Güzellik ırk, din, gen gerektirmez her milletin iyi ve kötü insanları güzel ve çirkin (göreceli) insanları olur ayrıca türk kadınlarının hiç bir ülkeden geri kalır yanı yok.
Türk erkekleri neden yabancı uyruklu kadınlara meraklı?
Şöyle bir farklılık var; Türkiye'de kadınların çoğuna erkekler yürüyor ve kadınların algısında erkekler, "abaza, sapık" olarak kodlanıyor. Yabancı ülkelerde de böyle bir şey olsa bile Türkiye'ye göre oldukça az ve nasıl davranacaklarını biliyorlar. O yüzden yabancı kadınların algısı daha farklı olduğundan bizim erkeklerle konuşurken tedirgin hissetmiyorlar.
Şimdi türkiye de inanç ve kültür var ayıp var edep bar ama inançsız bir insanda bunlar yok ya da belki onlar kendi inançlarında sevişmeyi özgürlük olarak görüyorlar ama bizde kadın bedenine değer veriyor karakterine kişiliğine değer veriyor bu da erkeklerin işine gelmiyor aslında bu aradaki farkı anlayabilseler onlar da karşısındaki kadına saygı duyacaklar ama kan ske toplanınca mantık kalmıyor erkekte
İnanç ile alakası yok. İnancı olsa kadınlarla evlenmeden sevişmez, kadın da erkek çıplak fotoğraf istedi diye göndermez. Herkes birbiriyle rahatça sevişiyor. Kültüre gelirsek; orada erkek ile kız aynı şekilde yetiştirilirken burada ise erkek yüceltilip kız aşağılanıyor. Kendim uydurmuyorum, kızların ağızlarından kaç kere duydum. İlk regl olduğunda annesinden tokat yemiş mesela. Annesi abilerini çok seviyormuş ama kızına tam tersi davranıyormuş. Ailesinden göremediği sevgiyi, şefkati internette aşırı görünce havasından geçilmiyor. Çok dengesiz bir şekilde yetişiyoruz.
Allah aşkına ülekdeki her kız aynımı bu nasıl tespit biri var inançlı erkekle bir şeyler yaşarsa günaha gireceğinin farkında bu seni tersler yüz vermez ama inançsız ya da imanı zayıf kız var bu kızda günah kavramı yok engel yok bu rahat takılır bu avrupada da farksızki inanç olmasa bile edepli insanlar var sen çok dar bakıyosun olaya şimdi benim komşu kızı kapalı ama aile baskısından kapanmış bakıyosun kız milletin altında yastık olmuş e kendi kardeşime bakıyorum allah korkusundan kapanmış kimsenin baskısı yok erkeklerle arasına mesafe koyuyor arkadaş edinmiyor mesela rus kızları çok güsel diyorlar sen hiç rusyanın varoş semtlerini gördünmü ordaki çingene tipli kızları ya da göğüsleri dizine kadar sarkmış bıyıklı kadınları gördünmü hiç bir konuda genelleme yapamazsın
Çoğunluk nereye ağırlık basıyorsa oraya doğru genelleme yapabilirim. Kardeşin öyle diye genelleyemem diye bir şey yok, onlar azınlıkta. Kadına dediğin gibi değer verilse şiddet ve ölümler de ona göre az olurdu. Bizde ise tam tersi bir istikamet var. Kuran dövün dedi diye suyunu çıkarttılar.
Rusya'nın varoş semtlerini görmeme gerek yok, zaten kendileri anlatıyorlar. Bizde neresi olursa olsun, aynı durum geçerli. Zengini de böyle, okumuşu da böyle, ünlüsü de böyle, fakiri de böyle, değişen bir şey yok.
Kuranın dediğini çıkarı için suyunu çıkararak kullananlar imansız olanlar işte biz onlara müslüman demiyoruz sana anlatmak istediğim bu ben ne güzel insanlar tanıdım enerjisiyle bile mutlu eden ne insanlar tanıdım adı geçse bile huzursuz hissettiren sen kendi çevren bozuk diye çoğul konuşamazsın sonuç olarak onlar da insan biz de insanız hepimiz topraktan yaratıldık hiç bir insanın hiç bir insandan üstünlüğü yoktur hadisi şerife dayalı bu böyledir