Sı̇zce çok si̇ni̇rli̇ erkek küfür eden erkekle bi̇r ömür geçer mi̇? ayrıca bir kez aldattı?

arkadaşlar nişanlı bir bayanım. nisanlımla sürekli kavga edıyoruz ailelerimizde bıktı artık kavgalarımızdan. bende sınırlenınce cok agır konusuyorum. o kufur edıyorsa bende senın erkekliğine tüküreyım senden ıgrenıyorum gibi laflar edıyorum. nişanımdan 1 ay önce beni aldattı ayrılmak noktasına geldık. ınternet space uzerınden cınsel ıcerıklı mesajları vardı kızla. hıc gormedım dıyor o kızı sadece sanaldı. nısan ıcın butun hazırlıklar tamamdı sadece gun sayıyorduk aılemde bole olunca nısandan sonra olc tart olmucaksa ayrıl dedı. gecen aksam telefonuna kızın bırınden mesaj geldi sakladı. ailesinin yanında birbirimize girdik. neyse ayrılma kararı aldım ama beni ikna etti. evli bir kadındı konustugu profıl fotosu gelınlıkle falan sen cok kıskancsın eskı br arkadasımla sohbet ettık sen kızcan dıye mesajları sildim dedi. dun gece telefonunu aldım bende kaldı. o kadına mesaj attım. sizce bu durum nedir kafam cok karısık.
Sı̇zce çok si̇ni̇rli̇ erkek küfür eden erkekle bi̇r ömür geçer mi̇? ayrıca bir kez aldattı?