Sevgilimin asla anlamazdan gelmesi bize zarar veriyor ne yapabilirim?

18 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. Kıskanç biriyim. Çevresindeki erkeklerin nasıl tipler olduğunu ve amaçlarının nolduğunu bildiğim için hepsini uzaklaştırdım. Onlar benim arkadaşım düşünmezler öyle şeyler dedi hep. Onu uyardım ve her seferinde bu yüzden aramız bozuldu. Ama sonra benim dediklerim bir bir çıktı. Yakın bir erkek arkadaşı var. Sürekli yazıyor çocuk. Aramız bozukkende kardeşim konuştu. Kavgalıyken konuşmak istediğimi söylediğimde onunla konuştuğunu söyledi beni hep arka plana attı istemedi. Onunla konuşmamasını bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim. Her seferinde söyledim bunu. Ve yine bana kızdı. Hep o benim arkadaşım dedi. Ama çocuğun onu sevdiğini biliyordum. Onunla konuşmamasını söylediğimde aramızda kavga başlıyor ve sürekli bana kızıyor. Karışma bana, rahat bırak arkadaşım benim diyor. Ben sevgilime kızamıyorum hiçbir zaman sesimi de yükseltemiyorum. Çünkü üzülür kırılır diye hep sessiz kalıyorum alttan alıyorum. Ama ben her seferinde alttan aldıkça o suçlu olsa bile özür dileyen konumuna düşüyorum. Onu seviyorum ve kızmaya kıyamıyorum. Bu konularda uyarmaya kalksamda kavga oluyor aramızda. Ne yapabilirim
Sevgilimin asla anlamazdan gelmesi bize zarar veriyor ne yapabilirim?