Benimki yani eskisi Türk ben Kürt, bana başta hiçbir sorun olmayacağını aile de dahil olmak üzere hiçbir sekilde problem olmayacağını sonra da etnik, gelenek görenek adetler yaşam tarzı vs söyleyip bizden olmayacağını dile getiren önce arkadas bile kalmamamız gerektiğini 2 ay sonra da mesaj atıp arkadas kalabileceğimizi söyleyen biri.. Sevdigini ama olmayacağını söyleyen sürekli konuşmak isteyen biri Aklımdan çıkmıyor ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayni durumdayim ama ben Türküm o Kürt. Ailem kabullenemeyecek diye ayrıldı benden. Ailesi kapalı gelin istiyormuş. Ne diyeyim ki
Ah ah diyecek cok sey var ama ne desek boş demek ki bizim icin iyi olanı bu şekildir.
Bunu en basindan bize soylemeleri gerekiyordu. İliskiyi ilerlettikten sonra söylemek cok sacma. Vicdanını rahat tut en azindan yanlış bir sey yapmadık. Ve sana tavsiyem onun mesajlarina arkadas icin bile olsa cevap verme. Öyle canı isteyince mesafe koyup canı isteyince seninle iletisime gecemeyecegini anlasın.
Kesinlikle öyle, bir yere kadar bir isteyip bir istememe olmaz, Her yerden iletişimi kestim.. Sen de önüne bak kendileri kaybediyor bir kişi gerçekten severse isterse bence hiçbir şey bahane olmayacaktır.
Katılıyorum. Gercekten seven sevdiğinin yanında olur, baska seyleri bahane etmez. Pisman da olsa kapina da dayansa vakit kaybetmeye hiç gerek yok. Coluk cocukla uğraşmak istemiyorum ben zaten. Düzgün olgun olsun ne istedigini bilsin bugun farkli yarin farkli olmasin. Ötekiyle zaten evlensen de guvenemezsin coluk cocukla ortada bırakmayacağı ne malum. O yuzden en iyisi 1 kere gidene 2. şansı asla vermemek.
Vatandaş seni istemiyor ama başkasıyla olmanı da istemiyor bunun Kürt veya Türk olmakla hiçbir ilgisi yok sadece bahane bunu bulmuş sadece
Hah cok doğru
İletişime geçme seninle iletişime geçmesine senden haber almasına izin verme sen kimsenin mecburi istikameti ya da yabandı değilsin
Teşekkür ederim, Kesinlikle aradaki bağları tamamen kopardım ortak arkadaşlara kadar
Bunun Kürt Türkle alakası yok çocuk istememiş.. benim abimin hanımı türk.. amca hanımı türk.. ee bizde neden sorun olmadı
Sanırım öyle iste hala konusmak istemesi sadece aklımı karıştırıyo
Kötü olan kişi ben olmayayım ayaklarında işte.. yarın öbür gün sevdiğim var der
Teşekkür ederim bu olanaklı evet
Evlenebilir ne bileyim ne düşündü bunu söylerken. kendinin bu kararı vermediğini anlıyorum yalnız
Evet ben de oyle düşünüyorum ama asker kendisi belki bu sebepten de olabilir
Yapma kizim ziyan olursun. Ben yaptim 1 yildir unutamiyom bak. Niye giti acabaa seviyomu falan diye dusunme birkere giden biri kafaya koymustir gitmeyi seni silmeyi
Karara saygı duy bağını kopart. Ben nefret duyardım
Zaten geri dönüşü olamaz. Teşekkür ederim
Rica ederim daha iyisine layıksın
Teşekkür ederimm
Türk kürt cerkez yörük bunlar önemsiz ama yetişme ve aile kültürü anlamında uyumsuz iseniz zorluk çekersiniz bu da muhakkak
Evet elbette ki öyle ama farklı ülkelerde değiliz ki temelde aynıyız hatta karşılaştırma yaptık büyük farklılıklar çıkmadı aileler arasında yalnız kendisi asker olduğu için anlaşmazlık olabilir diye düşünüyor
Mevzu türk kürt değil, pkk yüzünden adı lekelenen kürtler maalesef, kurtuluş savaşın da kürt de türk de bu vatan için çarpışıp şehit, gazi olmuştur
Kesinlikle öyle
Başkası ile konuş geçer burada Kürt çok bende kurtuldum sorun kurt tutk değil sacmqlik ya
Bunu yapacağım katılıyorum sana
Aynen yap kurt olsun rahat et
Akrabalar sorun olabilir.
Evet olabilir fakat bu konuda benim akrabalarla içli dışlı olmadığımı bilir ama kendi akrabaları tarafından olabilir
Çok altın mi istedin çocuktan
Hiç birey istemedim biliyor musun hatta kendi birsürü sey söyledi düğün bile yapmayalım demiştim
O zaman kusura bakma ama çocuk akılsız miş böyle imkana geri tepkisi
Haha teşekkür ederim
Rica ederim
Kim demiş evlenemez
Kendisi
Binlerce evlenen var
Hiç kimse sevdiğiyle arkadaş olamaz
Kesinlikle katılıyorum cok örnek var. Ve aynen arkadas olunmaz
Binlerce örnek var canım tamamen saçmalamış bu ya da bahane
Asker ya kendisi olmaz diyor o sebeple ama isteyen yapar dedigin gibi bahane teşekkür ederim
Asker olunca ne oluyor saçmalık yaa kürt asker yokmu sanki bu mantığa göre
Nerelisin
Bana göre de öyle hatta birebir arkadaşlarım var asker ama kendisinin söylediğine göre.. Diyarbakır
Türk kadar asker var sen boş ver bu herifi hemşerim kurtul bu kafatası avcısı dan
Teşekkür ederim katılıyorum
Rica ederim bende mardin 😊
🙏🙏
👍👍
canım olma
Sa. la. k olma
Sağol kardeşim
Ne demek. xanim
Evlenirrr
🙏🙏
Olması zor zaten.
Zor değil birçok örneği var
Bende Kürdüm.. Bizimkilerde karşı biraz.
Maalesef