#smellsmoke
''Yok ben almam alana da mani olmam :D ''
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru.. :)

Hangi birini saysam)) acaba ama benim düşünceme ters gelen ya da inatla aynı şeyleri yani yalanın bariz olduğunu bile bile söylemesi içten içe ufak at dedirtir.
Bazen daha cesurca mmm hani duygusal anlamda sanırsın bir edebiyat yazarı o, bir cemal süreyya 😀 gibi dizeler dökülmesi içler acısı. Tamam sen bir şairsin ama bunun anlık olduğunu belki senin sürderebilirliğin maximum 1 ay.. yani kasmaya, zorlamaya hiç gerek yok.
Bırak doğal ol, samimi ol. Ol ki senin gerçekteki kimliğini görelim..
Hemen hemen tüm erkeklerin hayatlarında en az bir kez söylediği bir söz vardır asırlardır süre gelen bir yalan olsa gerek ki bir türlü bırakamıyor... karşı cinste yani erkeklerde sürekli rastladigim bir söz var seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ilkimsin ilk defa bu kadar aşık oluyorum sensiz yapamam gibi sözleri her erkekte mevcut onların bu söylemlerine bu devamlı yalanına yaw he he ya da ufak atta civcivler yesin ama ben yemedim diyesim geliyor. . .🖤😅🍁
Merhaba.
Daha bugün oldu. " Fen işlerinde Müdürdüm..." diyen :) , işe yeni kabulü olan bir arkadaşa...
Bende denetçiyim, sizi denetlemekle meşgül olacak kişi, dediğimde çok gençsiniz yanıtı aldım. Oysa konu gençlik değildi. Ben 34 yaş 84 kg. O ise 30 yaş 100 kg dı...:)
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Yazıyı okurken aklıma gelen ilk örneği vereyim dedim..
Hani kendi hemcinsine özenip kılık kıyafetinden, yaşam tarzına kadar hep kopyalamaya çalışıp, sonra bunu ima edince reddeden kızlara tahammül edemiyorum.
🐥🌼
Cevap
17Cevap
Yani bilemedim.. simdi bak ben bu hususta hep susarim, her nanesi de var giymeye d. n yok.. anliyosun bozmak istemiyosun.. ya ne bileyim.. sen durust olda, hic bisiyin olmasin onurun olsun kendine saygin olsun. Bi s. dik yarisidir gidiyolar, Allah cok versin diyip geciyorum napim..
İşim vardı umursamıyorum demiyor da işim vardı diyor degersizsin diyemiyor işim vardı diyor işin varsa vergi levhan nerede.
Arkadaşın düğünü bastım 50 kişiyi paket ettim demesi gibi mesela 😂
O değilde o 🐣🐤🐥 civcivleri kim boyadı 😶
Sen gerçekten iyi bir insansın, daha iyilerine layıksın vs vs. Amaaan aklıma geldikçe sinir ediyor. Sayıp da n'apıcam :D
Karşı cinsi neden Karşı civciv diye okudum fkdjds Erkeklerin söylediğinin çoğu yalan be
Şurda şöyle şöyle tanıdığım var bir mesajımla mekan kapatır 😂😂 he yavrum he
Hangisini yazacağımı düşünürken kararsız kaldım o kadar çok
Karşıt cinsin güven sözüne aman ufak at ama kartal ayılar yesin derim. Civciv ufak kalır. 😃
Yeni KS hesabıyla, "aynı düşük karakterle" herkese yürüyen birine diyorm..
Sabaha kadar devam 😂 hıc o kadar dayanan görmedim hep benden önce uyudular
Kadinin soyledigi her seye inanirim bu da benim malliğim
Sevgilimin evine gittim. Aramızda bir şey olmadı sadece sarılıp uyuduk.
Peki karının bundan haberi var mı?
@RubbieRolePlayyy, böyle bir şey yok. Örnek olarak verdim. Genelde bayanlar böyle söylüyor.
Hiç sevmediğim şey olmayanı olmuş gibi anlatıp öne çıkmak. Yalan hikaye anlatmak halbuski gerek yok bence normal ve doğru olmak lazım
İstesem şu an bi çok kızla birlikte olabilirdim ama ben istemiyorum cart curt aynen kesin öyledir
Sözlerini saysam bitmez.
Resimdekiler çok tatlı
yalan söylemem demesine 😉
@smellsmoke
Civciv niye yiyor 😄 ben yerdim
Ben ne söylese inanıyorum ya
Sabaha kadar 5 kere attım..
Ben kadinin oturmasindan ne oldugunu anlarim.
30 cm vs söcmfmmc
yalan söylediği herseye
Gecede 5 kere boşalmak 😂😂
Merhaba, hepsine :)
Söylediği yalanlara
işim vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?