Kız arkadaşım bir erkeğin arabasına bindi ve ben kızdım yanlış mı yaptım?

Kız arkadaşım bugün iş çıkışı, iş yerinden bir abi dediği kuryenin onu gideceği yere bırakacağını söyledi. Bende istemediğimi söyledim. İstemiyorum başka bir erkeğin arabasına binmesini çünkü gördüm çalıştığım yerlerde büyük adamlar bile küçücük kızlara nasıl laflar ediyorlar iğrenç. Kız arkadaşıma güvenmediğinden değil çevreye güvenmiyorum. Her neyse sen bana karışamazsın, ben sana haber veriyorum sadece dedi. Üç senelik ilişki de karışamazsın demesi üzdü. Sonuçta biz o yokuşu üç sene boyunca birlikte çıktık şimdi iki aydır çalıştığı bir işe girince beni görmezden geldi, ilgisi azaldı, konuşması azaldı, gün içerisinde naptığımı merak etmiyor. Arkadaşımın düğünündeyim biz kavga ediyoruz rezil oldum oradaki insanlara. Binmeni istemiyorum dedim, bana dediği şey sen biniyorsun arkadaşlarının arabasına dedi iyi de hepsi erkek. Bende dedim ki sen benim arabamda kız olmasını ister miydin dedim. Aynı şey değil diyor nasıl aynı şey değil bana anlatabilir misin dedim yanımda bir kişi daha olcak falan filan dedi. Sonra yine açtım konuyu yılbaşıydı üniversite okuyordum arkadaşlarımın kız arkadaşları olucak diye sen benim eğlence mekanına gitmeme izin verdin mi?, okey masasına oturmama izin verdin mi?, kütüphanede herhangi birisine aşık olurum diye ders çalışmama izin verdin mi?, kendine yapılmasını istemediğin şeyleri bana yapıyorsun dedim. Sonra işe gir dedi altına araba versinler dedi, istediğini eve bırak dedi, istediğinle araba da seviş umrumda değil dedi (gerçekten bunu yazarken iğreniyorum) Arama beni dedi telefonu kapattı suratıma. Sonra aradım telefonu uçuş moduna aldı. Ben haklıydım, düğünde benim o halimi farkeden arkadaşıma anlattım binmemeli dedi. Sizin yorumunuz nedir?
Kız arkadaşım bir erkeğin arabasına bindi ve ben kızdım yanlış mı yaptım?