Eşiniz başkasıyla flört etse affeder misiniz?

Herkese iyi pazarlar 🌸
Aynı soruyu önceden çok sordum burdan ancak vicdan azabından kurtulamıyorum. Ben eşimle liseden beri birlikteydik ve üç yıldır evliyiz aynı yasştayiz bu sene üniversite için ayrı iki aydır şehirlerde yaşıyoruz. O İzmir'de ben Sakaryadayım ve bu ben çok büyük hata yaptım eşimi aldattım. Aldatma derken bölümden biriyle flortlesiyoruz. Evli olduğumu oda arkadaşım dışında kimse bilmiyor. Zaten alyans takmıyoruz boynumda kolyede alyansım. Bir akşam daha yeni olduğu için çevre falan oda arkadaşımla dışarı çıktık ve eşimle kavgaliydik benim ailem yüzünden her zamanki gibi. Ve bölümden cocukda vardı çocuk çok yakışıklı ve çekici bir çocuk açıkçası ve o akşam yakınlaştık flört anlamında ve takılıyoruz o günden beri ama fiziksel bir şey olmadı aramızda sadece lafta bu aldatmaya giremi bilmiyorum boynundaki alyansı gördüğünde hatıra olduğu için takıyorum dedim bir şey demedi. Esimlede aramız bozuk ama vicdan azabı çekiyorum bu vicdandan nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığım yanlışı asla hafife almıyorum. Sadece eşime söylemeyi düşünüyorum yoksa bu vicdan azabıyla yaşayamam.
Eşiniz başkasıyla flört etse affeder misiniz?