Aşk İlişkileri Hayatının aşkını hangi gezegende bulursun söyleyeyim mi? LimonÇiçekleriPorti Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Biraz değişiklik olsun :Daşk diye bir şeyin olmadığına emin olduğuma rağmen böyle bir soru sormam peki adfadlf Hayatının aşkını hangi gezegende bulursun söyleyeyim mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bilsek nasıl gidicez o da var.Sen yine de söyle bakalım.😀 2 0 Yorumla
TryCatchException Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Hangi gezegende? Bütün gezegenlerdeki canlıların insan formunda olabileceğini nereden çıkartıyorsunuz acaba? 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 5 km uzakta bende uydusuyum bir gün kardeşim kuvvetime kapılacak bena gelecek diye bekliyorum kjhgfdsa 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben hayat aşkın'dan ve gezegenlerden dolu dizgin nefret ediyorum! 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendi gezegenimde olan bir yıldız, beni daha iyi anlar. 🌌 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hee hadi söyle 😂 1 2 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl venüs Yorumla Saddov +1 yıl Gidiş zor olur Yorumla
black_maverick Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl dünyada bulamadık hangi gezegene uçmalıyım :) 1 2 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl marsa git afhlsd Yorumla black_maverick +1 yıl musktan bilet alayım :) Yorumla
murocan4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Neden aşka inanmiyosunuz 1 2 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl mantığım öyle diyor gerisine karışmayın afhjlgsd Yorumla murocan4134 +1 yıl 😃😃saygı duyarım acaba bir şey yaşadın mı ondan mı diyon diye merak ettim Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl öyle bir gezegen yok cevabını bekliyoprum :D 1 4 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl satürn Yorumla Hayalsiz_Adam +1 yıl aa en sevdiğim gezegen Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl boşuna sallamiyom afsjkl Yorumla Hayalsiz_Adam +1 yıl tutturdun heee Yorumla
Mert_yalın01 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Aşk diye bir şey yok arkadaşlar karşılıklı saygı anlayış empati falan bunların ortak uyumuna aşk diyorlar uymadığı zaman ise Allah uzun ömür versinSevgi vardır ama aşk ile farklı şeyler dirBu arada jigoloyumJigo_0 0 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Dünyada olmadığı kesin 🤣 1 0 Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyleme 2 7 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Senin derdin de bitmek bilmiyor be Hande Yorumla HandeBjk1903_ +1 yıl Derdimin olduğunu kim söyledi? :) Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Söyleme demenden belli oluyor :) Yorumla HandeBjk1903_ +1 yıl Çünkü gezegenden çıkmaz ki 😀 hiç çıkmaz Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Sorunun hangi amaçla sorulduğunu bilmene rağmen Yorumla HandeBjk1903_ +1 yıl Tatlım zaten bende bunu düşündüğüm için böyle söyledim. Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Sorry ama kimse ile uğraşacak kafa yok bende iyi akşamlar tatlım... Yorumla
elromano_ Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Öyle bir gezegen yok… 1 1 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl sana yok Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gelsin 1 17 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl sen dünya'da kal afhsjkl Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Niye ben Türk müyüm🤦♂️ Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl ne alaka lan aflhks Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Millet uzaya çıkıyo shfh Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl ya ahahahah dert ettiğin şeye bak aghhsdf Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ona gezegen kalmadı Yorumla Kominikeysinn +1 yıl 😐😐 Bu gece de uykular haram Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl kominiik <3 karamelo afjklahfdkafkl Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Lan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Oha kalp koymuş Bi de🤦♂️🤦♂️ Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😒😒😒 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl @Karamelaaaa beğenemediniz mi aflssdfjl Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Karameli samanyoluna ışınlayabilir miyiz sjfh Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Beğendim bayıldım ya Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bana da gezegen kalmadı kominik Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl @Karamelaaaa Başka işim yok size gezegen mi bulcam gidin kendiniz bulun alashfsd Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Biz zaten gezegen istemiyoruz limon😂 Yorumla
Nüktedâr Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Süle bakim 🧐 1 4 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl jüpiter Yorumla Nüktedâr +1 yıl Görüşümü silsene Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl Neden? Yorumla Nüktedâr +1 yıl Soruna yakışmadım Yorumla
Guseeee Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haydi soyleee 1 2 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl venüs Yorumla Guseeee +1 yıl Bekle beni Venüs Yorumla
üffbuneyaa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Öyle bir gezegen var mı?😄 1 2 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl ben varsam o da var asfhsdjl uranüs :D Yorumla üffbuneyaa +1 yıl Sagagfada anca Uranüs olurdu zaten 😂 Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl hay hay 1 3 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl ay asdfaf Yorumla Limansisler1 +1 yıl Ay gezegen değildir. Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl @Limansisler1 benim yaşadığım dünyada ay da bir gezengen sayılıyor afjhsgasfl Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Söyle de gidem buradan hayır yok 0 0 Yorumla
Hislerinnsonu85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dünyada bulmayı ümit ediyorum 😂😂 0 0 Yorumla
A-R-SLİNE Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşkı * de parayı nerden buluruz onu söyle. 0 0 Yorumla
Ardabdc Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yapıştır gelsin 1 1 Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl merkür Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle bekliyorum. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. soyle bakalım. 0 0 Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyle 😄 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olur söylee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bilsek nasıl gidicez o da var.
Sen yine de söyle bakalım.😀
Hangi gezegende? Bütün gezegenlerdeki canlıların insan formunda olabileceğini nereden çıkartıyorsunuz acaba?
5 km uzakta bende uydusuyum bir gün kardeşim kuvvetime kapılacak bena gelecek diye bekliyorum kjhgfdsa
Ben hayat aşkın'dan ve gezegenlerden dolu dizgin nefret ediyorum!
Kendi gezegenimde olan bir yıldız, beni daha iyi anlar. 🌌
Hee hadi söyle 😂
venüs
Gidiş zor olur
dünyada bulamadık hangi gezegene uçmalıyım :)
marsa git afhlsd
musktan bilet alayım :)
Neden aşka inanmiyosunuz
mantığım öyle diyor gerisine karışmayın afhjlgsd
😃😃saygı duyarım acaba bir şey yaşadın mı ondan mı diyon diye merak ettim
öyle bir gezegen yok cevabını bekliyoprum :D
satürn
aa en sevdiğim gezegen
boşuna sallamiyom afsjkl
tutturdun heee
Aşk diye bir şey yok arkadaşlar karşılıklı saygı anlayış empati falan bunların ortak uyumuna aşk diyorlar uymadığı zaman ise Allah uzun ömür versin
Sevgi vardır ama aşk ile farklı şeyler dir
Bu arada jigoloyum
Jigo_0
Dünyada olmadığı kesin 🤣
Yakın olsun lütfeeeeen
Biliyorum zaten, dünyada.. 😂
Söyle
Söyleme
Senin derdin de bitmek bilmiyor be Hande
Derdimin olduğunu kim söyledi? :)
Söyleme demenden belli oluyor :)
Çünkü gezegenden çıkmaz ki 😀 hiç çıkmaz
Sorunun hangi amaçla sorulduğunu bilmene rağmen
Tatlım zaten bende bunu düşündüğüm için böyle söyledim.
Sorry ama kimse ile uğraşacak kafa yok bende iyi akşamlar tatlım...
Öyle bir gezegen yok…
sana yok
Gelsin
sen dünya'da kal afhsjkl
Niye ben Türk müyüm🤦♂️
ne alaka lan aflhks
Millet uzaya çıkıyo shfh
ya ahahahah dert ettiğin şeye bak aghhsdf
Ona gezegen kalmadı
😐😐 Bu gece de uykular haram
kominiik <3 karamelo afjklahfdkafkl
Lan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Oha kalp koymuş Bi de🤦♂️🤦♂️
😒😒😒
@Karamelaaaa beğenemediniz mi aflssdfjl
Karameli samanyoluna ışınlayabilir miyiz sjfh
Beğendim bayıldım ya
Bana da gezegen kalmadı kominik
@Karamelaaaa Başka işim yok size gezegen mi bulcam gidin kendiniz bulun alashfsd
Biz zaten gezegen istemiyoruz limon😂
Süle bakim 🧐
jüpiter
Görüşümü silsene
Neden?
Soruna yakışmadım
Haydi soyleee
venüs
Bekle beni Venüs
Öyle bir gezegen var mı?😄
ben varsam o da var asfhsdjl uranüs :D
Sagagfada anca Uranüs olurdu zaten 😂
hay hay
ay asdfaf
Ay gezegen değildir.
@Limansisler1 benim yaşadığım dünyada ay da bir gezengen sayılıyor afjhsgasfl
Söyle de gidem buradan hayır yok
Dünyada bulmayı ümit ediyorum 😂😂
Aşkı * de parayı nerden buluruz onu söyle.
Çok egzantirik söyle bakalım
Olur söyle
Hâla bulamadım kanka ahahhaa
Söyle bebek
Yapıştır gelsin
merkür
Söyle bekliyorum.
soyle bakalım.
Söyle
Evet.
Söyle 😄
Olur söylee