Almak istiyorum cok zengin degilim ama o cok paraya deger veren birisi, en son 50 tl’lik tesbih almistim yuzu dustuydu. Baya uzulmustum. Simdi aramiz daha iyi kosede 4000tl var calismiyorumda bu arada alayimmi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence alma. İliskide paraya yönelik bir duzene girmis olur ki gerek yok Bence. Bana biri yüksek fiyatlı bir hediye alinsa karsi tarafi zorlayan bir hediye ise mahcup olurum . Sevinenem
. karsi taraf sevinecek biri ise de sana değer veren biri değildir15 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz, sevinir gibime geliyor paraya cok duskun markaya felan
Soran+1 yılDusunuyor deger veriyor ama markaya paraya duskun biri onla hava atan biri
Soran+1 yılTessekur ederim sagolun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O sana aldıysa al. Önce onun alması lazım. O Alırsa ezilmemek için tabiki sen de al. Ama ilk adımı her zaman erkek atar. Sen ona ayak uydur yeter, çok üstüne çıkma. Enayi durumuna düşme. Bir de her markanın çakması replikası olur unutma. 😉
116 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ederim ben ona daha once ucuz hediye almistim zaten pek begenmemisti, oda bana bu zamana kadar hic hediye almadi zaten. En mantikli cevap oldu almiycam karar verdim
Soran+1 yılHaklisiniz ama boyle dusunen bir insan olsaydi zaten bi tessekur ederdi yuzu asilmazdi… bir ara lafini cakarim ozaman utaniyorum geri de zorla hediye istiyorum zanneder diue ama
Soran+1 yıl3 yildir arkadasiz bir yila yakindir kendisi bana ciddi dusundugunu soyler bende 3 aydir sans verdim bende ciddi dusunuyorum bu arada
Soran+1 yılSaati almasam 450tl ye parfum alacaktum simdi ondanda vazgectim ilk o alsin bakalim
- +1 yıl
Kendini ezik hissetme. Rahat ol yanında. Para ön planda olmasın hiç bir zaman. Manevi değeri olan şeyler ver ona. Mesela kabiliyetlerin nelerdir bilmem ama ne bileyim, kendi ellerinle taptığın bi şey ver ona. Hiç bir şey bulamazsan pasta yap götür ona. Bir kalp yap şık bir kartona içine isim baş harflerini yaz süsle yaldızlı kalemle
Onu götür lüks çerçevelettir hediye et mesela
Bunun gibi. Ne bileyim, makromeyle tespih boncuğu gibi boncukla bileklik örüyorlar, yani bul bir emek ürünü onu hediye et parayla ölçülenesin değeri.
Soran+1 yılTessekur ederim cok sagolun fikirleriniz icin ! Umarim hosuna gider. Size bir sey daha danismak istiyorum. Bu kisi pek ince dusunceli degil, romantik hic degil, mesela yaptigi kucuk bir jesti bile cok buyuk bir sey olarak göruyor ve hatta benim gibi adama bunu bile yaptirdin diyor ( misal kapimi acmak ve dogum gunumu kutlamak gibi kucuk bir pasta almisti). Yani ben kendim cok ince dusunceli bir insanim, bilmiyorum ilerde degisirmi biraz utangac belki ondan rahat davranamiyordur diyorum ama boyle odun biriylede ömur gecmez
- +1 yıl
Çok haklısın. Sana katılıyorum. Ben de sana bir kez daha düşün diyecektim. Gençsin acele etme. Emin olmadan sakın söz verme hele sakın evlenme. İyice emin olmak için ne gerekiyorsa onu yap.
Utangaç diyorsun ama o bir bahane, senin iç güdün onu koruyor ve
benim gibi bir adama bu yapılmaz diyebilen birşdi utangaç değildir İnan.
Yine de karar demin. Ben acele etme ve kendini küçük görme derim
Soran+1 yılEvet aslinda cok haklisiniz ic gudum koruyor cunku istiyorum onu, diyorum belki ilerde degisir daha cok yakinlasirsak daha rahat olur felan ögrenir genc gibisinden. Cok tessekur ederim bu arada, tekrar gözden gecirecegim her seyi sagolun :)
Soran+1 yılTessekur ederim ekliyeyimmi sizi rahatsiz olmazsaniz?
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılEvet
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bence alma zor zamaninda senin yaninda olmiycaksa hediyede onemli olan dusunulmek 2500 çok bi saat icin ama sen bilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılMarka bir saat oda cok takintimi markaya felan
Soran+1 yılHaklisiniz kendi istemedi ama tesbihi kucumseyince ben kotu oldum biraz yuzu dustu tessekur bile etmedi
Soran+1 yılBenimkide biraz onunki gibi aslinda
Soran+1 yılAlmiycam geri karar verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAl al ayrilinca o saati satar parasiyla yeni sevgilisine hediye alir
12 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah korusun mumkunmu oyle bir sey ayip ama
- +1 yıl
Mumkun degilmi ornegi cok
+1 yılYok be canım mısın çalışmıyosun bide o kadar pahalı hediye alınır mı? Bende alıyorum 3-4 binlik hediyeler ama benim gelirim var ayda 7-8bin bide kız arkadaşım ukraynalı değiyo manken gibi
00 YorumlaParaya önem veriyorsa uzaklaş ya seni olduğun gibi sevsin o zengin mi neden pahalı hediye istiyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi zengin takilan biri altindaki araba felan luks hep
Hediye karşılıklı olursa anlam bulur aldığın pahalı hediyenin karşılığı olacaksa al
05 Yorumla
Soran+1 yılOlur bence cunku kendisi zaten zengin takilan biri ama bana ne alacakki o fiyata
Soran+1 yılHic bir sey almadi bu zamana kadar ama zaten ki
Soran+1 yılUc ay sonra dogum gunu bir de daha fazla yakinlastik ya ondan ya da ne biliyim sizde haklisiniz aptal durumuna duserim
%10 kuralını çiğneme asla.
Köşede 25 Bin TL'en olsaydı alman normal olurdu.03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar parayi kim kaybetmiski ben bulayim onda vardir ama o kadar bence
Soran+1 yılPeki tessekur ederim
+1 yılAlma, trip atarsa da kendisi alsın beyim. Bir de senden başka varsa rica ediciim.
06 Yorumla
Soran+1 yıltrip atti zaten diger hediyede tessekur bile etmedi
- +1 yıl
Yarın yaptığın yemeği de beğenmez, temizlediğin evi de, baktığın çocuğu da beğenmez. Dikkat ediniz.
Soran+1 yılInsAllah oyle biri degildir ya
- +1 yıl
Tesbih kullanıyor, maddiyata takılıyor, ayranı da yok içmeye, öyle biri değilse gelsin beni silksin.
Soran+1 yılHahah biraz oyle evet
- +1 yıl
Tanrı seni korusun Amokaçi
+1 yılÇalısmıyorsun bence paranı o kadar da harcama.
13 Yorumla
Soran+1 yılSinavlara hazirlaniyorum atanmak icin insAllah
- +1 yıl
İnsallah
Soran+1 yılTessekur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe Alcan mal mısın o seni sevmiyor net ayrıl o ayıdan
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yildir kendisi pesimdeydi ama
Cevap sahibi+1 yılPahalı hediye alınca yüzü gülüyor diyorsun ama
Cevap sahibi+1 yılMesleği var mı elinde bu kişiliğin ergen filan mı normal değil Yanj pahalı hediye istemesi
Soran+1 yılYok henuz pahali hediye almadim ama parayi seven biri belli calismiyor henuz okuyor baba parasi yiyor 21 yasinda
Cevap sahibi+1 yılAlma bence ben olsaydım almazdım
Soran+1 yıl500tl ye bir parfum de mi cok abarti olur peki
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorsa paranın bir önemi yok pahalı hediye alınca yüzü gülse ne olacak eğer seni gerçekten sevseydi pahalı şeye yüzu gülmez di
Soran+1 yılSeviyor biliyorum az beklemedi beni ama o tesbihe neden oyle yapti bilmiyorum karakteri boyledir belkide olamazmi
+1 yılBenim işim olduğu halde almamıştım. İyi ki de almamışım 5 yıldan sonra ayrılmıştık 😉En fazla 250-300 liralık bir şey al.
03 Yorumla
Soran+1 yılOhaa ciddi dusunmuyormuydunuz peki o size hic pahali hediyeler almismiydi
- +1 yıl
Evet ciddi düşünüyorduk. O da bana almamıştı. Gösteriş meraklısıydı ama lafta sadece. Eşin dışında nişanlı , sevgili vs alma. Hem senin hediyeni beğenmemesi karakterini gösteriyor.
Soran+1 yılKucuk ucuz hediyeler de mi almazdi o kadarida abartiymis ya
Peki tessekur ederim, haklisiniz o konuda bende cok uzuldum begenmeyince
+1 yılSenden ayrılmayacağı ne malum peki bence acele etme ilerde pahalı hediye alırsın siz ne kadar oldu çıkalı
012 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz aslinda biz 3 yildir arkadasiz bir yila yakindirda sevgili gibiydik
- +1 yıl
Peki aranizda bişeyler oldumu hiç
Soran+1 yılYok el ele bile zor tutusuruz
- +1 yıl
Amacı cinsellik olabilir dikkatli ol
Soran+1 yılNeden ne alaka
- +1 yıl
Erkeklerin geneli böyledir ilerde isterse ne yaparsın
Soran+1 yılEvleniriz cok cok oyle yapariz
- +1 yıl
Peki bikere arkadan isterse evlenmeden önce
Soran+1 yılOyle bir sey istemez
- +1 yıl
Peki evlenince arkadan isterse ne yaparsın
Soran+1 yılYa abin senin maksatin derdin neu Allah askina
- +1 yıl
Söyle bi ona göre yorum yapacam
Çok pahalı alma. seven adam hediyede paraya önem vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılDogum gunune bir seu almiyayim sadece pasta yetermi sizce
Soran+1 yılNe mesela aklima baska bir sey gelmedi
+1 yılSevgilin çok boş insan.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz paraya fazla deger veriyor
- +1 yıl
Paraya veren insanla eğlenilmez, keyifli zaman geçmez. Bir ömür sıkıntılı geçer.
Soran+1 yılOnlarin durumu cok iyi ondan boyle aslinda
- +1 yıl
Durumu iyi olsa bile ne alakası var? Neyse cimri insanlara tahammülüm yok.
O sana alsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAcikcasi o bana hic hediye almadi ama hesaplari felan genelde cogunu o öder
Soran+1 yılAy cok guldum hahah
+1 yılAlma tabi ki
16 Yorumla
Soran+1 yılDogum gunu ama ayip olmazmi
- +1 yıl
Daha uygun fiyatlı al o kadar para verme
Soran+1 yılMarka diye o kadar verecektim aslinda
- +1 yıl
O sana hiçbir şey almamış bile birde senin aldığını ucuz diye beğenmemiş. Biraz objektif bakarsan hak etmediğini anlarsın
Soran+1 yılGuzel cevapti insan kendi olunca göremiyor gercekten
- +1 yıl
Evet öyle oluyor ne yazık ki
+1 yılSaçmalama, terk et gitsin. Yoksa çok üzülürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Maddiyata önemi sana verdiği önemden daha fazla. Bırak pahalı hediyeyi senden hediye bile kabul etmemeli
Soran+1 yılAlmiyayim ozaman
- +1 yıl
Alma ve kurtul ondan
Soran+1 yılSeviyorum ama maalesef 😔
- +1 yıl
Sevme :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın alma sevgiliye okadar pahalı hediye alınmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNisanlanmayi mi bekliyeyim ama o tesbihde cok kirdi beni dogum gunu de geldi yakinda napiyim
Cevap sahibi+1 yılseven adam sevgilisinden pahalı hediye beklemez seninki çıkar peşinde
Soran+1 yılAgziyla istemedi ama yuzunden cok belliydi
+1 yılKesinlikle alma
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne alayim dogum gunune ayip olmazmi boylede
- +1 yıl
Yaw sen bunun babasımısın, al bi kitap götür, okur da belki adam olur maneviyata kıymet verir
Soran+1 yılKitap’okumaz hic davar
- +1 yıl
O zaman davara saat alınmaz, bi balya saman al
Soran+1 yılHahaha tamam
- +1 yıl
😉🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bi de bu hıyar sana hiçhediye almamış ve alınan hediyeye yüzü düşmüş, valla, ver kasaba kessin bu sığırı
Soran+1 yılHahaha valla iyi ki sormusul buraya gidip alacaktim yarin
- +1 yıl
Delimisin kızım bu mala saat alınmaz, hiçbişi alınmaz, ben okurken sinirlebdim
- +1 yıl
Benim bi kız arkadaşım vardı acaip hediyeler alırdı yani zevkime çok ters, kırmamak için bagajda saklardım ama her hediyede gülümser telekkür ederdim, bi gün bagajı gördü🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Öok kızıp hediyeleri geri aldı🤣
Soran+1 yılNe alirdi mesela ay cok kotu iste bende bundan korktugum icin luks bir sey olsun istedim anladinizmi 😂
- +1 yıl
Yok ya lüksle ilgili değil benim olay, kızın hediyeleri böyle axaip şeylerdi, bi yere koysan koyulmaz, yani hediyelik kasvetli şeyler
- +1 yıl
Sen bana kalem al hoşuma gşder ana acaip ev süsleri falan alırdı
Soran+1 yılHahah anladim simdi aslinda biz kadinlar severiz ev suslerini sacmalamis maalesef
- +1 yıl
Ya böyle koyu bordo gotik tarz ev süsleri, kabus gibi
- +1 yıl
Hani düşmanıma almam o tarz🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılZevksizmis demekki sizin ki 😀
- +1 yıl
Sorma
- +1 yıl
Bi de evlenelim deyince ayırdım yolları
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBeni sevdigini biliyorum sadece o var 😂 birde hic hesap odetmez
Soran+1 yılSagolun 😂
gerek yok..
07 Yorumla
Soran+1 yılDogum gunu geliyor ama
Soran+1 yıl500tl ye bir parfum alayimmi
Soran+1 yılBiliyorum ama ona daha once hediye aldim ucuz buldu yuzu asildi kotu oldu tessekur bile etmedi
Soran+1 yılBundan pahali bir sey de almam herhalde ya cok fazla olur
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Alinir
00 Yorumla
+1 yılAsla satınalma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
İsraf
+1 yılyok alinmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizde erkeksiniz mutlu olmazmisiniz
- +1 yıl