Cumartesi gecesi eşimle bir gece klübüne gittik. Ben oldukça içmiştim, uyudum uyuyacağım o derece, eşim de çakır keyifti. Dönüşte taksi çağırdık, aracın arkasına oturduk. Taksici sürekli eşimle konuşmak istiyor, konu açıyordu. Benim gözler kapalı, uyudum uyuyacağım ama konuşmaları duyuyordum. En son erkek arkadaşınız da uyudu, şimdi sizin de beklentileriniz vardır ama ondan bugün iş çıkmayacak sanırım dedi. Eşim, o benim kocam dedi, problem değil, ben onu evde utandırmasını bilirim dedi. Bir kaç dakika sonra eve geldik zaten. Ben hiç tepki vermedim. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Kafasına silah dayasaydın. Ana avrat dümdüz gitseydin. Bence gece kulübüne falan gidipte eşine sarkıntılık yapılmasına izin verme.
01 Yorumla- +1 yıl
Gece klübünde yapmadılar ki, dönüşte takside oldu.
En İyi Cevaplar
+1 yılEsiniz sizi seviyor. Sen dikkat et kendine cok icme.
Bizim burda kimse böyle terbiyesizlik yapmaz. Ickilide olsa hicbir taksici yaninda erkek olan kadina asilacagini sanmam. Davet vardir o ayri konu. Bu konularda duru biraz sikintilidir bizde.22 Yorumla- +1 yıl
Böyle adam akıllı yorumlar yapın canımı yiyin. Böyle eleştirin. Erkeklikten girdiler, karımı kahpe yapıp çıktılar. Ne örümcek beyinli insanlarla dolu bir ülke olmuş Türkiye
- +1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmus. Esinde flortlesmemis sonuxta kadıncağızi suclayamazsin. Birdaha bayilacak kadar icmede karini kurtlara kaptirma
33 Yorumla- +1 yıl
Evet, sorularına cevap verdi ama konu oraya gelince devam etmedi. Eşime bir şey demedim zaten, demem de.
Cevap sahibi+1 yılEsinin taksiciyle diyaloga girmesi dahi ironi. Iyi ki asilan taksiciymis
- +1 yıl
Burada iki insanın konuşması gayet normal karşılanıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
1. öyle mal gibi içmem
2 benim gözümde erkek değilsin adam karının halletse uyanamıcaksın
3. karını götürseler umrunda değil senin
ne biçim erkeksiniz siz ya43 Yorumla- +1 yıl
Adam şansını denedi sonuçta doğru ama ne elle taciz var ne başka bir şwy, konu neden hemen halletmeye geldi?
- +1 yıl
O zaman başka. Farklı şeyler olurdu
Esimle alkollu mekana gitcem
Manyak gibi icecem
Adam benim esime asilcak
Ve ben helip ks de soru sorcamm..
Sen o kariyi da kaybedersin29 Yorumla- +1 yıl
Kaybetme işi buna bakmaz, gayet mutluyuz. Bu sebeplerle kaybedeceksen de o kadının zaten gideceği vardır. Sizin oralar da her asılana veriyorlar mı bilmiyorum ama öyle olduğu anlaşılıyor
- +1 yıl
Konuşarak halletmeye çalışırım
- +1 yıl
Aklınız fikriniz vuruşta kardeşim
- +1 yıl
Ben karıma sonsuz güvenirim. 3 tane erkekle tatile yollarım gene beni aldatmayacağını bilirim. 2 adam sarktı diye, hemen altlarına yatacak karakterde değil. Demekki bunları yazanların eşleri, biri sarksa da neşemizi bulsak diye bekliyor.
- +1 yıl
Uç bir örnek verdim. Güvendiğimi belirtmek için
+1 yılBöyle durumlar sizin gibilere müstehak. ;) ikincisi benim eşime yan gözle bakan aşırı pişman olurr. ;) Sen erkegim diye gecinme
03 Yorumla- +1 yıl
Bunun erkeklikle alakasını çok anlayamadım ama neyse
- +1 yıl
Senin profiline baktim. Akpyi sevmeyen bir solcusun. ;) zaten ben %70 senin gibilere inat Akpyi destekliyorum. Sen erkeğim, adamım diye övunüyorsun. Senin gibisine senin gibi kadın müstehak. Siz varyaaa ateist adama dahi oyunu Akpye attirirsiniz ;)
- +1 yıl
İlginç bir genelleme olmuş.
+1 yılNe kadar geniş bir adamsın be :)
Onun beklentisini direksiyonunu vites topunu kaportasını camını...16 Yorumla- +1 yıl
İçkili olmam sebebi ile müdahale edemedim. İşler daha kötüye de gidebilirdi
- +1 yıl
evin önüne varınca eşine sen yukarı cık dıyıp arabada kalacaktın
- +1 yıl
Olabilir. O an onu düşünmedim tabi. Biraz da tırstım doğrusu
- +1 yıl
koskoca 34 yaşında adamsın nasıl tırstın ya
bişey sorcam özel olmazsa sen sanırım pek kıskanç bir adam değilsin
eşinin başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrensen eşine tepkin ne olur? - +1 yıl
Aldatmayı affetmem.
- +1 yıl
anladım ne dıyeyım sende böyle birisin demek ki
+1 yıleşiniz ben onu evde utandırırım derken ne demek istedi...
03 Yorumla- +1 yıl
Yani eve gidince o yapacağını bilir merak etme diyor
- +1 yıl
o haldeyken sizin için bu lafı söylüyorsa onunda size güveni tam demek ki...
- +1 yıl
Öyle evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisine de tokadı basardım. Gerçi taksici gitti ama ayıldıktan sonra eşim olaccak kahpeyi güzel bir tokatlardım. Böyle terbiyesizlik mi olur :S
03 Yorumla- +1 yıl
Eşimin hatası ne sence?
Cevap sahibi+1 yılEşin olaya tepki vermemiş ve bu çirkin teklife ben onu evde ayıltırım demiş. Kusura bakam ama taksici resmen eşine seni s*kebilir miyim demiş. Ulan ben olsam gider o taksiciyi bulur anasını avradını neyse şimdi terbiyem el vermiyor.
- +1 yıl
:)) evet eşim de hayır beni kocam... diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah taksiyi yorgunmuydu? Beraber kahvaltıda yaptınız dimi
03 Yorumla- +1 yıl
Yok taksici bizle beraber yukarı çıkmadı. Eşimin tipi de değil zaten :)))
Cevap sahibi+1 yılTipi olsa vercekmiydi sende sarhoşsun zaten sabaha kadar vur patlasın çal oynasin
- +1 yıl
:))) bilemiyorum
+1 yılMidem bulandı eşinizden de sinden de
13 Yorumla- +1 yıl
Bunda mide bulanacak ne var?
- +1 yıl
Eşinizin tanımadığı biriyle özelini konuşması, lakayık ve yılışık aynı zamanda sarhoş olması, sizinde bu durumu sindirmeniz ses çıkarmamız hiç hoş değil. Bizim buralar da mezhebi geniş denilir
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz tabi. Ama ortalık psikopat dolu, huyundan gitmezsen daha ciddi sıkıntılar olabilir.
+1 yıluyumadığımı taksiciyi s. kerek gösterirdim
31 Yorumla- +1 yıl
Bravoooo. Mideniz çok genişmiş.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yapabilirdim?
- +1 yıl
Neden eşimle eğlenmeye gidemem mi? Pavyona gittik demedim, gayet nezih bir gece klübüne gittik. Seni eşin gezdirmiyor, yasaklıyor diye herkes de mi böyle olsun? Eşimle gezerim, gezeceğimde
- +1 yıl
Eşim de istedikten sonra problem değil ki. Zaten eşim adama istemediğini söylemiş.
- +1 yıl
Olabilir evet.
Ben eşimle alkollü mekana gitmem hiç.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yurtdışında yaşıyorum, türkiyede biraz daha farklı olabilir tabi
+1 yılsacini basini yolarim toracikta ne olacak.. :D :d
02 Yorumla- +1 yıl
Hatunun mu?
- +1 yıl
kimin suclu olduguna bagli.. flort etmeye calisan kimse artik..
+1 yılTaksiciyi döverdim...
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
O anda müdahale edemiyorsam plakasını ya da bağlı olduğu durağı alırdım...
- +1 yıl
Ayrıca eşiniz buna cvp vermesi filan hiç hoş olmamış şahsen ben aynı durumda olsam eşim adamı hastanelik ederdi
- +1 yıl
Evet plakası vs alınabilirdi
- +1 yıl
Cevap vermesi dediğin adam normal muhabbet açıyordu son ana kadar
- +1 yıl
Eşinizin de ona cvp vermemesi ve işini yapması gerektiğini söylemesi gerekirdi. ya da müsait bir yerde inip başka taksiye binmesi gerekirdi.
- +1 yıl
Burada insanların konuşması gayet normal karşılanıyor
- +1 yıl
O sekilde konusmasi gayet normal miymis?
- +1 yıl
Dediğim gibi son ana kadar, sıradan muhabbet dönüyordu.
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılvay güzel kardeşim vay
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır?
- +1 yıl
ben güzel kardeşim yazmamıştım aptalca bir değişim olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey sorabilirmiyim?
016 Yorumla- +1 yıl
Evet tabii
Cevap sahibi+1 yılBak ben 19 yasında insanım babam 47 annem 42 yasında annem ciddi anlamda hoş alımlı kapalı bir bayan ciddi anlamda çok güzel. Kaşı gözü kalem gibi esmer. Babamda sarışın ela gözlü süt beyaz tenli bir adam. Benim babam annemin yanında yokken ben annemi sokakta gülümsetmem bile. Mezhebinin bukadar geniş olma sebebi ne? Nasıl Allah'ın sana göndermiş olduğu bir velinimeti sen nasıl haram teşiri altında bir gafile sunarsın? Nasıl hesap vereceksin? Ne yap ne et tövbe et.. Karınada gerekeni yap... Allah kimseyi şaşırtmasın.
Cevap sahibi+1 yılSana bunu anlatma sebebimse şu; Yaklaşık 25 senedir evliler. İnanır mısın Allah korusun uzak götürsün birind emanet etmeyi bırak. Annem kayınvalidesinin yanında babamla yanyana bile gelmemeye özen gösterir. Alkol içme birdaha. Kendini düşünmüyorsan, karını düşün..
Cevap sahibi+1 yılNiye üzülesin? Biz baskı kurmuyoruzki döverim ederim muhabbeti yok. Katı kurallar yok. Gülümsetmem bile derken şudur kastım; Gerçekten çok alımlı bir bayan.. Ve ayriyetten biz bunları anneme çoooook nadir söylerizz. Annem adeta bir Osmanlı Kadını. Ona laf söylenmez O gerektiğini yapar biz yap demeyiz :)
- +1 yıl
Bu nasıl bir mantıktır ya. İnsanlar özgürlüklerinden bu kadar alı konur mu? Bu kadar mı güvenin zayıf annene? Gerçekten üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılSizde haklısınız kardeşim. Osmanlı Kadını anlamını bilmemeniz normal. Hayır yani şunu anlamıyorum sen o taksiye alkollü biniyorsun, elin taksicileri sulanıyor "O an kötü birsey olabilirdi" deyio susuyorsun. Ama benim annem ciddiyetini edebini koruyunca zayıf oluyor. O senin namusun. Onun özeline senden başka giremez kimse. Ayriyetten bunun zayıflıkla güvensizlikle alakası yok. Kadın sert , haddini biliyor , en önemlisi YERİNİ BİLİYOR. KİME AİT OLDUĞUNU BİLİYOR. Biz örf ve adetlerimize bir bayanın kişiliğine dikkat ederiz. Bu bile yeterli :)
Cevap sahibi+1 yılAtalarımız boşuna dememiş Ağır taş yerinde güzeldir😊😊 diye.. Sen bundan sonra öyle mekanlara girmemeye bak kardeş.. Bu senin yaşam tarzın o anlattıklarımda bizim yaşam tarzımız ama sem her ihtimale karşı öyle yerlere girme. :)
- +1 yıl
@pisimel ben zaten yurtdışında yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç kaç haziranda vize kalkıyormuş zaten. Hatta zencilerin olduğu taraflara doğru göç edin ora tam sizin MODERNLİĞİNİZDE. :) Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. İlk defa bu sitede böylesine midem kalktı. Allah her ikinizinde yolunu açık etsin. Hayırlı günler dilerim. Esen kalın :)
Ha bu arada ; İstediğiniz yerde kalmasın, sizin için imkan sağlamışlar. 63 tane vizesiz Ülke var. Hayırlı yolculuklar dilerim. Allah'a emanet olun :)- +1 yıl
Bebeklere tecavüz edilen, erkek çocuklara tecavüz edilen, kayınbabaların gelinlere tecavüz ettiği, abilerin, amcaların tecavüz ettiği, evine gitmek için minibüse binen kıza tecavüz edilen, onları geçtim kediye, köpeğe, ata tecavüz edilen ülkede yaşayan birine göre baya iddialı bir yorum
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle bir cevap vereyim ozaman; Ben ela gözlüyüm, Seninkide ela olmak zorundamı? benim çillerim var sendede olmak zorundamı? Benim saçlarım sarıya dönük seninkide öyle olmak zorundamı? Kısacası sen bana benzemek zorundamısın? Kesinlikle ve kat iyen hayır.. Buda öyle birşey işte. Her koyun kendi bacagından asılır. Onlar haram yapıyorsa bendemi yapacagım? Tabiki hayır. Bunların ayrımını yaparak yaşamak önemli. Ülkemde sorunları olabilir, ülkemde bunlar yaşanabilir. Tabiki bende isterim yaşanmamasını, kimseye yazık olmasın isterim. O genç kızlar ölmesin isterim. Ama onlara benzicem diye bişeymi var. İşte sende benim yaşantımı yorumlama ozaman. güven zayıflıgı vs. diye.. senle ben bir değiliz. Olmayızda..
Cevap sahibi+1 yılKısacası onlar süzme güzel kardeşim diye bende mi öyle olayım? İddialı bir yorum felan değil. Düşünce tarzınız çok yanlıs..
- +1 yıl
Güzel kardeşim, ne alakası var benim yazdıklarımla bunun. Ben dünyada suç ortalaması en düşük ülkelerden birinde yaşıyorum. Ne zaman sizin o değerli suriyelileriniz geldi buraya, biz de böyle olaylardan korkar olduk. Zira geldiklerinden beri 1 sene içinde 10 larca taciz vakası oldu. Bu olayları neden müslüman ülkelerde daha çok oluyor, oturup bir düşünün. Çünkü baskı var, çocukluğu yaşayamama var, cinsellik günah, ayıp. Sonra da sapık toplum çıkyor.
Cevap sahibi+1 yılOzaman iddialı yorum yapıyosun deme? Bak son kez sana hayırlı günler diliyorum ve esen kal diyorum. Hadi yolun açık olsun
Omurgasini sökerim jöle gibi aslina döner
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes polat alemdar maşallah
+1 yılOyle ortama girersen esine de takilmalari normal
11 Yorumla- +1 yıl
Millet sapık diye, özel hayatımdan ödün vermem. O sapıkların terbiyesizliği
+1 yılNe kadar genişsin ben öldürürdüm o adamı
01 Yorumla- +1 yıl
Rahatlık var tabi, bir şey olmayacağını zaten biliyor olmanın rahatlığı. Ama içkili olmam sebebi ile müdahale edemedim. İşler daha kötüye de gidebilirdi
+1 yılo taksicinin a.. kordum
05 Yorumla- +1 yıl
İçkili olunca o olay çok kolay olmuyor. Tepki versen İşler daha kötüye de gidebilir
- +1 yıl
ne yani? şimdi eşine dokunsa falan sesini çıkarmayacak mısın :D
- +1 yıl
Dokunma olmadı. O an ne olur bilemiyorum. Bir şekilde kurtulmaya çalışırdık sanırım.
- +1 yıl
e farzetki adam sizi kuytu bir yere götürdü, eşinle birlikte olmak istiyor seni uyuyor sanıyor. O an ne yapacaktın?
- +1 yıl
Kafasına vururdum sanırım. Eşimin rızası dışında iae bu kabul edilemez
+1 yılOnun amcuğa koyardım
02 Yorumla- +1 yıl
İçkili olunca müdahale şansın az, olay daha kötüye gidebilir. Ben doğru olanı yaptığımı düşünüyorum.
- +1 yıl
Kimin?
+1 yılorada kaldimi olay
09 Yorumla- +1 yıl
Evet orada kaldı.
- +1 yıl
himm, eşin çekici bir kadın demekki, yoksa taksici müşterisi olan bir kadın için böyle şeyler söylemez
- +1 yıl
Evet güzeldir. Ayrıca mini elbise vs vardı
- +1 yıl
aslında eşinde sende kafa olarak tam kivaminizdaymissiniz, taksici grup yapalım dese itiraz eden olmayacaktı sanırım
- +1 yıl
Dediğim gibi eşimin tipi olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
doğrudur ama insanın kafası çakır keyif oldumu pek bakmıyor butip şeylere
- +1 yıl
Yok seçici olmak lazım
- +1 yıl
tabiki tercih meselesidir saygı duyarim
- +1 yıl
Eyvallah
haddini bildirirdim
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşinizle yanınızda birisi flört etmeye çalışsa tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım