İlk konuşmaya başladığımızda mutluydum ama sonradan onu tanıdıkça kafa yapılarımızın çok farklı olduğunu ve tamamen başka insanlar olduğumuzu anladım onu üzmek istemiyorum çünkü bi kötülüğünü görmedim sadece kafalarımız uyuşmuyor kalbini kırmadan nasıl hayatımdan çıkarabilirim sırf üzülmesin diye cevap veriyorum ama böyle de ben mutlu değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOna gerçekleri söyle daha iyi olur. O üzülür diye söylemezlik yapma, çünkü aşk oyun değildir. O belki sana karşı çok büyük şeyler hissediyordur ama sen ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsun. Kendine ve ona yazık etme. Gerçekleri söyle. Aşk tek taraflı olmaz, olsa bile mutlu bir ilişki olmaz. Çocuk üzülür müzülür ama zaman ile alışır. Bir kişiyi üzmek istemiyorsun diye kendi hayatını mahvedemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama söyledim zaten konuşmuyoruz teşekkürler yinede
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adın elif degl demi
013 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılMuğla'da yasamiyorsun demi
Soran+1 yılYok valla senin konuştuğun kız değilim ahahshahshahha
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ama en az onun kadr iyi yürekli temiz kızsın umarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yıl😂teşekkür ederimm seninde😇
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim güzel insan
Cevap sahibi+1 yılO kadar zorsun o kadar uzaksın ki bana bunu bile bile uzaktan takip etmek görüşlerini okumak ne kadar can yaksada yüzünü görmek bı o kadar huzur veriyor
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılÇok güzelsin cok
Cevap sahibi+1 yılBu aralar çok aktifsin hayirdr derdinmi var kafamı dağıtmaya calişyrsn
Soran+1 yılElif adına o kadar çok üzüldümki…
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ahaa o neden
Cevap sahibi+1 yılHa cevap versene buna
+1 yılKonuşmak istemediğini yüzüne açık açık söyle bahane falan aramadan düz konuşmak istemiyorum artık de olmuyosa istemiyosan zorla konuşmanın bir anlamı yok sırf o üzülmesin diye konuşuyosan hiç konuşma daha iyi konuşmak istemediğini söylesen de üzülcek ama hala devam ettirirsen daha çok bağlanır sana bu sefer hiç bırakmaz takıntı haline getirir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bu zamana kadar yani onunla konuşmak istemediğimi farkettiğimden beri sadece kalbini kırmamak için konuştum ve yine kalbini kırmamak için yakın davrandım şimdi birden hayatımdan çıkarmamı anlamsız bulmaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhabalar, ona karşı gerçekleri söylemeniz daha doğru olacaktır.
015 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri söylersem üzüleceğini biliyorum çünkü biri bana bu şekilde şeyler söylese suçu kendimde ararım oysaki onu suçlu olarak görmüyorum sadece kafalarımız uyuşmuyor işte farklıyız
Soran+1 yılÖyle yapıcam galiba teşekkür ederim tavsiyeler için❤️
Soran+1 yılTerazi
Soran+1 yılBaşak
Soran+1 yılAhahhahahaha belliydi zaten
Soran+1 yılAslında tam tersi ciddiyet konusu
Soran+1 yılTaşımıyo sanırım özelliklerini düzenli de olurlar ama 0
Soran+1 yılOlabilir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. İcinden ne geciyorsa dogru olan neyse onu soyle gercekler en azindan gecici acilardir kabullenip ozumsenince normale doner ama devamini getirir ileride konusursan yalanci aldatan kandiran durumuna dusersin o yuzden net kadin ol neyse onu soyle
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen sonradan daha da yanlış anlaşılmak istemiyorum teşekkür ederim
Soran+1 yılHaklısın etrafımdakilerde aynı şeyleri söyledi uzatmadan bitirmek en iyisi
İlgiyi azaltabilirsin, onunla zman bahanelerle kendinden uzklaştırabilirsin. Kendinden soğutmanın binbir yolu var.. tecrübelerden biliyorum 😕
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerin için
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. direk uzun uzun acikalyici bi mesaj yaz. zaten karaktersizse sana yazar. eger adamsa istenmedigi kalpte arkadasina bakmadan ceker gider.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yazdım konuşmuyoruz konuşmayız da heralde teşekkür ederim
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler tekrar iyi akşamlar🙂
+1 yılEfendi bir adam mi
Ben insanları incelemeyi seviyorumda
Umarım yanlış anlamazsın
Neden istemiyorsun onu02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gayet kibar saygılı ama farklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum o yüzden
- +1 yıl
Ayrıntı rica edebilirmiyim
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Kibarca aciklarsin bi cumleyle. Sana karsi bisey hissediyorsa ister istemez uzulecektir ama her gecen zaman daha da baglanir. Hemen soylemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
Ne söylersen ya da nasıl söylersen söyle sonuç onu üzecek zaten. Daha az üzmenin bir yolu yok. Dürüstçe düşüncelerini söyle. En doğrusu bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim tavsiyen için❤️
+1 yılKonuşma bitince de üzüleceğinden, uzatmadan direkt söylemek en iyisi. Zaman geçtikçe bağlanma da doğru orantılı bir şekilde artar.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o yüzden daha çok alışmadan hayatımdan çıksın istiyorum ama yazdığında falan üzülmemesi için sıcak ve yakın cevaplar verdiğimden şimdi birden hayatımdan çıkarmamı anlamsız bulacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Bu işin sonu her türlü hüzünlü biteceğinden, elini çabuk tutarak söylemek en iyisi maalesef ki..
Soran+1 yılAynen ya daha çok bağlamanında bi anlamı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence devam ettirmek daha kırıcı olur. Erkeklere ne kadar açık olursanız, o kadar az kırılır veya üzülür...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruları konuşmak dobra olmak her zaman iki taraf için de iyi olmuştur🙏🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet söyledim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🙄
+1 yılKonuşurken kanka falan yaz. sıkılır gider. ama çok güzelsin. biraz zor gider :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHallettiö konuşmuyoruz artık teşekkürler
Gerekçelerini de açıklayarak direk söylemende fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ya bakıcaz artık
"ben lezbiyenim kardeş, kusura bakma" de gitsin, kesin daha yazmaz bile sana asdjdk
01 Yorumla
Soran+1 yılAhshashhshaha en mantıklısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEe tamam işte kafalarimiz uyusmuyor de direkt mantıklı sebep üzülecek bir şey yok bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam evet teşekkür ederim
Kafanın uyuşmadığı konulardan konuşarak, zıtlığınızı gözüne sok, aptal değilse anlayacaktır..
05 Yorumla
Soran+1 yılBende kafalarımızın uyuşmadığını böyle farkettim zaten ahahahshaha yani hiç bilmediği bi şey bile olsa bi şekilde ayak uydurmaya çalıştı ve beni rahatsız eden de bu oldu olmadığı biri gibi davranmaya çalışması
Soran+1 yılAhhshahahahaha 🤷🏼♀️
Soran+1 yılYok ya öyle de yapamam 😂
+1 yıldürüstlüğü hak ettiğine göre dürüst olarak.
bunda kırılacak bir şey yok olabilir.04 Yorumla
Soran+1 yılEmpati kurunca kırılacağını anlayabiliyorum ona umut vermiş gibi oldum çünkü
- +1 yıl
öyle insanlar gördümki dürüst olsalardı kırılmazdım, hatta sevinirdim. sen onlara benzeme
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim tavsiye için kibar bi dille anlatmam gerekiyor sanırım
- +1 yıl
rica ederim kolaylıklar
- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen cevap verdikçe bu uzayıp gidecek. Biriyle görüşüyorum de anlar belki
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemeden halletmek daha doğru geliyor bi şekilde yapıcam ama üzülmesini istememiştim
- +1 yıl
başarabilirsin umarım
Soran+1 yılTesekkür ederim
- +1 yıl
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden geçeni söyle en kibar cümleleri bile kursan o üzülecektir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet büyük ihtimalle kırılgan bir yapısı var zaten ama benim yüzümden de kimsenin üzülmesini istemiyorum
- +1 yıl
Sen üzmemek için gayret edersin ama kimsenin üzülmesine engel olamazsın içten ol yeter
Soran+1 yılEvet haklısın çok teşekkür ederim tavsiyelerin için❤️
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Üzmeden mümkün değil. En azından erkenden söyle ki üzüntüsü az olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. direkt söyle bence. bazen karşındakini üzmemek için saklarsın birşeyleri ama o daha çok üzülür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne düşündüğünü açıkça söyleyebilirsin tabi karşılığında onunda anlayışlı olması gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim teşekkür ederim
+1 yılYani bu tür durumlarda farklı şeylere yönel onun mesajına pek bakmamanı tavsiye ederim anlar zaten kendine bir yol çizer üzüntüde az olur başlardaysanız
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim 1-2 saat sonra cevap verdiğim oldu ama yazdığım an yazıyor
- +1 yıl
Yazabilir sende geç yaz yapacak bir şey yok üzülecekse üzülür hayat her zaman sevindirmiyor ki
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yıl“ tanıdıkça kafa yapılarımızın çok farklı olduğunu ve tamamen başka insanlar olduğumuzu anladım” bu kısmı aynen ona söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm de sonradan vazgeçtim ama böyle söylemek en doğrusu sanırım hem kırılmaz hem de gerçekler yani
+1 yılIllaki biraz üzülür ama böyle diye bilirsin
Bana biraz zaman ver müsade et arayi biraz asalim kendime zaman vermem lazim gibi seyler diye bilirsin00 YorumlaÜzmeden olmaz o işler.
Üzeceksin, kıracaksın gardaşım00 YorumlaKafa yapınızın uyuşmadığını farklı kişilikler olduğunuzu uygun bir dille söyle bence yoksa zaman geçtikçe dahada zor olabilir bunları söylemek
00 Yorumla
+1 yılÜzulmemesi imkansiz. Uzun sürdukçe daha da üzulür sonra unutur.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru teşekkür ederim
- +1 yıl
Doğru ama yine de devam et belki olur. Ama tr kizlar pic serseri sever. Umarim seni de tvde haber sipikkerleri adini gecmez.
Soran+1 yılÖyle insanlara karşı beslediğim bi sevgi yok genelleme yapmazsan sevinirim istemediğim biriyle de devam etmemin bi manası yok yorum için teşekkürler iyi günler
- +1 yıl
Vardir vardir
+1 yılGeç yaz ya da yazdığında görmezden gel mesajını yazma hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an açmadım daha dediğin gibi yaparım heralde
Def et direk ya uğraşma güzel kızsın zatwn çok olur isteyen
011 Yorumla
Soran+1 yılBiri benimle konuşmak istemediğini def ederek belirtse çok üzülürdüm üzmek istemiyorum birini
Soran+1 yılEn az üzüntüyle halletmeye çalışıcam teşekkür ederim
Soran+1 yılİşte konuştukça kafalarımızın uyuşmadığını farkettim farkedince de onu kırmamak için konuşmaya devam ettim bu durumda can sıkıcı olmaya başladı
Soran+1 yılBiliyorum düzeltmeye çalışıyorum işte
Soran+1 yılNe konuşcaz
Ne kadarlık ilişkin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz olmadı konuşuyorduk sadece ama şu an konuşmuyoruz hallettim
Açıkça söylemekten başka yol yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım teşekkür ederim
+1 yılOna bunu anlatip veda et. En mantiklisj
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpati kurduğumda aynısını o bana yapsa çok üzülürdüm o yüzden düşüncelerimi doğrudan söylemek istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Kırmadan diye bişe yok o yüzden sert davran
04 Yorumla
Soran+1 yıl🙂
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılGerceklerı söyleyerek
00 Yorumla
+1 yılbenle konuşsan kafa dengide olur ama işte
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemediğini ifade edebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimm
Alacaksin karsina aciklayacaksin durumu
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kibar bir dille belirterek
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bunları ona da söyle
00 YorumlaÖzelden yazar mısın biraz sohbet etmek istiyorum
01 YorumlaSoğuk davran
05 Yorumla
Soran+1 yılÜzmeden demiştimm
Soran+1 yılYapmacık davrandığımın farkında değil o üzülmesin diye yakın davrandım hep ama bi anda hayatımdan çıkarmamı anlamsız bulcak
Soran+1 yılAynen ya daha fazla bağlamaya da gerek yok zaten teşekkür ederim tavsiyen için
Dogruyu soyleyerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuşmak istemediğim birini nasıl üzmeden hayatımdan çıkarabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım