basit davranma diye öyle söylemiş
Neden ilgisini çekmemiş olabilir ki fiziğim gayet iyi
Senin fiziğin iyi olabilir ama herkesin bir beğenisi vardır canım
🥲
Sonra evlenme muhabbeti yaptı ama neyse ya
Bir iki güzel şey duymak isterken böyle demesi sen de hayal kırıklığı yapmış haklısın
kanka bence seni düşünmüş ya da işi varmış😂 ya da ileri gitmek istememiş bunlardan biri olmalı bilmiyorum.. kime atsan etkilenir çünkü
Bana evlenmek istersin demi falan dedi saçma sapan mal mıdır nedir
😂😂😂😂 sorumluluktan kaçan bir balık gibi
Nude isteyen erkek, henüz daha adam olamamıştır. Çabuk uzaklaş ordan. Hee o istemeden attım diyosan, direk senden de kaçmak lazım.
Müsait değildir belki o sırada canı istemiyordur dicem de nereni attın ki ona nude her erkeği etkiler tahrik eder çünkü
Evdeydi müsaittir
O zaman sevgilin pek cinsellik düşkünü değil sen istekli birine benziyorsun
Hoşlanıyordur böyle birşeyi beklemiyor olabilir ya da düşünmemişte olabilir
Şimdilik kapa sonra istediğimde açarsın demek istemiş ajshshwj
Üşümeni istemediğini açıkça belli etmiş. Hoşlanmıyor değil değer veriyor
Ben farklıyım imajı çizmeye çalışmış -30 derece hava yok sonuçta saçma olmuş :)
O kadar mı çirkin vucudun var kötü bir fiziğin varsa denir
Saçmalamış cidden... insan da istek bırakmaz böyle tipler
Dingile bak gerçekte görse titrer gelmiş giyin diyor, sözde etkilenmedi. Koy tekmeyi gitsin
Ahhh beee su fotoyu bana atsan
Sana etcegim iltifatlari bi bilsen
Keske bana atsan su an
Tuhhh be nude sandiydimm
Peki bu dekolteli nasil bi dekolte
Yani dekolteden dekolteye fark var yani
Gormeden bisi diyemem
:) canım konuşmuş. BEğenmedi belliki. Nasıl bir fotoğraftı ki? Merak ettim doğrusu
Sen niye nude atiyosun ki abi nude isteyen her erkek aynidir sizi sevmiyodur
Kendi istemedi ben attım
He pardon o zaman nude atan kız da aynıdır knkm kusura bakma yolluymussun vaktini almayim ben hayır isler
Sağ ol canım tercih meselesi
Bulunduğu ortam soğuksa sizi görünce içi üşümüştür muhtemelen öyle karamsar olmayın 😅
hala giyinmedinmi ama bukadar surede gercekten hasta olursun
Bana balık resmi atma direk balık ver demek istemiş
Nude atan kadından hayır gelmez diyedir jsjs
Hayır çeşmesi değilim ne hayrımı görecek nude anca
İşte bok alsın elin adamı ne diye atasın
😂😂😂😂 ulan yaa şimdi reelde kız kavgası izlemek vardı
show yapıyor nasıl olsa sitediğini almış :D
O istemeden attın
Attım
olsun düşünceli erkeği oynuyor sözde
Espri yapmaya çalışmış olabilir mi
Bir ds bana at bakiiim