Esim cafede çalışıyor çok kız geliyor bugün bana evlendikten sonra şansım ilgilenim arttı dedi ve kahkaha attı çok üzüldüm böyle söyleyince daha 4 aylık evliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılSen ne dedin bu lafın üstüne? Oturup üzüleceğine, “aa kocacım benim de ya, evlenmek çok da kötü bir şey değilmiş” deseydin. “Acaba aldatılıyor muyum?” düşüncesi bir kere o akla girince, bir daha çıkmıyor. İçin içini kemiriyor. Böyle bir şey söyleyerek hiç iyi yapmamış. Umarım seni ne denli rahatsız ettiğini anlaması uzun sürmez
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ya kavga etmiştik beni sinir etmek için söylediğini söyledi
Soran+1 yılVe çokça özür diledi
- +1 yıl
İşte evlilikte türk erkeğinin yaptığı en çok hata ve örneklerini görmek çok kolay sevginin inceliklerini bayana nasıl davranılması gerektiğini ve eşi ile nasıl konuşması gerektiğini bilmeden konuşursa olacağı bu biz bu duruma türk toplumu olarak bir isim veriyoruz ama söylemek kabalık olur böyle ince düşünceli insanlara karşılık böyle insanların bir araya gelmesi ve istedikleri şeylerin gözlerin önünde farklı bir hal alması aşırı derecede üzücü bir durum
- +1 yıl
@SentinelAli 👏👏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğru olabilir..
bu ülkedekızları parmağında yüzüğü olan ve evli olan erkekleri AYARTMAYI seviyorlar
Bekar yalnız olan erkeğe "ABAZA" derler.. parmağında yüzük olanın üstüne atlar onla konuşur onu sever onla ilgilenirler böyle bozuk pisslikk insanlarla dolu bir ülkeyiz.
Ama budurum sorun mu? hmm eğer birilikte olduğun erkek güvenilir biriyse HAYIR sorun değil. Dini imanı ahlakı etik değerleri varsa ona yazan asılanda olsa onun aklında sen olursun ve başkası gelsede onla muhattap olmaz ve kendini geri çeker.
Fakat birlikte olduğun insan alkolik dinsiz imansız fırsatları değerlendirmeyi seven çok konuşan medeni hayata "iyi" ayak uydurmuş biriyse ozaman işin zor :-)
kocanın nasıl biri olduğunu sen biliyorsun biz bilemeyiz21 Yorumla- +1 yıl
👍👏👏
Bence seninle olduğu için bir şeylerde şansı, kısmeti artmış. Yoksa sen varken başka kadınla birlikte olması daha zor ki seni sevmese, senden hoşlanmasa niye evlensin zina yapmaya devam ederdi. Ben kötü anlamda dediğini pek düşünmüyorum ama bilemem. Eşine güvenin yok mu?
97 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim ama ben kırılgan bi insanım çok takarım böyle söylemesi çok üzdü güveniyorum ama böyle söyleyince insan kötü oluyor
Soran+1 yılYok kızları kastetti cafeye çok kız geliyor sonucta
Soran+1 yılÇok kız geliyor demedi sadece şansım ilgilenenim arttı dedi kahkaha attı bide
Soran+1 yılBilmiyorum ya kız muhabetti yaptı sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bekar erkekleri bırakıp evli adamlara yürüyünce evli adamlarda karısını aldatmaya meyilli olunca sonuç kaçınılmaz olur
108 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum evli erkeklere neden yürüyor bu bekar kizlar çok saçma
- +1 yıl
Bunu bende anlamıyorum
- +1 yıl
lan gerçek mi diyorsun o zaman ben hemen profilimde evli diye değiştireyim de bana da yürüsünler 🥲🥲😁😁
- +1 yıl
@yakisikli_birisi dene lan tutar belki 😆
- +1 yıl
hatta iki karim var yazayim dahada ilgi ceker🥲🥲😁😁
- +1 yıl
Evli erkekler bazı kızlara daha çok zevk veriyor şekerim bir şey yapıyormuş gibi... Çünkü istediği zaman daha rahat bırakabiliyor. Hem maddi yönden, hem cinsel yönden faydalanmış oluyor kendince...
- +1 yıl
canım soran kızsın heralde evli erkeklere niye yürüyorlar çok saçma demişsin bunun kızı erkeği yok çoğusu yapıyor
- +1 yıl
itiraf ediyorum ben evliyim kizlar 🙃🙃🙃🙃 talihlerimi bekliyorum🥲🥲
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
97Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sinir etmek için söylemiş olabilir ama hoş değil tabiki..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor evlendikten sonra kısmet açılıyor :D
00 Yorumlabekar kızlar icin , evli erkekler bekar erkeklere göre her zaman daha cekici daha rahat ve daha cazibelidir...
sebebi ise ; evli erkekler bekar kizlardan sadece cinsellik yasamayi ve gezip tozma isterler... kiminle gezmissin kiminle ne halt yemissin umrunda olmaz...
ama niyeti evlilik olan bekar erkekler ise ; kızin attigi adimdan haberi olsun ister ve sadece kendine ait olmasini isteyecegi icin ; bekar kizlar tarafindan tercih edilmez...
durum boyle olunca ;
ortalik evlenmek isteyen ama kiz bulamayan bekar erkek ve evli adamlarla mesgul oldugu icin de cinsellik ve gezip tozmaktan baska bisey dusunmeyen mesgul sahipli bekar kizlar dolu ortalik 🙂22 Yorumla- +1 yıl
Saçma, sadece cinsellik isteyen bir kız için bir sürü seçenek var. Her bekar erkek de ciddi bir ilişki istemiyor çünkü, hatta geneli istemiyor (genelde karsilastiklarimiz)
- +1 yıl
@berqwsaksi bence sacma degil aslinda ayni fikirdeyiz !
sizler de erkeklere evlenmeden ; evlenme sonrai bi kadinin imkanlarini ona sunarsaniz , evet erkrkler de evlenmek istemez...
velhasil bekar erkek olsun bekar kiz olsun ; netice de evlilik sonrasi yasamasi gerekeni evlenmeden once yasiyorlarsa , neden evlensinler ki?
erkek evlenerek maddi yonden zararli cikacak...
kızlar da evlenerek hayatinin geri kalanindaki diger butun erkeklerle olma ihtimalini kafasinda bitirecek...
bunlar dusunuldugu icin her iki taraf ta evlenmek istemiyor
+1 yılCogu erkegin bile farkinda olmadigi bir sey var: erkegin zihinsel olarak rahatligi cekiciligini artiriyor. Bu nedenle kendisi farketmese bile, iyi bir iliskiye basladiginda veya evlendiginde, dikkat cekmeye basliyor. Cunku zihinsel olarak kendini tamamlanmis hissediyor. Acemi ve daha once bu durumu yasamamis erkek bu durum karsisinda affalliyor ve cogu zaman mevcut iliskisini de bozabiliyor.
Basarili ve tecrubeli bir erkek ise, bu durumu daha iyi yonetip hem iliskisinde hem de hayatinda daha iyiye gidecek sekilde davraniyor.00 YorumlaAldatıyor veya aldatmıyor bunu bir kenara bırak. Bu nasıl cümledir? Bir adamın bunu söylemesi için ar damarının patlamış olması lazım. Böyle şaka mı olur? Bu lafı kadın etse cinayet sebebi olur başına açmadık iş bırakmaz ama kendi erkek ya gelişigüzel boş boş konuşabiliyor.
Yazık vallahi.30 Yorumla
+1 yılİnsan şakayla karışık bile olsa böyle bir kelime etmez çok mu hoşuna gitmiş kızlar tarafından ilgi görmesi insan eşine böyle birşeyi nasıl söyleyebilir nerde ne konuşulcağını bilmeyen biri heralde patavatsız biri ben olsam delirir konuşmazdım daha da resmen seni hiçe saymış saygısı bile kalmamış bu adamın sana komikmiş gibi gülüyo birde
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende delirdim zaten :(
+1 yılBu normal bir şey hep öyle olur. Diğer kadınlar evli erkekleri sever çünkü bir aile yöneteceğine inanır. Yoksa neden evlensin. Sonuçta kadın andropolojisi var. Psikolojik olarak bunun mücadelesini yapar. Ha eşiniz aldatır mı? Bu onun yapısı ile alakalıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani yapısında var mı bilemiyorum
+1 yılburada sorma böyle soruları bu gudubetler adamı fitneden alır fesata sokar sen içini ferah tut 😘
26 Yorumla
Soran+1 yılYorumları gördükçe iyice aldatiliyorm psikolojine girdim gerçekten 🤦
- +1 yıl
Hiç okuma rica ederim senin huzurun bozulur erkekler böyledir maalesef soğuk şakalara bayılırlar karılarının kiskanicagini biliyorlar hoşlarına gidiyor 😘😘😘
Soran+1 yılEvet kıskandığımı görünce hoşuna gidiyor hep güler kıskandığım zaman
- +1 yıl
Ya bak işte için rahat olsun belli etme kiskandigini sen ama
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim güzel yorumun için:)
- +1 yıl
Rica ederim canım 😘
Vay anasını 80 yorum ve artacaktır bu sayı; demekki milletimiz bu soruların meraklısı.. dünya neden yuvarlak düz değil desek😅 sıfır cevap.. çünkü beynin bilime çalışması lazım o da zor. aşk meşk koca elde etme fizik yüz gerdirme sorularında ustayız.. koca nasıl ayartılır diye soru gelse 600 ilginç yorum gelir kafamız müsait
00 YorumlaHayır aldatmıyor bence, senin eşine uğurlu geldiğini söylek istemiş bence, yoksa evlendikten sonra şansım kapandı derdi, ama tam tersini söylemiş ve seni aldatmakla bir ilgisi yok bunun, tamamen şansla ilgili, evlilikte keramet vardır derler sizin eşinizinde şansı artmış yani kazancı bunu söylemek istemiştir, evlenmeden önce şansı pek yoktu demekki, Allah bereket versin, aldatılmıyorsun rahat ol.
00 YorumlaYorumları okudum da. Endişelenmeni istemiş ve sende fazla ciddiye almışsın. Yapın gereği böyle düşüneceğini zamanla öğrenir ve böyle şakalar yapmaz. Gerçekten de aldatan insan gizler saklar. Böyle şakalar da yapmaz. Gülüp geçeceğini düşünmüş. Ama sana bir tavsiyem var. Seni cepte görmesin. Dışarı açıl, çevre edin. Hobi geliştir bak bu çok önemli. Sosyal olmalısın kesinlikle. Aksi takdirde kabuğuna çekilir orada kendi kendine çürürsün. Sende gerektiğinde böyle şakalar yapabilmelisin. Aklı fikri sende olmalı. Bunu sağlayabilmen içinde ona rekabet oluşturmalısın. Güçlü görünmelisin.. Elimi sallasam ellisi diyebilmelisin ama bu evde oturarak olmaz. Ama ona güven vermelisin onu sevdiğini hissettirmelisin aynı zamanda işte bu ince çizgiyi tutturmalısın
00 Yorumla
+1 yılBiraz okudum yazdıklarını yorumlarını vs eşimle kendimi gördüm burçlarımıza kadar aynı eşlerimizin huyları da aynı yengeç burcu erkeği benim eşim de patavatsız ve boş boğaz konuşur aslında beni çok sever ama hep kıskandırmaya çalışır kendini över sürekli 5 yıllık evliyiz biz bu duruma alıştım artık kaale almıyorum hani kardeşim özgüvenli ya ben ondan daha özgüvenli takılıyorum sürekli kendime bakıyorum süsleniyorum vs. o daha çok kıskanıyor o zaman 😄😄 Bir de yengeç burcu erkeği bakımlı kadın sever eşine sadıktır seni seviyorsa kolay kolay aldatacağını zannetmiyorum senin yapman gereken ilgiyi hep üstünde tutman bir de duygusal olarak ona hakaret etme igreniyorum vs bu onu daha çok dışarıya iter çünkü yengeç sevgiye muhtaç bir burçtur. Aslinda kardeşim özgüvenli gözüken eşinin çok minnoş bı karakteri var onu keşfetmekte senin elinde karışık bir burçtur ama kendine bağlarsan her istediğini yaptırırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bunun kıskandırma amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ama yine de her şakanın altında vardır bir gerçeklik payı. Kadınların ona karşı ilgisi artmış olabilir o da şaka yoluyla bunu açığa vurmuştur belki. İlişkiler de ayna olmalısın baktın ki seni bu yönden etkiliyor aynı yönden onu etkile ki nasıl bir his olduğunu idrak edebilsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yorumlar çok negatif ama bence kötü manada dememiş o. Köşeyi saynde döndüm demeye çalışmış ayağın uğurlu geldi manasında. Aldatılmak başka şey. Tamayın kafanıza tadını çıkartn 4 ay evlilik daha çiçeğiniz burnunuzda ne aldatması niye neden yani saçma bence.
01 Yorumla- +1 yıl
illa kızlar geliyor demesi patavatsızlık olmuş sonuçta evli olduğunuzu anlamış mı acaba da bu lafı evlenmden derler kıskandırmak için hani sen beni kabul etmezsen beni kaçırırlar manasında ama evli olanın ağzına yakışmamış. Bence sinsi planı olan bunları dile getirmez korkmayın. Arada cafesine gidip bakarsınız olur biter.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeni evlilerde bu durum yaşanıyor. Bildiğim iki teori var;
1- Düenli ve sık cinsel ilişki sebebi ile salgılanan hormonlar yoğun olarak o kokuyu alan dişileri sekse teşvik ediyor.
2- Parmakta yüzüğü gören kadınlar o ekeğe karşı daha fazla ilgi gösteriyor (evli olduğu için yapışıp kalmaz düşüncesi belki) ben yüzüğü çıkartınca normale dönmüştü...06 YorumlaBir kere bizim inanç sistemiz de evlilikte keramet vardır. Ne güzel nasip olmuş evlenmişsiniz evin bereketi artmış. Bence şükretmelisin. Esra Erol programındakileri insan görünce abi bu nasıl dünya diyebilir herkesten şüphe etmeye başlayabilir insan. Ondan dolayı ailenizde sevgi için elinizden geleni hem eşiniz hem de siz yaparsanız herkesin kıskandığı bir çift olursunuz.
20 Yorumla
+1 yılAbo genelde kafedeki herkes kardeşim olur ya. Adam kardeşim olmada bile net yavsayan kızlar olur. Geçmiş olsun bacım
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kizlar çok evlilere bile
Soran+1 yılCafeden çıkmadan bana rahat yok
- +1 yıl
Ay bi de evli erkek fetişti olan kızlar var ben sana diyim
Soran+1 yılKız iyice korkuttun beni :)
- +1 yıl
Benim bi akadaşım vardı evli erkekler daha tecrübeli daha iyi sevişiyor diyodu
Soran+1 yılNe karaktersiz insanlar var yaa
- +1 yıl
Maalesef öyle şeref yoksunu çok fazla insan var. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bacım
Soran+1 yılAmin inşallah senide kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an aldattığını düşünmüyorum yoksa böyle rahat konuşamazdı seninle. Belli ki egosu tavan yapmış veya özgüveni artmış artık nasıl düşünürsen. Ama böyle giderse yani ilgi görmeye devam ederse aldatabilir. Eşimle aynı şeyi yaşasak ben öyle düşünürdüm canım yanlış anlama sakın beni 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki iş, kazanç, gelir gibi dostluk arkadaşlık çevre gibi konularda işlerim yoluna girdi hayatım güzelleşti demek istemiştir? Sonuçta şans kısmet sadece karşı cinsle olan bağlantı anlamına gelmiyor ki? Bunu sen daha iyi bilirsin sonuçta az çok tanımışsındır eşini?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Bir kere bunu sana demesini geç düşünmesi ve hissetmesi yanlış sonuç olarak evlisiniz keşke sende şey deseydin iyi ne güzel işte kısmetin artış sevinelim... (çok afedersin ama karaktersiz mi böyle bir şeyi nasıl diyebilir ya tövbe)
04 Yorumla
Soran+1 yılNormalde böyle şeyler demezdi işte 2 gündür bu tarz şeyler yaşadım onun için kötü hissediyorum kendimi
Soran+1 yılHaklısın daha 4 aylık evliyiz ya
Soran+1 yılKendini haklı buluyor konu çok uzun yaa
Bence bu durum bir çok kişinin başına gelmekte. Ve ona bu soylemi verme fırsatınıda sen verdiğini unutma senin sevgin onu güzelleştiriyor doyuruyor takılmış sana sadece oyle kafana takma ve evliliğinin tadını çıkar 😊
00 YorumlaAldatıyorsa bile aldatmaya meyilli
Nasıl senin yanında böyle konuşcak cesareti buluyor
Silik misindir evliliğinizde yanlış anlama iyi niyetlimden soruyorum05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl silik anlamadım
Soran+1 yılEvet öyleyim hemen barışırım kavgada etsek
+1 yılseni aldatsa bunu böyle açık yüreklilikle dile getiremezdi bence. Şayet ki getiriyorsa bir serefsizle evlenmişsindir , çok geç olmadan ayrılırsın. Benim tavsiyem kafanda kurmak veya bizlere sormak yerine eşinle iletişim kur. Karşı taraf senin ne hissettiğini sen ona söylemeden anlamayabilir çok normal. Kötü düşünmeden sevgiyle dile getir hislerini :)
10 Yorumla
+1 yılUlan ne paranoyak kadınlar var ya Arkadaş adam yani kazancının bereketini kısmetini söylemek istemiş bu ne anlamış ya hemen çabuk buraya gelmiş gizli uyuyarak soruyor 🤦🤦🤦
10 Yorumlaİşi yolunda gittiği için daha fazla para kazanıyordur ondan öyle söylemiştir. Hemen kötü düşünme bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok kızları kastetti de sinir etmek için söylemiş:/
Soran+1 yılAynen 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi senin gibi evlenince hanyayı konyayı görenler çok oluyor. Kaç kez söylenildi geveşekşerle, kolpacılarla sevgili olmayın diye.
Onlar çekici gelir ama.. Evlenince böyle gerçekleri görürsünüz. Welcome to evlilik...16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama gevşek gibi durmuyordu ya da ben göremedim
Cevap sahibi+1 yılGaayet duruyordu. Çok çekici geliyor du değil mi?
Bir duruşu olan, ağırbaşlı erkekler sözde"sıkıcı veya hoşlanmaya/sevilmeye değer görülmüyor" buyrun sizlerin tercih ettiği erkek modeli. Sen değil ki çoğu böyle hala yok ağzı laf yapsın vs. Ağzı gaayet iyi laf yapıyor mu? Nasılmış? ŞİMDİ gelip bunu okurlar yinede gevşek biriyle evlenirler...
Soran+1 yılEvet ağzı çok iyi laf yapiyoffu haklısın
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 evet
zilliler parmağında yüzük olan erkeklerle ilgileniyor, eşinin parmağından çıkar yüzüğünü :D
24 Yorumla
Soran+1 yılHahah o zaman daha çok ilgilenmezler mi 😂
Soran+1 yılKaraktersiz çok yaa
Erkeklerin yüzde 90 da böyledir belkide kadınlarda da böyledir bilmiyorum. Erkekler sevgili yapınca, nişanlı olunca ve ya evlendiği zaman hayatına düzenli olarak kadın eli değiyor ve bazı değişimler yaşıyor. Bu değişimlerde diğer kadınların dikkatini çekiyor ve ilgi duyuyorlar
00 Yorumlabelki ama sana olan ilgisi alakası sevgi şevkat davranışları değişmemişse öyle bi durum yoktur unutma her erkek aldatmaz her kadında aldatmaz mutlaka taraflardan birinde bir sorun çıkıyodur bazen iki tarafta ilerleyen zamanlarda hatalar yapıp diğerinide istemedn hataya sürükler baskıcı olmak sorguya çeker gibi sorgulamalar yapmak nerdesin ne yapıyosun beni sevmiyomusun gibi masumca görünen sorgular yanlış anlaşılabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin mekan sahibiyse bunu demesi bir yerde artniyet ararım sonuçta kusura bakmasın oraya milletin karısı kizi gidiyor yani yanlış hareket benden sana tavsiye kocana çok güvenme
00 Yorumla Bence şaka yapmış sana kıskan diye , ama şu bi gerçek sevgilisi olunca ya da evlenince bakanı çok oluyor. Boş tek yalnız kalınca kimse bakmıyor garip şekilde.
00 Yorumla
+1 yılÇevremde evli olup aldatan o kadar çok insan var ki.
En içinde güven duyuyor musun yoksa şüpheleniyor musun? Kalbinin sesini dinle o bu konuda sana yol gösterecektir.00 YorumlaŞanstan kısmetten kastı iş anlamındada olabilir. .. ama aşk anlamında olsa bile artık seni seçmiş hem bunu sana söylüyorsa dürüst demektir aldatacak olan söylemez.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten aldatıyor olsa bu şekilde konuşmazdı tamamen iş anlamında kısmeti açıldığını söylemek istemiş. Diğer türlü olsa eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmezdi
00 Yorumla
+1 yılBüyük terbiyesizlik bu bana göre eğer kafeye gelem kızlar yüzünden kısmetim arttı dediyse. Eğer başka konularda kısmetim arttı dediyse yani para gibi konularda kısmetim arttı dediyse bunda bir art niyet aramam ama belli ki eşiniz kızlar konusunda kısmetinin ve şansını arttığını söylemiş. Eğer eşinizin size saygısı olsaydı asla böyle bir şey söylemezdi ki böyle şeyin şakası zaten olmaz. Aldatıp aldatmadığını da bilememek ama hiç hoş değil böyle konuşması.
00 Yorumla
+1 yılsakasına demiştir ben de olsam kıskanırdım baya. aldattığını söyleyemem belki seni kıskandırmak içinde demiş olabilir...
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabi şimdi kahkahayla birleştirince biraz garip geldi kulağa ama sana uğur böceğim demek istemişte olabilir.
10 Yorumla Asssla üzülme yerinde olsam güler ve aynen benim de arttı derdim. O zaman bakalım ne tepki verecek 😄
10 Yorumla
+1 yılAklından geçiyor demekki. Her an yapabilir. 4 ayda bunu düşünmesi çok erken olmuş. Üzücü.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
takipte kalmalısın. hangi şehirdesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım kız konusunda söylediğine emin misin? Belki bolluk bereket para anlamında söylemiştir zira böyle etkiler olabiliyor. Kimi insanlar hayatımıza şans getiriyor kimisi de olumsuzluk. Bunun çok örneğini gördüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnşallah rızık kazanç anlamında demiştir diğer türlüsü çok iğrenç insan eşine böyle bir şey dememeli…
00 Yorumla
+1 yılBoşanma nedenim olurdu. Bunun şakası bile hakaret. Böyle bir şeyi diyebilen biriyle bir ömür geçmez benden demesi. Üstelik 4 ay olmuş.
00 Yorumla
+1 yılSenin, onun hayatına bir güzellik, şans getirdiğini düşünüyor. Sevmeyen erkek kendini ele verir bir şekilde. Mutlu yuvanız daim olsun🌸
00 YorumlaGaz vermek gibi olmasın da insan şakasına bile olsa eşine böyle birşeyi nasıl söyler hiç mi saygısı yok bu adamın sana tepkini neden göstermedin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet açılması demek sadece kadın kız bulmak demek mi 🙄🙄 parası bereketli olmuştur kazancı artmıştır vs vs 🙄
00 Yorumla İlgi gösterenleri şans ve kısmet olarak görmüşse yazık o adama. Henüz başındayken kaçırma şansını boşanalım de
00 Yorumla
+1 yılHadi şans neyse onu anlarım da kısmet olayı sıkıntılı. Yani birilerinin ona yürüdüğü aşikâr. Aldatıyor mu evet öyle bir ihtimal var hemde yüksek.
00 Yorumla
+1 yılNerden bulursunuz böyle adamları ağzı gevşek olanın donuda gevşek olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılpas veriyordur demek değil bu, yani "eskiden yüzüme bakmazlardı şimdi takılmaya çalışıyorlar benimle" demek istemiş. bu klasik bişey, ben de farkettim evlendikten sonra ve "len evlenmeden önce nerdeydiniz" diye söylendim kendi kendime
00 YorumlaAldatıyor olsa niye sana söylesin ki bunu? Seni kıskandırmak için söylemiş, cilve yapıyor bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ama daha 4 aylık evliyken böyle biseyin şakası dahi olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu nasıl diyor rahat böyle hiç üzüleceğin aklına şüphe düşeceğini bilmiyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılYanii :(
+1 yılYani iradesi zayıf olabilir ve böyle biriyle olman üzücü.
06 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Ama hemen üzülme belki de seni gicik etmek için yapıyordur, seni sinir etmek hoşuna gidiyor olabilir.
Soran+1 yılBilmiyorum ama bu aklımdan çıkmaz kolay kolay
- +1 yıl
Yani kolay değil.
Soran+1 yılÖyle işte
- +1 yıl
Kıyamam sana, kaç yaşındasın gençsin sanırım daha.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocan tam bir mal. Bosuna ömür tüketme o adamla. Ve muhtemelen seni aldatacak
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah böyle bisey yaşamam:(
Aldatma düşüncesi olan bir insan bunun şakasını yapmaz. O yüzden için rahat olsun, uğraşmış sadece seninle.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir çok üzüldüm böyle söylemesine gerçekten:(
Sende Gül geç ne güzel dersin sana uğurlu geldim benim şansım sana geçti
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böyle deseydim bozulurdu belki 🤦
- +1 yıl
Bozulsun o da senin bozulman için öyle konuşmuştur bence kocam evim deyip kendini ezmemek gerekiyor kızlar seninle ilgileniyor olabilir iyi kötü ama bunu açıkça söylemek neyin nesi tabi evlilikte birbirinizi alttan almasanızda evlilik yürümez ama bu basbaya seni aldatabilrim gibisinden konuşmuş
Soran+1 yılÖzguveni tavan ve kendini çok beğenmiş birisi ona normal geliyor sanırım
Üzülme. Bu bir gerçek. Evlenince kısmet açılıyor erkeklerde.😅 ama bu aldatıyor demek değil. İlgi görmek kimin hoşuna gitmez ki?
039 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilgi görüyorlar ki evlenince ayrıca böyle biseyi eşine nasıl gülerek söyleyebilir :(
Soran+1 yıl2 gündür bunun kavgası oluyor böyle şeyler ima ettim çok sinirlendi kavga ettik bugünde böyle bisey söyledi gülerek
Soran+1 yılKendisine bakıyor ki ilgileniyor ki karşı cinslerin ilgilerini görebiliyor:(
Soran+1 yılHissediyorum ama okullar açıldığından beri eskisi gibi aramıyor cafeye daha çok kız gelmeye başladı çünkü:(
Soran+1 yılBu lafın üzerine telefonu kapattım 15 20 dk sonra aradı güzel şeyler söyledi sinirlendiğimi anladı sonra igrenmeyr başladım iyice o sözlerinden sonra dedim o da bende iğreniyorum dedi kapattı yüzüme:(
Soran+1 yılOda aynısını diyor
- +1 yıl
E aklın yolu bir. Ayrıca sen adamın üzerine iğreniyorum diye gidersen o da sana aynı şekilde gelir. Siz kadınların en büyük hatası bu. Herseyi duyguya bağlıyorsunuz. Hemen orada kadinligini kullanıp seni gece pişman ederim desen peşinde gezmeye baslardi😁 anlıyorum sinirlendin ama kafanı kullan
Soran+1 yılYa hahahaha hiç gülesim yoktu ben böyle şeylerde hemen soğuk oluyorum
Soran+1 yılYaaa iyi ki yorum yaptınız cidden diğer yorum yapanlar yüzünden aldatiliyprum pisikolojine girmiştim iyice :(
Soran+1 yılAma çapkın birisiymis geçmişte bide bide böyle söylemler düşündürüyor insanı
Soran+1 yılAyrıca evlimisiniz sizde
Soran+1 yılAnladım 😀 bu arada kavga ettik cuma günü çıkacağım isten yeter ya dedi
Soran+1 yılYa sen benim esimin ikizi falanmisin senden dolayı böyle konuşuyorum diyor sen kendini düzelt aklını başına al yapıyor off yaaa 😂
Soran+1 yılGına getirmedim aslında kendisi diyordu hep çıkmak istiyorum evime evliliğime zarar gelsin istemiyorum diye
Soran+1 yılHw onun mu aklini başından alıyım hahahajs
Soran+1 yılYok yengeç o
Soran+1 yılYa şimdi böyle şeyler söyledi ya soğukluk giriyor hemen bana içimden gelmez yani 🤦
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim 😂
Soran+1 yılOlur :)
Soran+1 yılBalik burcu olunca böyle oluyor lanet olsun 😂🤦
Soran+1 yılKesinlikle öyleee 😂😂
Soran+1 yılBak aradı yine hiçbisey olmamış gibi konuşuyor isten cikicam diyen adam şimdi ne iş yapıyım burası rahat dedi 😞 takip attım
Soran+1 yılBen takan bir insanım bunu unutmam kolay olmayacak 😂🤦
+1 yılBune saçmalık sağlam ayakkabı değilmiş evlendiğin kişi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünmeye başladım şakası bile olamaz böyle biseyin :(
+1 yılkotunseyler dusnme ama var sa bir şey hissedersin ya sormak istedim birsleer
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum surekli böyle şeyler düşünmeye başladım
- +1 yıl
bakadn dmveyatp
+1 yılŞaka yapmış...
Aldatsa o lafı söyleyemez merak etme 😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözü dışarda demekki bizim Türk kızları da az orspu değil a. koydumun *
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBütün kızları aynı kefeye koymuyorum çoğu öyle burada karı kız düşürmeye çalışan nickine tükürüğüm adam
- +1 yıl
ismini bile gizleyiyorsun yorum yapan ma l sen kendi suratına tükür bence
Cevap sahibi+1 yılHadi lan yürü n
B. k arabası anca burada uflerisn bide koyduğu adabslagin
Cevap sahibi+1 yılMal senin gibilere derler
- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam "Biz evlendikten sonra şansım, kısmetim arttı." dedi. Sizce aldatılıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler