Aşk İlişkileri Bu aralar çok boşluktayım ya aşık olmak istiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama uygun birini bulamadım kendime yakışıklı olsun istiyorum görünce etkileniyim ama yok napcam ben😔😔 Güncellemeler+1 yıl Durum ciddi aşık olmazsam depresyona gircem zaten bu mevsimi hiç sevmiyorum çok depresif bir haldeyim ya 😔 Güncellemeler+1 yıl Kimseyi beğenmiyorum ben ya nolcak halim 😔 Bu aralar çok boşluktayım ya aşık olmak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Deresia Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Uzumun sapi, incurin cekirdegi dersen zor bulursun. Her insanin bir kusuru vardir illaki 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın çokk seçiciyim ya Yorumla Deresia +1 yıl Elbette insan secici olmak zorunda. Dis görünüşünden ote kisinin karekteri, bikinci, kultur seviyesi, seni ne kadar anlayip deger verecegi daha onemli. Yorumla
RamiiRamiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O aşk olacağına emin misin. Seni cinsel dürtülerin tetikliyor. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gram cinsel istek yok sadece sevmek sevilmek istiyorum ya aşık olmak Yorumla RamiiRamiii +1 yıl Bu kafayla zor Yorumla Soran +1 yıl Ya ne istiyorum da nee Yorumla RamiiRamiii +1 yıl Kimseyi beğenmiyorsan dünya güzeli olman lazım o da imkansız o yüzden elindekilerle yetinmeyi bil 😉 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kararsız kaldığın süreçte hiç bu yola çıkma maceranın sonu kötü olur 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen iyiymişsin 😂 Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl AA hiçte değilim aslında 😃 Yorumla Soran +1 yıl Yok iyisin bence 🙃 Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl Zaten hep doğruları söylediğim için herkes beni yalnış biliyor Yorumla Soran +1 yıl Noldu daas😂 Yorumla Soran +1 yıl Dur seni takip edeyim😂 Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl Tamam hoş geldin yalnızlıklar kervanına😆 Yorumla
Harundiyolarrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her aşık olmak istiyorum diyen aşık olamaz ki. Kime nerde ne zaman aşık olacağın hiç belli olmaz. Yani kime aşık olacağını seçemiyorsun ki. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Boşlukta iyi karar veremeyip üzülmeyin sonra. Aşık olmadan olmaya çalışmak kalpte bir yara yaratır. Bu yara ile ne kadar yaşarsan sana zindan olur. 1 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. etkilenmelisin. etkilenmeden aşık olunmaz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu diyorum etkileneceğim biri çıkmıyor karşıma 😔 Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl beklemelisin. ha diyince olmaz ki canım Yorumla Soran +1 yıl Daha ne kadar ya ne kadar Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl evet baya olmuş. ama beklemelisin. yoksa yanlış tercihler çıkar Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔 Bekle bekle bekle Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Bende öyleyim. Acilen sevilmem lazım 1 3 Yorumla eengoo +1 yıl Neden beğenmiyorsun? Beklentin ne? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum etkilenmem lazım Yorumla eengoo +1 yıl Örnek yokmu artist felan böyle olsa içim kıpraşır felan Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl olacak bu dediklerin acaba 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu imkansız da Yorumla Harddiskkk +1 yıl Yani aşk kolay olunan bişey değil yani Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle de ama artık zamanı geldi bence 😔 Yorumla Harddiskkk +1 yıl O zaman arayışa çıkacaksın kanks yapacak bişey yok karpuz domates almıyorsun ki pazardan Yorumla Soran +1 yıl Durum ciddi kanka ya çok mutsuzum ben ne yapmam lazım yardım et Yorumla Harddiskkk +1 yıl Kanka nasıl yardım edeyim dertleşiriz sıkıntı yokda ben nerden bulayım sana sevgili aşık ol diye Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. madem ilinide yaz da ona göre rahat bulursun 1 4 Yorumla zirkonn +1 yıl tamam ciddi ciddi arıyosan bi adım at madem Yorumla zirkonn +1 yıl ne bilek biz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahah😂 Yorumla zirkonn +1 yıl gülceene harekete geç 😂😂 Yorumla
Riffi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. nerede yaşıyorsun ki 🤔 1 0 Yorumla
CENTILMEN1BEY Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sen yakışıklı prensini mi arıyosun şirin kız : ) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😔 Yorumla
onurdio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hadi gel sev benii 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevemem seni Yorumla onurdio +1 yıl Sevme beni istemem aman amann 🎵🎶 Yorumla
ffenix Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tanışalım istersen istek at 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaş küçük Yorumla ffenix +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla ffenix +1 yıl 6 yaş çok mu :) Yorumla Soran +1 yıl Az mı çocuum😂 Yorumla ffenix +1 yıl Haha etkilenirsin belkii Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı mısın da 😂 Yorumla ffenix +1 yıl Haha yani giderimiz var sende bitiyo ;) Yorumla
Midsummernightdream Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Şans 1 0 Yorumla
Bluemoon19 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ara bulursun 1 9 Yorumla Bluemoon19 +1 yıl Buradan seç beğen Yorumla Soran +1 yıl He burada çok var da 😡 Yorumla Bluemoon19 +1 yıl Nasip belli olmaz Yorumla Bluemoon19 +1 yıl İlk başta mi yapıyorsun bu begenmezligi Yorumla Soran +1 yıl Evet 😔 Yorumla Soran +1 yıl Sonradan yapmak kandırmak olmaz mı Yorumla Bluemoon19 +1 yıl Belki sonradan tanıdıkça beğeneceksin Yorumla Soran +1 yıl Ben bunu denedim olmuyor ilk bakışta etkilenmezsem sonradan imkansız Yorumla Bluemoon19 +1 yıl Bulmwn ümidiyle aramaya devam Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olamazsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Uzumun sapi, incurin cekirdegi dersen zor bulursun. Her insanin bir kusuru vardir illaki
Çok haklısın çokk seçiciyim ya
Elbette insan secici olmak zorunda. Dis görünüşünden ote kisinin karekteri, bikinci, kultur seviyesi, seni ne kadar anlayip deger verecegi daha onemli.
O aşk olacağına emin misin. Seni cinsel dürtülerin tetikliyor.
Gram cinsel istek yok sadece sevmek sevilmek istiyorum ya aşık olmak
Bu kafayla zor
Ya ne istiyorum da nee
Kimseyi beğenmiyorsan dünya güzeli olman lazım o da imkansız o yüzden elindekilerle yetinmeyi bil 😉
Kararsız kaldığın süreçte hiç bu yola çıkma maceranın sonu kötü olur
Sen iyiymişsin 😂
AA hiçte değilim aslında 😃
Yok iyisin bence 🙃
Zaten hep doğruları söylediğim için herkes beni yalnış biliyor
Noldu daas😂
Dur seni takip edeyim😂
Tamam hoş geldin yalnızlıklar kervanına😆
Her aşık olmak istiyorum diyen aşık olamaz ki. Kime nerde ne zaman aşık olacağın hiç belli olmaz. Yani kime aşık olacağını seçemiyorsun ki.
Boşlukta iyi karar veremeyip üzülmeyin sonra. Aşık olmadan olmaya çalışmak kalpte bir yara yaratır. Bu yara ile ne kadar yaşarsan sana zindan olur.
etkilenmelisin. etkilenmeden aşık olunmaz
Bende onu diyorum etkileneceğim biri çıkmıyor karşıma 😔
beklemelisin. ha diyince olmaz ki canım
Daha ne kadar ya ne kadar
evet baya olmuş. ama beklemelisin. yoksa yanlış tercihler çıkar
😔😔😔 Bekle bekle bekle
Bende öyleyim. Acilen sevilmem lazım
Neden beğenmiyorsun? Beklentin ne?
Bilmiyorum etkilenmem lazım
Örnek yokmu artist felan böyle olsa içim kıpraşır felan
Nasıl olacak bu dediklerin acaba
Çok mu imkansız da
Yani aşk kolay olunan bişey değil yani
Kesinlikle de ama artık zamanı geldi bence 😔
O zaman arayışa çıkacaksın kanks yapacak bişey yok karpuz domates almıyorsun ki pazardan
Durum ciddi kanka ya çok mutsuzum ben ne yapmam lazım yardım et
Kanka nasıl yardım edeyim dertleşiriz sıkıntı yokda ben nerden bulayım sana sevgili aşık ol diye
madem ilinide yaz da ona göre rahat bulursun
tamam ciddi ciddi arıyosan bi adım at madem
ne bilek biz 😂😂
Ahah😂
gülceene harekete geç 😂😂
nerede yaşıyorsun ki 🤔
Aynen ben ya sanki hayatımda aşk yok diye yalnız hiss ediyorum
Birde sen nasilsin onu gorelim
Olur inşallah be sıkma canını
Sen yakışıklı prensini mi arıyosun şirin kız : )
Evet 😔
Hadi gel sev benii
Sevemem seni
Sevme beni istemem aman amann 🎵🎶
Tanışalım istersen istek at
Yaş küçük
Sen kaç yaşındasın
26
6 yaş çok mu :)
Az mı çocuum😂
Haha etkilenirsin belkii
Yakışıklı mısın da 😂