Ne yapmalıyım aklım çok karışık?

Sevgilimle iki yıldır sevgiliyiz evlenme teklifi etti ama evlenme teklifi ettikten 1 ay sonra beni aynı serviste çalıştığı bir kızla aldattığını itiraf etti kızla aralarındaki şey duygusal değilmiş kız baştan çıkarmış ve sevgilim pişman olduğunu beni sevdiğini benden vazgeçmeyeceğini söyledi ben de barıştım ama kızla aynı serviste çalışma dedim o da hemen kabul etti sorumlu hemşiresine anlattı ve kızı servisten göndermeye karar verdiler. Tabi sonra kız kendini acındırmış çok sevdim o yüzden kabul ettim diye. Sorumlu hemşiresi benimle konuştu ikisininde suçu var be ben bu suçun bedelini sadece kıza ödetemem dedi sende kabul edersen ikisini aynı nöbete yazmam teslimlerde bile denk getirmem dedi. Bende mecburen kabul ettim. Şimdi sevgilim kızdan nefret ediyor arkadaşlarım söylüyor kıza sürekli laf sokuyormuş kaşar falan diyormuş kızı rezil ediyormuş kızın işle ilgili yaptığı hataları herkese duyuruyormuş ama geçenlerde servislerine gittim teslimde denk geldiler diye kıza inat sevgilime sarıldım saçını sevdim sevgilim telefonla uğraşıyordu bana kızın yanında çok ilgi göstermedi normalde benden çok sarılıp öpüp kokluyor kızın yanında bilerek mi yaptı kızla beni yine aldatır mı diye korkuyorum aralarında öyle bir düşmanlık var ki geçenlerde bir arkadaşım bu kadar nefret etmeleri de normal değil özellikle sevgilin kızın yanında çok kasılıyor çok tepki veriyor diye aklımı karıştırdı ne yapmalıyım bilmiyorum
Ne yapmalıyım aklım çok karışık?