Fotoğrafımı paylaşıyorum ters yorum yapmamanızı önemle rica ediyorum
Alımlı ve güzel olmama rağmen Benim neden bir sevgilim yok?
Fotoğrafımı paylaşıyorum ters yorum yapmamanızı önemle rica ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevren geniş olmalı fakat şu da var tanımayan insanlar elbet birbiriyle tanışır bu bir mazeret değil yani çevren olmaması erkek ile alakası yok.
Kapalı olmanı şöyle diyeyim bazı insanlar kapalı ister bazıları istemez. Ben şahsi görüşümü bildireyim sana ben kapalı bir kız ile evlenmem sakın yanlış anlama bunun ayrımcılık veya başka bir sebep ile alakası yok bana açık kızlar daha hoşuma gidiyor kapalı kızlara karşı pek ilgim yok şahsen.
Pek dışarı çıkmayan birisisin bu yüzden bu bir engel biraz gez dolaş elbet karşına bir gün biri çıkar.
Tabii canım herkesin fikirlerine saygı duyarım. Bende çok imanlı birini istemem ona bakarsan yani kasmasın biraz rahat olsun diye.
Konu farklı yerlere geldi ama dışarı çıkman da fayda var gez dolaş :) Çevreyi gör insanlar neler yapıyor yaptıkları mantıklı mı mantıksız mı bunlara bir göz at. Kurslara yazıl hem yeni arkadaşlar edinirsin yeni insanlar tanırsın onların görüşlerinden yeni şeyler öğrenebilirsin.
:) doğrudur.
büyü yapmışlardır kanka
Yok değil efekt falan yok kanka
Hayal gücüne 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
vay be şu an çok duygulandım :'( tıpkı şu durumun özeti gibi https://i.capsspot.com/s/2/1/24608.jpg
sevgilin yok mu sevgilin olamıyor mu? cevap sevgilin yok yani istesen olurdu ama seçicisin.
ben de yalnızım inan şuanda 10 kişi bulabilirdim ama mesele düzgün bir eşleşme değil mi? onları da öyle asosyallikle bulamıyorsun malesef. nerede tanışacaksın bu eşinle biraz ortamın olsun yoksa aşk gelip insanı bulmuyor yok öyle armut piş ağzıma düş biraz sen de arayacaksın
:) güzel tavsiyeler
iki yıl önce baska bir şehire okumaya gittim sürekli teklif alıyordum çevrem çok genişti sevenim ve peşimde olan çoktu. sonra başka bir şehire gitmek zorunda kaldık ve arkadas ortamım çevrem çok az kişiden oluşuyor. ve hiç teklilf eden yok. yani tamamen ortamdan kaynaklanıyor. Takma bu kadar ollması gerektiği zaman olur :)
Şimdi daha da emin oldum buna :)
Cevap
149Cevap
Birincisi kendini çok fazla güzel görüyorsun kendini çok beğenmişlik iyi olmaz canım benim ayrıca hiçte 20 yaşında durmuyorsun sanki bir 16- 17 yaşında havası var ve buraya fotoğrafini koyup ciddi istiyorum ayakları bana bir garip geldi. Çok değişik bir kizsin yorumlarda istemiyorum ayakları felan. Amacın ne kuzum senin? Allah yazmıştır kaderine ne erkek meraklısınız ya
Inandırmak zorunda değilim yine de yorumunuz için teşekkür ederim :) bu arada 20 yaşında göstermediğime çok sevindim iltifatınız için tekrar teşekkürler :)
selam-in aleykum kardesim senin icine cin girmis ben gozlerinde o cini gordum allahin yardimi sayesinde o cini cikaralim. cin seni diger erkeklere cirkin gosteriyor muhtemel sana asik bir erkek cin insallah musluman bir cindir ikna etmesi ve bedeninden cikmasi daha kolay olur.. estaenzubillah suphesiz ki o en iyi bilendir.
bana ulas kardesim allahin izni ile bu musibetteb kurtulmana yardim edecegim. allaha emanet ol
Daha neler kardeşim gece gece ne cini tövbe yarabbim
korma bunlar kuran da var olan hadiseler kardesim , suleyman peygambere insanlara musallat olmayacaklarina dair soz veren cinler icerisinde de insanlarda oldugu gibi kotuluk yapan cinler mevcut. allahin izni ile dedemden aldigim icazet ile senin bu musibetten kurtulmana allah rizasi icin yardim etmek isterim.
Arkadaş ortamın yoksa haliyle seni tanıyan biride olmaz yani buda sevgilinde olmaz anlamına geliyor sana şunu söyleyim eğer dışarıda çok gezen herkes tarafından tanınan biri olsaydın her ay başka biriyle çıkardın :)
Kendimden örnek vereyim 4 5 ay öncesine kadar hep arkadaş ortamında takılırdım tanıdıklarım çok olurdu ve sevgilide bulurdum kendime sonrasında hiç dışarı çıkmaz, gezmez oldum 3 aydır sap gibi takılıyorum :)
Haklısın kanka evin için de çıkabileceğim kimse yok :D
Benimde arkadas ortamam iyi degil ve akilli oldugun icin erkekler genelde basit kizlari sever neden kandirmak kolay oldugu icin bense aksine akilli bir kiz aradim ama tanistiklarim hep basit cikti ben yapmacik olamiorum ciddi dusunebilicegim biri ve ayni anda isletilmek istemeyecegim bir bayanla tanismak isterim tabikide :)
:D kader..
İnanırım
Hahahahahahaha çok teşekkür ederim :D mutlu oldum
:D eyvallah teşekkür ederim
Bakmadım :)
Çokta kasma bu işlerde olacağı varsa olur diye düşün ama gelip beni bulur da deme uğraş sende biraz :)
Arkadaş ortamının önemi büyük bu işte ya da senin muhabbet ve içtenliğinle çekiciliğin doğru orantılıdır bana göre. Sadece doğru zamanı bekle yeter ;)
Kime neye gore akillisin, kime gore guzelsin, neye gore uzunsun.. iste bunlari agizla ifade etmek , yani guzelim zekiyim vb = aslinda ozguvenin tavan yapmasi degil basli basina ozguven eksikligi.. sorunun sebebini bulduk bak cok zor olmadi, senin ozguvenin eksik.
Aksini iddia etmiyorum zaten. Full özgüvenle dolaştığımı söyleyemem. Çok güzelim falan da diyemem ben sadece insanlara bakarak söylüyorum bunu. Eğer kalabalık bir ortama girip beğenileri toplayabiliyorsan, bu senin bakılmayacak biri olmadığını göstermez mi? Hayatım da güzelim dediğim anlar sayılıdır, buradaki sorum da o anlardan biri yorumunuz için de teşekkürler.
Allah aşkına bir defolup gidin be.
insanlara yaklaşımınız onemli ters şekilde bakıosanız gelmezler. mesala kapalı oldugunuz için en başta gelmeyenlerden ben olurdum. bunun çok nedeni olabilir yani. ben kapalı kızla ne beraber olurum ne evlenirim. başkası ten renginizi bakışınızı sevmez. neden çoktur. ama bayanlara herzaman alıcıda vardır bu bir gerçek
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Resmine bakınca bende merak ettim acaba neden yok.)
şaka/iltifat bir yana bu işler kısmet.(kısmetide negatif ve pozitif etkileyen faktörler vardır , dışarı çıkmak, birilerinin seni görmesi , sempati , ısırıcakmış gibi bakmamak vb.)
zamana bırakmalı.
Parantezi bilim adamı gibi doldurmuşum mübarek ağza bak :D
Hahahaha sabah sabah ne güldürdün :D
ne sevgılı meraklısı çıktınız ya :) bacım olur gıder bakalım zamanı vardır belki şu an gelen teklıfler senın için hayırlı olmucaktır sorgulayıp durmasana. benimde sevgılım yok bende sen gıbı dusunuyorum ama olmazsa olmaz yanı napalım yalnızlıktan ölecek değilim ya
Ya öyle bir sorayım dedim ila birileri olsun istemem zaten :D
sorun yok :D
Allah sizin gibi olanlardan korusun bu Ümmeti.
Müslümanına laf getirir, olmayanına alkış tutturursunuz.
Bakan, Adabı, Edebi ile kapanmış, tesettüre girmiş sayar, kendini koruyacak, kollayacak olan kız, utanmadan burada bedeninin reklamını yapar (Dille)
Alımlıymış hasbam, güzelmiş, neden sevgilisi yokmuş.
Söylediklerinin çoğu benim için de geçerli ama benim de yok ona bakarsan. İlla biri mi olması gerekiyor? Güzellik/yakışıklılık değil de fikirlerin uyuşması daha önemli bir etken bence böyle şeylerde. Elbet seninle fikirleri uyuşan, seninle bir ömür geçirmeyi düşünecek biri çıkar karşına. Ama bunu fotoğrafına bakarak değil de seninle ettiği muhabbetten sonra düşünür. Biri olsun diye boş kişilerle vakit harcama bence. O kişi geldiğinde onu daha rahat görebilirsin böylece.
Haklısın aslında.
Bakkk yaaa cok cirknin ya da cok guzelin sevgilisi olmaz cunku kimse cesaret edemez yanasmaya sende onlardansin erkekler cesaret edemiyorlardir ya da sevgilin var zannediyorlardir bende ayni durumdayim hep iy bir arkadaslik dostluk oluyo ama sevgili yok bende sosyal hayata zaman ayiramiyorum derslerden ondan galba
Olabilir :)
Bende bir fotomodelim benimde hiç bir zaman sevgilim olmadı olmuş gibi gösteriyorum onla buluşmaya gitcem gibi ama gerçeği bilen biliyor ark. hep bencil kendilerine müslümanlar. senin için ne uzun ne kısa hepsinin bir sır hakkı var.
Hadi ya hem modelsin hem de sevgilin yok
Yani inanması güç. Bir geceliğe de karnım tok.
Çok şaşırtıcı. E peki niye gizliden yazdın?
yoooooooooo kim demiş gözüyorum yaa.
Pardon ya ben hiç farkında değilim :D
Bence bu tur seyler sans isi ask seni hic beklemedigin bir anda buluverir oyle deme beence apisip kaliverirsin ask karsisinda bir yerlede seni beklyordur:)
Umarım öyle olur :)
Ondan da olabilir. Ciddi sevgili istediğini söylemişsin. O zaman giyiniş, hareketlerine dikkat et, yanlış bir izlenim vere biliyorsundur. Belkide cesaret edemiyorlar.
Off ne çok özgüven eksikliği yaşayan kız varmış. Dışarda görsen kendinden emin hayatta yüzüne bakmaz sonra benim neden sevgilim yok diye düşünürler. Hepsi için geçerli değil tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz.
Açık sözlü olman güzel. Teşekkürler. Tanışalım mı :)))))))))))))))))
Çok güldüm kendime :D
:) :) :)
Hos birisin masallah :)
Tamam tamam senlede tanisalim :)))))))
Öyle miii :D Müşerref oldum
Yok ben seni boyle sevdim muserref olma ayni kal :)
:D sevdin demek
Eeee tanisamadik hala agac oldum :)
Insan ilk randevuya bu kadar gec kalmazki :)
Ayni anda yazmisiz bu bir isaret olmali :))) Hayat hareket cekti bize :))))))
Kok saldiiiiiiiiim :PPPP
Bence güzelmiyim alımlımıyımdan ziyade doğru insan önemli takma böyle sevgilim yok ayaklarını emin ol karşına neler çıkar hepside gelip geçer ulan dışarı bir çık abaza kaynıyor sen doğru insanı bul boşver!!
ben kadere inanıyorum benim de sevgilim yok gerçek anlamda bir sevdiğim olduğunu olacağını da sanmıyorum umudum tükenmedi hala bekliyorum :)
Bende inanıyorum :) nasipten ötesi olmaz
olabilir ya da farketmiyorsundur. Belki de kendini bu kadar gizlememelisin. Bir anda aradığın erkek gökten düşerek gelecek değil sonuçta bir şekilde öne çıkman lazım
Gökten düşmez değil mi :D
Olabilir tabii :)
Yeterince azimli değilsin.. Bir de kolay kız gibi görünüp erkeklere cesaret vermen lazım. İnternette bile istediğini ayarlaman mümkün derim.
Kolay kız felsefeme ters. Ondan olabilir mi? Yani yanıma yaklaşmaya cesaret edemedikleri doğru olabilir
:D:D :D eyvallah :D
O niye :(
Kapiş :D
fazla iyi olmakta erkekleri korkutuyor ne yalan söyleyeyim yaklaşamıyoruz mükemmel kızlara. asosyallikten kurtulursan cesareti olan bir eş adayı alır götürür seni
Asosyal değilim de, nadiren çıkıyorum.
Teşhisi kendin koymuşsun, tedavisi de sende.
Sosyal aktivitelere katıldığında karşılıklı ilgilerinizi çekeceğiniz birileriyle muhakkak tanışırsın.
Bakalım :D
Bende ayni durumdayim kendimi begenmis biri degilim herkes cok güzel olduğumu söylüyor. Sevgilim var mi diye soruyorlar yok deyince senin nasil sevgilin olmaz diyorlar. :(
Aynen bende de o durum :(
: (
Sen kal boyle anacim bak bende oyleyim :D rabbim sen temiz iyi kaldikca nicelerini cikarir karsina :D
Amin inşaallah
Kesinlikle sosyal çevrenin olmayışından, sosyal çehre geleceğini oluşturan bir etmendir, kendini sosyalleştir, neden bu kadar teklif alıyorum diye konu başlığı aç daha sonra :)
Vay be :D neden bu kadar teklif alıyorum ha :D
Aynen, sosyalleşme problemini çöz daha sonra haklıymışsın cevabını bana yazabilirsin :))
Hayırlısı ya :)
zembille gökten idrirseler bir sana bir bana :D
Olur bak :D yok demem
bende dememde inmıyo iste. d
:D kısmet
Evet ortamla alakali bisey cok cikmiyosan normal ve 'bu kız bize bakmaz' kurbanisindir..
Havalı ve şımarık duruyorum ondan da olabilir :(
Sevişmezsin sen sevişmezsin ondan, millete sevişken kız lazım. Zekisin bir soru sorsan herif apışıp kalacak. Yalan söylenmez sana anlarsın hemen.
Bunlar da işinize gelmez tabii :D
Doğru yaşamaya çalışıyorum :)
Sabırsız olabilirsin sürekli böyle düşündüğünden aklında çok fazla yer kaplıyor zamana bırak tek olsun geç olsun
20 yaşındayım artık ne zaman zamanı gelecek? :D hem pek fazla düşünmüyorum, buradaki sorular aklıma getirdi lan benim niye yok dedim kendi kendime :D
Sordum bir kere :D
Eeee
Bilmiyorum :/
Eyvallah :)
Peki :)
Öyle :)
Ya çirkinsin kendini güzel görüyosun ya da a sosyal olmandan ya da sıkıcı muhabbetin felan vardır :D
Cık. Bilemedin hiçbiri değil.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıpmış.
Bu yaşıma kadar güzeli çirkini öğrenemediğim için hepinizden özür dilerim.
Demek ki ben güzelliğin kavramını tam olarak anlayamamışım...
:) peki.
Ah canım kendını nıye burada ispatlamaya calısıyosunki meydanlar senı bekler uzun boylu guzel bakımlı ve turbanlı kızımızz :))
maalsef bazen yakışıklı vve güzel insanlar yalnız kalabiliyor zamana bırakmak lazım her şeyi
Doğrudur.
kendine ayır vakit bir şey yap, spor, dans, edebiyat gibi bu sıralarda, her şey dış görünüş değil maalşesef
Tama be canım çıkmıyorum dedim de evden hiç çıkmıyorum demedim ki
adam vardır 10 saati dışarda geçirir ama ot gibi yaşar kimi vardır 1 saat idışarda geçirir çok faydalı yararlı şeyler yapar , ne demek istediğimi anlamışındır :)))) saygılar
Anladım tabii :)
cevabım direkt olacak dost acı söyler misali baş örtünden bacım başka ne diyeyim
Eyvallah kardeş.
ne demek bacım ama alınma sakın
Yok alınmadım
Çok güzelsin ama bakışlarında karşı tarafı delerim hissi var yanlış anlama :))
Tamam anlamam :D
ondan olabilir
bazende zeki olmak yalnızlığa neden olabilir kimse seni anlayamaz falan
Olabilir :(
çok ışıkla büyük burnunu küçük gibi tutmaya çalışman hata ayrıca psigolga git tatminsizlik özvüven 000
Sen önce git psigolga nasıl yazılır onu öğren. Tövbe yarabbim ne hasetler var.
Güzel değilsin. Kapalısın. Her şeye kapalısın. Düsünce olarak yani. bir erkek sana dokunabilir mi yaklasabilir mi? Dinine bagli oldugu ıcın uzak duruyolar senden
Eyvallah 👍
Güzellere yaklaşmak kolay olmuyo bazen. Fazla havalı duruyonuz insanlar bu bana bakmaz diyo. Belki çekingensindir. Uzundan kastn ne? mesela ben uzun sevmem pek :) Belki fazla uzunsndur
Yok ya 1.66 falan
Teşekkür ederim :) olabilir :D
Yok ya takmıyorum o kadar :D
:D :D
Yok imkansız :) gülşahla uzaktan yakından alakam yok
Kim çalmış fotoğrafımı ya :D buraya atar mısın mümkünse? Bakmak istiyorum
Hiç ben değilim :D alakam yok
Al bakalım
https://hizliresim.com/JddrGJ
nasıp bu ıs kardes.. ona bakarsan benım sımdıye coktan evlenmem lazımdı.. kısmet bu ısler..
Nasip :/
Kendini beğenmişleri ben bile sevmem! bırak ki erkeklerin sevmemesi normal.
Sen sevme kanka. Bu devirde mütevazi olan her zaman ezilir.
Ondandır evet... İnsanlar telepati yoluyla seni bulamazlar ki...
Bak hic bir insan cirkin yaratilmamistir. Bence iyi bir sevgili olabilirsin..! Sadece zamana bakar herseyi yasicaksin. sikayet etme bundan
Etmiyorum! 👍😄
Her şeyin bir zamanı vardır. Takma kafana zamanı gelince o seni sen onu bulursun. Ha demeyle sevgili olunmaz olunursa da hayır çıkmaz
Isterse hiç olmasın eğer hayırsız olacaksa..
Acele etme canim, bekarligin tadini çikar, elbet bir gün seni istiyen birisi çikicak, çok güzelsin masallah :)
Teşekkür ederim :) hayırlısı o zaman
olur olur benimde işlerden vs vaktim olmuyor pek kadın göremıyorum ama oldukça iyim hiçte sevgilim olmadı açıkçası nasip birisi çıkar karşına..
Hayırlısı ya
:D nasip bu işler ya
Bekarlık sultanlıktır valla bak :D
ne kadar güzelsin? kime göre neye göre aklıma bu sorular geldi... birde içine kapalı biri olursan olmaz tabi..
Ya bir çoğuna göre güzelmişim. Yani öyle diyorlar ben onların yalancısıyım
E bak merak ettiysen
Fotoda yuzun gozun gozukmuyorki duzgun. Ayrica boydn ftoda gerek
Yalnızlığın alımlı ve bakımlı olmakla bir ilgisi yokk nasip kısmet bu işler :D bence hc kafana takma
Gizli kullanici yapmissin resmine kadar koymussun bende bunu anlamadim
:) ne yapsaydım?
alımsız ve çirkinim neden benim de sevgilim yok. zeki ve farklı bir insanım. boyum da kısa. benimde arkadaş oramı çok geniş değil. nolcak bu halimiz:)
Olur zamanla, böyle şeyleri takıntı yapma, çok ta güzelsin.
Teşekkür ederim
Aynı durumdayiz. Olmayinca olmuyor. Ne zaman olsun demeyi birakirsam o zaman olacak bence
Olmasın ya ben böyle de iyiyim :)
Sosyal değilsen seni nasıl tanısınlar? Cevabı kendin vermişsin.
Çirkin olduğumu düşünmeye başlamıştım :D
Fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor.
Anlayanlar var ama :(
Cok seker bir bayansin ama bu sizdeki sevgilim yok isyanlari neden benim cok uzun zamandir sevgilim yok yillardir yani ama hic şikayetçi degilim sen yeterki mutku olmak iste guzelim
Belkide kendi özelliklerini çok yüksek bulduğundandır
Gercekten olmasini istiyorsan sabir et olur birgün elbette bu kadar takilma bu konular ^^
Yok ya bu soruya verilen cevaplardan sonra bırak sevgiliyi kendimden şüphe etmeye başladım iyice
bence sen bir mesaj at ^^ kendinden süpheyi neden ediyorsun ki?
Ben şahsen ilk önce zeki, akıllı olmasını istiyorum cahil kültürsüz ve kafası standarda oturmuş insanlar inanılmaz itici oluyor
Daha yasin ne basin ne.. az dshs bekle ciddi birini bul evlen.. suratinda belli olmuyor. nur yagmis sanki :)
bu nesilde güvenileceğin birini bulmak zor maalesef
Aynen öyle ya :/
Aynen öyle.
E ne diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar