evet aşık olduğum için en güzeli o olarak görebilirim. ama bence siyah göz kapkara saç ve beyaz ten en çekici kombin. mesela bu kadının gözleri güzel o kadar. sevgiliminde gözleri çok güzel. hele gülerken çok daha güzel oluyor.
Bilmiyorum kilolu musun renkli göz çok hoş geliyor bana çevremdeki erkeklerden çok duydum renkli gözlü kızlar varken siyah gözlüleri ne yapalım diyen birçok erkek var gerçi sana çoğu kişi teklif ediyordur ben teklif almadım hiç sosyal medyam yok bir de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Esmer seven çok erkek var. Bence kötü bir şey değil. Karakaş, karagöz ve siyah kemikli gözlük tam istediğim kız profili.
Bu kız sarışın mı
@adımsevimli fotoda yanmış çünkü kendisi manken sürekli tatilde bikinili filan biri
Sağlıklı oluşuna duaci ol bence… Carmella Rose gibi güzel olabilirdin belki ama hastalıkla da sorun yasayabildin..
Ama böyle de ruh sağlığım bozuk onu ne yapacağız
bakım yap, spor yap, estetiksel şeyler yap olursun ruh sağlığın da düzelir
Yapıyorum ama bakım ne alaka? Kızda altyapı var yemyeşil muhteşem gözler ve düzgün yüz hatları
Bakım yapan iyi görünen kadınlar kendini iyi hissediyor genelde. O manada söyledim.
Benim sevgilim kara gözlü siyah saçlı. Ve bu kadından çok daha güzel
Inanmam sana öyle geliyordur aşık olduğun icin bu kadın bir manken zaten ama sokakta nadirde olsa buna benzer kızlar var
evet aşık olduğum için en güzeli o olarak görebilirim. ama bence siyah göz kapkara saç ve beyaz ten en çekici kombin. mesela bu kadının gözleri güzel o kadar. sevgiliminde gözleri çok güzel. hele gülerken çok daha güzel oluyor.
Yeşil gözlüyüm ama benimde sevgilim olmadı
neden
@parasızlar bilmiuroum
Yasin kucuktur ben 23 yasındayım
22 ye gidiyorum ben de
Bilmiyorum kilolu musun renkli göz çok hoş geliyor bana çevremdeki erkeklerden çok duydum renkli gözlü kızlar varken siyah gözlüleri ne yapalım diyen birçok erkek var gerçi sana çoğu kişi teklif ediyordur ben teklif almadım hiç sosyal medyam yok bir de
Kilo değilim ama benimde sadece göz rengim beğeniliyor snaırım😂 ayrıca ben ne kahve gözlü kızlar gördüm çok güzeller bence bu doğru değik
YüZün bir bütünlük oluşturması lazım
Herkes kendi tarzına bakmalı başkalarına özenmemeli bence
Kadını beğenmedim
Mükemmel bir kadın
@adımsevimli Bence güzel değil iskelet gibi yüzü var
Bence güzel ama çevremizde görebilecek tarzda diye koydum okulda buna benzeyen arkadaşlarım var çünkü dolgun yüz sevmiyorum
Eminim sen bu iskelet yüzden bin kat daha güzelsindir buna eminim
Estetik ya bunlar aslında
@adımsevimli Estetikle bile bir halta benzemiyorlar oyuncak bebek gibiler orjinal kızlar iyidir
Orijinal kız sevene erkelere denk geliriz umarım 😂
Tabi bu fotoğraf seninse
Esmerlerden de güzel çıkıyo
Benim de olmadı sarılmak öpüşmek istiyorum ki of of
Onda kaç tane estetik var acaba bunu da hesaba kat
Çok bakımlı ama tas gibi
Ask your father and mother honey
Seni görmek isterdim
oda olur be uzulme
çünkü değilsin
Evet