Begenmedi desem dajmha once begendigi icin zaten yolda durdurup instagram adresimi istemisti. Konusuyorduk felan dün bulustuk gozlerimi felan begenmisti gayette guzel gecmisti ama mesaj atiyorum cevap vermiyor kisa kesiyor soguk yapiyor neden sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok mu önemli ya sen de umursama kendini bir şey sanıyordur
Oyle yapicam tabi ama yanimda asiri iyiydi iki tane kahve almis cimlere otururduk diye dusunmustum iyi dusunmemismiyim felan dedi iyi guze konustuk elimi sıkmaya utandı giderken sonra bana dedi gittigin zaman yaz yazdim sacmalamaya basladi
Şimdi yazdi gunaydin diye
Cevap ver hemen dakikasında yaz, günlerdir onu beklediğini anlamasın 😂
😄😄 Kafamda kurmusum biraz
Elde edeceğini hissedince cazibesi kalmamıştır iddia ya girmiştir vs vs bir sürü seçenek var
Her yerden silicem egwr oyleyse Allahindan bulsun
Umursama düşme peşine
Oyle yapicam tabi ama yanimda asiri iyiydi iki tane kahve almis cimlere otururduk diye dusunmustum iyi dusunmemismiyim felan dedi iyi guze konustuk elimi sıkmaya utandı giderken sonra bana dedi gittigin zaman yaz yazdim sacmalamaya basladi
Canını sıkma gel ben kahve ısmarlarım sana kanka olalım
Birgun oncesi bana dediki aradı biraz konuştuk bana dedi ee sen ne yapmayi dusunuyorsun evlenmeyi dusunmuyor musun diye sordu bende dusunuyorum dedim oda guldu dediki kiminle benimlemi bende dedimki onu zaman gosterir sonra konu dagildi bende mesajda sordum sen evlenmeyi dusunuyor musun sormayi unuttum konu dagildi oda kismet dedi. Dunde soguk yapiyordu ama yine buluşmayi ertelemedi bulustugumuzda cok iyi ve etkilenmis gibiydi sonra mesaj attim uzak davraniyor. Isleri dolayisiyla evet asiri yogun ama bir iki kelime yazmak ne kadar zaman alir
İyi geceler yazdaydın 😂 zaman geçirmek eğlenmek amaçlı olabilir diye düşündüm
Gunaydin dedjm saat 12 bucuk hala yazmadi isleri var ama
Sen boş ver onu ya
Neden
Hoslaniuor bence
Seven hoşlanan peşinde koşar ben seni tanımadan görmeden yazıyorum cevabını ertelemeden düşün bence
Kosuyor zaten. Kac defa ilgisiz diye bitirmek istedim ozurdileyip topurlemeye calisiyor o hallerini
Sen bilirsin
Sor bi sorun mu var de kimsenin nazını çekmek zorunda degilsin
Tabiki dun iyimisin yazdim cevap vermedi gec oldu yarin konusuruz iyi geceler yazdim goruldu atmis
Sal gitsin bebegim kıymete bindirme bir yerlerini kaldirma boşa
Kesinlikle verecegi cevaba gorede kesip aticam
Dengesiz
Sen yazma o yazana kadar hatta sil numarasini falan ppn gozukmesin sorarsa sen cevap vermeye tenezzur etmedin bende seni hayatimda tutmaya tenezzur etmedim dersin
Kesinlikle
Muah 💚
🤍💜
Skleme ve yazma ondan hayır gelmez
Yazmiyicam ama benide begendi elimi sıkmaya cekindi iki tane kahve almiş guzel dusunmemismiyim felan dedi gozlerin cok guzel dedi. Biraz daha kalmak istedi
Birgun oncesi bana dediki aradı biraz konuştuk bana dedi ee sen ne yapmayi dusunuyorsun evlenmeyi dusunmuyor musun diye sordu bende dusunuyorum dedim oda guldu dediki kiminle benimlemi bende dedimki onu zaman gosterir sonra konu dagildi bende mesajda sordum sen evlenmeyi dusunuyor musun sormayi unuttum konu dagildi oda kismet dedi. Dunde soguk yapiyordu ama yine buluşmayi ertelemedi bulustugumuzda cok iyi ve etkilenmis gibiydi sonra mesaj attim uzak davraniyor. Isleri dolayisiyla evet asiri yogun ama bir iki kelime yazmak ne kadar zaman alir
Sen aşık olmuşsun gibi davranıyorsun şu an, bırak yazma, iş gelip geçer halledilir ama insan ilişkileri kolay halledilemez bunu idrak edip ona göre davran ben olsam konuşmayı keserdim
Bugun yazmasa hic yarin numarami degistiricem hesaplarimdan engelliyicem biranda yok olucam ortadan hic aciklama yapmadan gidicem ulaşmasina firsat izin vermiyicem 1 gun muhlet yazdi yazdi yazmazsa kaybedecek hirbir seyim yok. Benim icin bir anlam ifade etmez
Geri donusude olmiyicak
Sanirim kafamda kurdum
bu sefer itici gelmişsin demekki
Aksine dedi eve gidince yaz haber ver felan bakip durdu gozlerimi begendi
herhangi ters bir yönünü görmüşte olabilir
Ne gibi ya normal davrandim neyse ogreniriz
aynen sor sebebini
Sordum dün iyimisin diye goruldu atmia neyse gec olmus konusuruz sonea iyi geceler dedim yazmamis aşiri dengesiz ben boyle bir dengesizle zatem yapamam numarami degistirip her yerden silip aticam
Vardır başkası
Benimle neden bulusup konusuyor
Sahtekar demek ki
Aşiri yogun işlerinden elektrik elektronik muhendisi AGE de calisiyor. Ekstra baktigi kendi dukkanida varmis. Bir gün izni bile işe gidiyormuş. Gercekten oyledir diye dusunuyorum cunku bulusmak icin zatem can atiyor goremedigi icin akşam evimin orada gormek istiyor cama cikamami istiyor vs ama bazen demekku ben oyle anliyorum soguk yapiyor zannediyorum
Neden sahtekar dedinizki
insan sevdiğini ihmal etmez bu kadar
şu an konusuyoruz
3 tane is yapiyor
o zaman sorun yok aranızda
Haftalik izne bile cikamiyormus bircok iş almış onlari bitirmeye calisiyor. Çok gec yaziyor calistigi zaman simdi dedim musait oldugunda yazabilirsin yazma mecburiyetinde hissetme kendini diye. Onun disinda akşam konusmak istiyor
gayet makul o zaman sonucta ıs yogunlugu olabılır
Bende zaten anlayışla karşiliyorum :)
mutlu etmeye bak
Bende cok mutluyum
18 yasinda hayatima sadece 1 kisi dahil olmustu oda 6 ay surmustu birsey yasanmadan bitmisti 7 sene sonra ilk defa birini aldim hayatima
Begenenler olup yolda durdurup tanismak isteyen cok oluyordu evliyjm diyiyordum ama buna demedim
umaarım ıstedıgın gıbı olur
Insallah. Sizce bu kisi beni seviyormudur ya da severmi. Evime yakin yerde calisiyor beni gormek icin yolunu uzatiyor cama cikmami ister misin diyiyorum cok mutlu oluyor
Ve şimdilik hiç cinsel anlamda bir konuşma ve yaklasim olmadi insallaj olmazda
valla sever bence de hiç cinsellik olmayacak mı :) o sıkıntı
Yani olmamalı bence cunku cogu sey degerini yitirdi evlenmeden once herkes yasayacagini yasiyor ve bu asiri normal karsilaniyor cok sacma ben evlenene kadar kendimi sakladim hala oyle olucak