Güncellemeler
+1 yıl
Gece onu düşünmekten uyuyamadım🥺Halen açılmadım ama o anladı sanırım aşık olduğumu bikaç kez konusu geçti 🥺Zaten şu an sevgiliden farkımız yok ama aşık olup açılmak bambaşka bişey napıcam ben 🥺Halen emin olamıyorum her gece internetteki saçma sapan aşık mıyım testlerini çözüyorum 273628826ncı kez çözdüm dün 🥺Tam olarak nasıl anlarım bi akıl verin lütfen delircem artık
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merak etme sevgili olduktan sonra ilk tartışmadan sonra hicbir şey eskisi gibi olmuyor. Bazen herşey olmalı ama sevgili olunmamalı.
Dimiii kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden sevgili olmak istemiyorum ama eğer gerçekten aşıksam açılırım ve bi süre uzaktan sevmeye devam ederim.. nereye kadar giderse artık bir de bakmışım evlenmişiz 😂🥰
Umarım dilediğin gibi olur ama bence olmayacak. Bir-kac ay sonra buraya şimdi ki halinizi özlediğini yazmazsin umarım. Ama yine de söyle en azından sana karşı olan hislerini öğrenmiş olursun..
Bana karşı hisselerini biliyorum senden başkası olmaz diyo kimseyle konuşmuyor bile🥺 ama evet şimdiki halimizi özlemek en büyük korkum güzel şeyleri batırmaktan nefret ediyorum 🥺 aşka inanmıyor eğer aşığım desem olmaz cidden çok seviyorum dediğimde bile şaşırdı eğer daha çok belli edersem belki benden uzaklaşır ya da evliliği falan düşünmeye başlar o kadar ciddi bi ilişki de istemiyorum henüz en iyisi böyle devam etmek açılmaktan vazgeçtim şu an zaten sevdiğimi biliyor daha fazlasını bilmesine gerek yok🥺 bebeğim o benim🥰
Son ana kadar gayet olgunca güzel geldin, en sonunda bebeğim o benim diyerek güldürdün. 😂 EyvAllah
Güldürebildiysem ne mutlu bana 😂😂
Güldürdün harbiden eyvAllah 😀 çocuk seni kaçırmasın bence sempatik bir yanın var gibime geldi nedense. Umarım herşey gönlüne olur : )
Yiaa teşekkür ederim sen de beni mutlu ettin😇amiin inşallaaah senin de gönlüne göre olsun 🙏🏻😋
Mutlu ettiysem ne mutlu bana, yüzünde ki tebessümler hicbir zaman solmasın ve her zaman daim olsun sevinclerin :) ayrıca bende teşekkür ederim pozitif kız 😀
Saplantili hale getireceksin en sonunda ve bu daha da kötü olacak senin için.. en iyisi açıl ve rahatla.
Bunu yazan asiktir
Ayyy gerçekten aşık mıyım yaniiğ🥰🥰
Artık ona içimden hep aşkım diyorum ama hiç bilmiyor djxjsn garip bi his
Ona da anlat durumu bişey olmaz merak etme
evet açıl
Dicem ben sana böyle böyle aşığım ama sonraa eğer o da beni seviyorsa kii seviyor.. sevgili mi olacağız 🥺 ama bi söz okumuştum bence çokta doğru bi söz.. eğer biriyle çok iyi anlaşıyorsan sevgili olup kaybetme o kişiyi..
Sevgili olmak istemiyom kimseyle ama aşkım demek istiyorum garip bi çıkmaz sokak gibi ne istediğimi de bilmiyomki xkxmsmx
mal mı o
seks severim ama kadınları sevmem gibi
Hayııır bu durumda ben mal oluyorum sjxnsnd bu benim düşüncem o çok masum biri 🥺
hahah =)
yazık senin kıymetini bilmiyor koklayamıyor seni =)
Hıhıım kıymetimi biliyor çok değer veriyor ama hiç buluşmadık çook istiyoruum 🥺
sevişmek isterse
Hayııır buluşmadık bile ve de gerçekten temiz biri o yüzden daha çok seviyorum🥺
yaparmısın istese cici kız ol doğru söyle
Aşk deyince aklına sadece sevişmek mi geliyor ciddeen 😒
Yapmam tabi ki de benim aşktan sevgiden beklentim bu değil🥺 pişman olacağım haltları yiyip ömrüm boyunca üzülmektense zamanı gelince yapıp ömür boyu mutlu yaşamayı tercih ederim😋🥰
Konuş kardeşim
Konuşayım başka çare kalmamış haklısınız
Böyle hergün kendine zarar vermektense acabalardansa konuş.