Bu çocuk benimle zaman mı öldürüyo eğleniyor mu?

Bu çocukla yaklaşık olarak 10 gündür arkadaş olarak konuşuyoruz bunu ikimiz de dillendiriyoruz. Sabah akşam mesaj atıp akşam arıyor. Askeri eğitim alıyor şu an. Dün ona benimle konuştuğunu başkasına söyledin mi diye sordum, yemin etti söylemedim diye üzülmüş gibi geldi bana, işim çıktı kapatıyorum dedi kapattı. Bugün sabah normalde her gün o yazmasına rağmen bugün ben günaydın mesajı attım sana da günaydın dedim. Öğlen gibi aradı normal konuştuk, akşam yine aradı fakat ben metroda olduğumdan aradığını görmedim. Sonradan görüp aradım, arkasından koğuş arkadaşlarının sesleri geliyordu. Telefonu şöyle açtı, adamı hasta etmem kafamı bozma neredesin bir saattir telefonu açmadın. Ben de anlamadım dedim, şaka yapıyorum ne yaptın benim yerime de gezdin mi dedi. Anladım bugün çok gezdik evet dedim, benim yerime de olsun diye çok gezdin değil mi dedi, herkesin yerine gezmiş kadar oldum dedim, herkes kim dedi. Benimle konuşurken arkadaşları bi şey soruyorlardı beni bırakıp onları dinleyip cevaplıyordu, bu şekilde bölündü birkaç kes konuşma, işim çıktı ben seni sonra ararım dedi kapattı. Sonra o aradı onların yanında değildi bu sefer, ben soğuk davrandım neden onların önünde öyle konuştun dedim, yeter yanlış anlama Allah aşkına. Tamam ben özür dilerim ben canım. Konuşmanı beğenmiyorum istemiyorum dersen söyle sileyim numaranı susayım dedi. Ben sen bilirsin dedim. Görüşürüz namaz kılıcam dedi kapattı ben de görüşürüz dedim. Bu benimle konuşmasını kullanıyor değil mi arkadaşlarının önünde? Nasıl davranmam lazım
Bu çocuk benimle zaman mı öldürüyo eğleniyor mu?