Eşim beni sevmiyor çıkmazdayım?

Biraz uzun olucak kusura bakmayın şimdiden, ben 26 yaşındayım eşim 32 ben eşime platoniktim evlenmeden önce zaten ilk ve son sevgilim o oldu sevgililik dönemide olmadı zaten birden istemeye geldiler babama sevdigimi söylemiştim o da verdi önce eşimin bir sevgilisi vardi bende bakardım hep fotograf falan atarlardi eşim onu seviyordu ama sürekli ayril barış yapıyorlardı en son ayrilmalarinda kız nişanlandı eşimde beni istemeye geldi o dönem neyse işte isteme olmadan daha önce hiç muhabbetimiz olmamıştı eşimin kardeşiyle okuldan arkadaştım o biliyordu abisini sevdiğimi o da eşime söylemiş ve biz böyle evlendik ama ben çok seviyorum eşimi o beni sevmesede gerçekten ona aşığım zaten nişanli oldugumuz o dönem kayinbiraderime daha çok seveni bulamam demiş birde eşimin sinir problemi var hep sudan sebeplerden dolayı kavga çıkarır evde birazda beni sevmediği için her hareketim ona batıyor şiddetini hic görmedim ama beni odaya kilitler yüzünü görmek istemiyorum der hep ben alttan alırım ne olursa olsun işten gelince herseyini önune koyarım şimdide yatakları ayırdık birde bir kızım var 3 aylık hamile oldugumu öğrenmeden önce boşanicaktik aslinda ama bebek oldu boşanamadı benden şimdi arkadaslariyla tatile gitmek istiyor arkadaslarinin eşide gelicek ama eşim beni götürmüyor zaten iş yemekleri oluncada herkesin eşi gelirdi beni yine götürmezdi şimdi aldatiyor falan dersiniz ama oyle birseyde yok buna eminim sadece beni sevmedigi için yapıyor hamilelik dönemimdede aşerdigimde hiç gidip almadi ki zaten 2 kere aşerdim boşanamiyorumda sevgimi bir yere koydum ama bebeğimle nasıl çalısicam annem babam beni kabul etmiyor cocugu birak öyle gel diyorlar ama kızımı asla bırakmam eşim beni hiç sevmiyor yok sayıyor evde ben yokmusum gibi davranıyor gün boyu evdeyim kafayı yiyicek gibi oluyorum en ufak bir sitemimle kavga başlıyor herseyim ona batıyor cirkin falanda degilim dogumdan sonra hemen fazla kilolarimi verdim hiç bakımsız gezmem onu rahatsiz etmemek için hep temizimdir ama yinede benden nefret ediyor kızima karşı ilgili ama bana karşı duz duvar birde geçen uzerimi degistiricektim o yatak odamizda yatıyor benim esyalarim hala yatak odasinda o yüzden oradaki banyoda duş aldim onun yaninda giyinmedim kiyafetlerimi aldim banyoya gittim birden banyoya geldi karı koca oldugumuzun farkindasin dimi benden niye utaniyorsun falan dedi yani daha çok anlaticak şey var ama çok uzun olur sizce ne yapmaliyim bana bir yol gosterir misiniz
Eşim beni sevmiyor çıkmazdayım?