32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç benden hoşlanan kız olmadı hiç bakan beğenen hoşlanan seven kız olmadı zaten hiç sevgilim kız arkadaşım da olmadı düşünüyorum bu yaşıma kadar hiç olmadıysa bu yaştan sonra da olmaz diye ama kabullenemiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ara sıra dışarıya çık yeni arkadaşlar edin ortamını değiştir
Kızları beklememen lazım. Sen teklif et. Uzaktan ilişki yapabilsin o zaman şansın daha da artar
Ben bu yaşıma kadar hiçbir kıza yaklaşamadım utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım ama bana da hiç bakan olmadı
İnternetten bulabilirsin. Bende senin gibi birisiyim. İnternetten konuştuğunda rahat oluyorsun. Zamanla ona alışacağın için eskisi kadar gergin olmayacağın için rahatlarsın. Öncelikle kendini gaza getir ve özgüvensiz cekingen birisi olduğunu belli etme. Çünkü ben de senin gibi birisi olduğum için bana kimse yanaşmıyordu. Çirkin bir kızda değilim. Yani öncelikle değiştirmen gerekli bu durumu.
Endişe etme. Kızlar olgun insanlardan hoşlanır zaten. Daha geç kalmadın. Özgüvenli erkeğe herkes düşer. Öyle değilsen bile öyle görünmeye çalış
Ben ne durumdaysam nasılsam kendimi öyle anlatırım tanıtırım olduğumdan daha fazlasını söylemem maalesef utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal özgüvensiz biriyim bu benim kişilik yapım değişmiyor da zaten ve dış görünüş olarak da çok zayıf cılızım bu da değişmiyor aslında kızların erkeklerde aradığı özelliklerin hiçbiri bende yok 32 yaşına kadar yalnız kaldım 1 kızla bile tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim ne gerçek hayatta ne de sanalda hiç kız arkadaşım olmadı kızlar dışlıyor beni ezik görüyor bu bir gerçek ben kendimi olmadığım şekilde tanıtmam yalana gerek yok neysem o yani beni seven olduğum gibi sevsin istiyorum
Sessiz olman konusu değişmez ama özgüven değişir bence. Özgüvensiz olmak bence bir özellik değil sonradan oluşan bir şey. Fizikte spora gidince değişiyor. Eğer spora gitme şansın varsa git. Özgüveninde yerine gelir. Tipine güvenmiyorsan fiziğine , fiziğine güvenmiyorsan parana güvenmek zorunda kalırsın. Kimse ilk görüşte iyi birisi olduğunu fark etmez. maalesef durum böyle.
Evet özgüven değişir her zaman kazanılır ama özgüven kazanmak için kişiliğim yetersiz yani çekingen utangaç içe dönük sessiz biri olduğum için kapanık kaldım açılamadım sosyal olamıyorum ortamlara giremiyorum spor salonuna giremem hayatta toplu yerlere gidemem en sanmıyorum dış görünüşüme zaten özgüvenim yok para desen o da yok işsizim çünkü yani her yönden kaybediyorum çok pasif kaldım her anlamda bilmiyorum gençliğim böyle geçti gitti kapandıkça daha da kapandım
Acil bunun için bir şeyler yapman lazım. Kendine gaz verip dışarı çıkmaya çalış. Vazgecmek için daha çok erken. Youtubeta bununla alakalı bir sürü video var. Bende bu yollardan geçtim eğer vazgeçersen ilerde pişman olursun. Ailene evlenmek istediğini de söyleyebilirsin görücü üsulune karşı değilsen. İş konusunda da bir şeyler söylemek isterdim ama maalesef o konuda pek bilgim yok.
Ozguvenli biri sessiz olmaz zaten hanimefendi
@Sorupgidicembenya bazı insanlar boş konuşmayı sevmedikleri için sessiz kalırlar. Birkaç kız arkadaşım öyleydi mesela
Ben bu yaşıma kadar hep düzelmek değişmek istedim ama çocukluğumdan belli hep aynıyım istesemde hiç değişemedim dışarı falan çıkamıyorum gençliğimi istemsizce eve kapalı geçirdim her gün evdeyim senelerdir eve kapalı yaşıyorum dışarıya ait hissetmiyorum kendimi hiç sosyal bir insan olamiyorum işe giremiyorum ya markete pazara bile gidemiyorum hayta temiz hava almaya güneşe çıkmaya yürüyüşe bile gidemiyorum evden dışarı çıkmadan yaşlanıyorum ben bu yaştan sonra da düzeleceğimi pek sanmıyorum böyle gelmiş giderim herhalde ne işim ne sevgilim eşim ne sosyal hayatım hiçbiri olmadan ölürüm hayatımı hiç yaşayamam zaten gençliğimi hiç yaşayamadım
@Manyakbirpsikopat peki olabilir o zaman ama genelde konuşkan olurlar arada istisnalar da vardır tabi
Ben kendimi bildim bileli sessizim hiç konuşmam
Senin sosyal fobin var bence. Bende lisede dışlanan bir insan olduğum insan iyice çekingen bir kız olmuştum. Hatta kargo alırken dahi kalp krizi geçirecek kadar geriliyordum. Düz metni sesim titremeden dahi okuyamıyordum. Ağlarken nefes alamadığım zamanlar oluyordu. Nasıl bir duygu iyi bilirim. Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Hala sosyal birisi değilim ama eskisi kadar da kötü değilim. En önemlisi ümitsizliğe düşmeden bu durumu değiştirmeye çalışmak.
@Manyakbirpsikopat sosyal fobi bende de birazcik var ama fazla degil
@Sorupgidicembenya benimki baya ileri seviyedeydi lise yüzünden. Ama düzeldim biraz.
Bende liseyi bitirdikten sonra açıldım biraz. Lise de bende beterdim baya bu abi kadar falan
O yuzden zaten lisede sevgilim olmadi. Uniye basliyom. orada olursa olcak bakalim ilk sevgilim
Ben ilkokulda ortaokulda da açılamadım lisede de açılamadım askere gittim orada da açılamadım hep sessiz çekingen içe dönük pasif asosyal biri oldum hâlâ aynıyım hatta yaş geçtikçe daha da kapanık oldum ergenliğimde açılmam lazimdi ama açılamadım gençliğim tamamen kapanık geçti 32 yaşındayım ve koskoca gençliğim eve kapalı asosyal işsiz yalniz mutsuz geçti hayatı kaçırdım gençliğim heba oldu hiçbir şey yaşayamadım her şey içimde kaldı hayata geç kaldım bende sosyalfobi olsa yine iyi kişilik yapım çekingen utangaç içe dönük sessiz yani bu değişmiyor ve hayatımı tamamen olumsuz etkiledi ayrıca disardan da korkuyorum agorafobi herhalde yani hep evdeyim senelerdir hic evden dışarı çıkmıyorum hava almak için markete gitmek için bile çıkmıyorum
@Sorupgidicembenya ben de öyle. Lisede sevdiğim çocuğa sırf bu yüzden açılamadım. Açılsam da kabul eder miydi bilmiyorum benim gibi sessiz birisini. İnşallah üniversitede hayırlsı olur ikimiz için de. Bende birinci sınıfa başlayacağım
Pazartesi basliyorum siz?
@Sorupgidicembenya benimki 4 Ekim'de baslıyor
Hangi üni? Veya bolumunu soyle farketmez
@Sorupgidicembenya hemşirelik benimki seninki ne
Boyun kaç maddi durumun nasıl
175 maddi durum yok çünkü işsizim
Yaşamını nasıl ilerleyebiliyorsun
Yaşayan ölüyüm yaşamayı unuttum senelerdir eve kapalı asosyal yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum
Çalışmadan nasıl yaşayabiliyorsun demiştim 😃 bence başka şehirde iş bul hayata yeniden başla
Bu yaşıma kadar parasız yaşadım asosyalim evden dışarı çıkmıyorum masrafım yok yani yaşıyorum bilmiyorum ama ölüden farkım yok
Ailen ile yaşıyon galiba bence dediğim gibi hayata sıfırdan başka hiçbir şey için geç değil
Hayata uyumsuzum yaşamayı beceremiyorum ki
Sende ama kudurukmussun sevgilim yok sevgilim yok
Yok alışırım yalnızlığa çünkü hiv sevgilim olmayacak
Evden çıkmazsan olmaz çok normal görmedikleri için
Evet zaten gençliğim tamamen eve kapalı geçirdim en son lisede kız gördüm lisede de bakan yoktu zaten hiç olmadı bu yaşıma kadar hiç olmadıysa bu yaştan sonra da olmaz mı
Olur dışarı çıkarsan inşallah
Bence ben kendimi anlatınca kızlar dışlar beni bu yaşıma kadar eve kapalı asosyal işsiz yaşadım bunu hiçbir kız kabul etmez
Dışarı çıkınca işin de olur asosyalliğin de gider kız arkadaşında olur ama çıkmazsan sadece ihtimaller üzerinde düşünürsün
Ben bu yaşıma kadar açılamadım hep kapanık kaldım gençliğimi hep evde geçirdim bu yaşıma kadar hiç düzelemedim bu yaştan sonra da ne dışarı çıkabilirim ne işim ne sosyal hayatım ne de sevgilim hiçbiri olmaz aslında bunun farkındayım ama işte kabullenmek zor ve böylece yaşlanıp giderim
Abi üniversite okudun mu?
Üniversite okumak istedim 7 kere girdim en son 2018 de barajı geçmiştim 2 yıllık aöf tercih etmiştim onu okudum sadece
Üni okusaydın yuz yuze emin ol ki boyle olmazdin
Öyle dersen öyle olur gerekirse psikolojik destek alacaksın online veya giderek hayata atılacaksın başka çare yok korkuların üzerine gitmen gerekli bu alandan çıkmak için. Hic bisey yapmazsan tabi öyle kalir
Bilmiyorum ben bu yaştan sonra hayata geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim boşa geçti psikolojim tamamen bozuldu en güzel yaşlarım hep eve kapalı asosyal işsiz parasız yalnız geçti hicbir şey yaşayamadım gençliğimi istemeyerek eve kapalı geçirdim evden dışarı çıkamadım çıkamıyorum iyice kapandım zamanla bu yaştan sonra da umudum. beklentim kalmadı evde çürümeye mahkum hissediyorum kendimi
Daha gençsin çok. İşsiz çok insan var sevgilisi olmayan da herkes bir yerden başlıyor sen de başlayabilirsin
Ne genci 30 yaşından sonra işe bile almıyorlar 18 20 25 30 yaşlarında iş bulamadım bu yaştan sonra da bulamam ve bu yaşıma kadar sevgili kız arkadaş da bulamadım bu yaştan sonra bulamam ben bu hayatta her yönden kaybettim hemde her yönden ne iş ne eş ne sosyal hayat hiçbiri yok ya evden dışarı bile çıkamıyorum bir insan evden dışarı bile mi çıkamaz ya o bile yok benden gençliğimi evde çürüttüm temiz havadan güneşten mahrum kaldım yürüyüşe bile çıkamadım
Alıyorlar niye almasınlar sen evde oturmaktan bir şeyden haberin yok. Kendi kendini kandırıp rahatlatıyorsun öyle nasıl olsa yapsam da olmayacak diye kendini avutuyorsun. Ama halbuki hayatını değiştirecek tek insan sensin. Evden dışarı çıkamıyor olabilirsin tamam ama bunun için psikolojik destek alman lazim. Zamanla düzelecek. Onu yapma bunu yapma. Sonra nasıl olsa da olmaz demek sorumluluk almamaktir.
Ben kendimi aşamıyorum maalesef psikoloğun bana faydası olmaz çünkü kişilik yapım böyle ve ben bile kişiliğimi degiştiremiyorum kişiliğim dışarıya çıkmama sosyal olmama insan içine çıkmama işe girmeme çalışmama kızlarla tanışmama engel oluyor en genç yaşlarımda bile aşamadım kendimi herkes 15 18 20 25 30 yaşlarında neler yapıyor yaşıyor kazanıyor başarıyor ben o yaşlarda hiçbir şey başaramadım kazanamadım yaşayamadım ben hayata uyumsuzum zayıf güçsüz yetersiz kaldım eksik kaldım bu yaştan sonra da kendimi tamamlayamam çok geç artık ben kaybettim bu hayatta çok bekledim ama olmadı artık inancım umudum pek yok
Karşılaştırma yapmayacaksın ona bakarsan senin evin varken evi bile olmayan insanlar var dışarda yatan herkesin hayatı farklı hem psikoloğa hem psikiyatriste gideceksin sana yardim edebilmeleri için
Ben benden daha kötü durumda olan insanların da farkındayım ama herkesin sorunu oluyor benimde sorunum kendime ağır geliyor psikolog psikiyatrist falan çare değil bana ben çocukluğumdan belli böyleyim 32 yaşındayım hâlâ aynıyım hiç değişme yok hatta daha da kapanık hale geldim bilmiyorum ya bana imkansız geliyor herşeye dışarıya çıkmak falan zaten ailem olmasa bende hayatta fazla kalmam
Tamam ama değişim sürekli aynı şeyleri yaparak gerçekleşen bir şey değil. Sen değiştirmezsen değişmez tabi ki. Halen geç değil. Bundan dolayı depresyona da girmişsin o sebeple diyorum destek al diye. Zamanla düzelecek azalacak.
Sağ ol haklısın da ne biliyim ya adım atamıyorum olmuyor kendimi açamıyorum dışarıya çıkmaya bile cesaret edemiyorum ki senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum hep dışardaki insanlara imrenerek geçti gençliğim gençliğimi yaşayamadığım için de depresyondan çıkamıyorum zaten bilmiyorum senelerdir böyle aynı şekilde yaşıyorum ve böylece yaşlanıyorum sonum ne olacak bilmiyorum anca dert yanıp duruyorum