Sevgiliye para yedirmek nedir bilmem de, sevgilinin parasını yemek tamamen ticarettir, kendini pazarlamaktır bana göre.. Yanlış anlaşılma olmasın kim ne isterse onu yapabilir ama sadece parasını yemek için birlikte olanlardan bahsediyorum ben.. Keyifli geceler..
Okurken kadının dekoltesinden gözümün o pantolona ilişmesi ve göz zevkimin bozulması
Soruya cevabım: sevgi parayla gösterilmez. para yedirilmez bence beraber para harcanır gezilir tozulur ve bundan iki taraf da mutlu oluyorsa sorun yoktur
Neden sevgiliye bişey almayı ya da ihtiyacı olduğunda vermeyi ona para yediriyorum gibi düşünüyim ki zaten sevgili olduğunda bana kalırsa ortak oluyor bi sure sonra her şey benim senin kalmıyor. Ruhumu, hayatımı paylaşmışım paramı mı paylasamicam.
Yahuuu Hanği Dünyada yaşıyoruz Sevğilye değerse bir Ömür ya da bir Servet feda olsun. Yesin sonuçta beni Varlığınla Mutlu ediyorsa Ko popon vur gitsin paralar
Değil. Enayiliktir kaba tabirle. Çoğu kadın bu durumu kullanıyor. Üniversite işte bir kız sürekli sevgili yapıyordu. Sordular kıza. Kız , maksat çay param çıksın diyordu
Arkadaşlar ben bir jigoloyum bana da para yediriyor lar sevmeseler çağırmazlar ama nasıl sevdikleri önemli değil mi Sevgilisine para yediriyor dur ama ne niyetle olduğunu bilmek lazım