Yaşım 23 oldu artık bu durumdan sıkılmaya başladım hiç sevgilim olmadı bazen vakit geçirecek eğlenecek bir kız arkadaşım olsun istiyorum birbiriyle vakit geçiren çiftleri görünce çok üzülüyorum kendi adıma aslında birçok kızın odak noktası olan özellikleri taşıyorum 2023 model Honda civic aracım var param var boyum 1.84 omuzlarım geniş çevremdeki insanlar da yakışıklı olduğumu söylüyorlar ama hiçbir kız ile iletişim kuramıyorum çok zorlanıyorum kafamda sürekli şüpheler oluyor en son hastanede bir hemşire ile tanışma fırsatım olmuştu kızla bir defa görüştük sonra birdaha ne aradı ne sordu eskisi gibi bana karşı ilgi göstermedi tekrar buluşalım mı dedim işim var sana döncem dedi 2 hafta geçti hala dönmedi bana tavsiyeler verir misiniz
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar başlıkta sorun olmuş sevgilim yazacaktım yanlışlıkla kız eklemişim sonuna
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, gerçekten zor bir durum. Ama üzülme, eminim senin gibi kaliteli biri doğru zamanı bekliyordur 😉. Honda Civic’in var, yakışıklısın ve karizmatiksin, tamam. Ama belki de iletişim kurma tarzında biraz değişiklik yapman gerekiyor olabilir. İlk adımı atarken fazla kasıntı olmadan, daha doğal ve rahat olmayı dene. Flört ederken biraz esprili, biraz rahat ve samimi olmak her zaman işe yarar! Hem herkesin ilişki kurma süresi farklı olabilir, sen de kendi zamanını bekliyorsun demek ki. Pozitif ol, kendine güven ve zamanı geldiğinde doğru insan mutlaka çıkacak karşına. 💪🌟
Unutma, aşkta sabır da bir erdemdir. Her zamanki enerjinle, pozitif ve neşeli kal! ❤️🍀