Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır hoşlandığım biri var. İlk kuzeninin nişanında görmüştüm onu ve hoşlanmaya başladım. Bakıştık bir kaç kez ve onu gerçekten istediğimi anladım.. İnstagramdan belki istek atar diye hep bekledim, bende atamadım korktum niyeyse. Nişandan sonra bir daha görmedim onu. Düğünede gelmedi ama hep bekledim gelir diye ve gelmedi. Tanımadığım halde aşırı üzüldüm, boşuna gelmişim gibi, oysa ki arkadaşımın (yani kuzeninin) düğünüydü sevinip oynamam gerekirken moralim bozuk öyle oturdum.. İstek atarsam kabul etmemesinden korkuyorum, akıl verin nolur
Güncellemeler
+1 yıl
Saat 12 gibi istek attım arkadaşlar ama henüz kabul etmedi. Niye bu kadar naz yaptı ya
Istek atmadanda onun ne. dusundugunu bilemezsin tek tarafli aci cekmektwnse boyle kararsiz kalmaktansa istek at ogren yok desede 1gun aci cekersin enazindan bosa zaman harcaman
Hadi hayirlisi en azindan sende kendini o insana bagli olarak kalmazsin olumsuz olursa olumlu olursada mutlulugun artmis oluur icindeki kararsizliktan kurtulmus olursun
Karamsar olmaktan vazgecmelisin once bir secenek. daha var tabiki haber gonderdin arkadas buyuk ihtimal bayandir dogrumu eger oyle. ise arkadasina nekadar guvenebilirsin belkide hic soyledi senden. haberi yokta olabilir
Ilk once konuya tamamen hakim olmaliyiz istek atmakla ne dusunebilirki tanimadi biri hakkinda neden kotu dusunsun bi kotu dusunecek yani yok okunuda rahat ol
Yok daha doğrusu arkadaşımın erkek arkadaşı konuşmuştu ama verdiği tepki kötü değildi.. ismimi falanda yazmıştı yani yollarsam tanıyacak elbet ve kuzeniyle takıpleştiğimi de görmüş olacak
Ole bisey olsaydi ve arkadasimda yoksa o istegine karsilik verecek cevabim ozur dilemek olurdu seni ihmal ettigimden dolayi ole dusunurdum kotu dusunecek hic bise yok ortada
Bilemeyiz maalesef her insan ole dusunmuye bilir bunu anlamanin tek yolu istekte atma msjla sor kendisine boyle bi dugumde gormustum. arkadasimlada haber gondermistim bilgin var mı fikrini ogren bence sende kurtul icindeki korkuda gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
at bence evlilik teklifi etmiyorsun ya her şeyi bu kadar düşünmeyin yahu
Haklısınız😅
Istek atmadanda onun ne. dusundugunu bilemezsin tek tarafli aci cekmektwnse boyle kararsiz kalmaktansa istek at ogren yok desede 1gun aci cekersin enazindan bosa zaman harcaman
Tamam yarın cesaretimi toplayıp atıcam.. bakalım
Hadi hayirlisi en azindan sende kendini o insana bagli olarak kalmazsin olumsuz olursa olumlu olursada mutlulugun artmis oluur icindeki kararsizliktan kurtulmus olursun
Çok haklısın, uğraşmam en azından
2 seneni verip ole bosbos beklemissin onada arkadasin araciligiyla mesajinida gondermissin aslinda bunuda gorunce acikcasi fikrim degisti
Kötü mü olur diyorsun
Aynen cunku ilk adimi atip mesakimi iletmis oluyosun oda iyi guzel diye gecistirmis yani ilgi duymamis benim gorusum
Kendini agirdanda aliyor olabilir ama 2 senede ilgisiz kalmak hos değil bence vazgec
Böyle dedin ya bi kötü oldum ben, ama istek atarsam hakkımda kötü düşünür mü sence bu kesin sordurdu diye
Karamsar olmaktan vazgecmelisin once bir secenek. daha var tabiki haber gonderdin arkadas buyuk ihtimal bayandir dogrumu eger oyle. ise arkadasina nekadar guvenebilirsin belkide hic soyledi senden. haberi yokta olabilir
Ilk once konuya tamamen hakim olmaliyiz istek atmakla ne dusunebilirki tanimadi biri hakkinda neden kotu dusunsun bi kotu dusunecek yani yok okunuda rahat ol
Yok daha doğrusu arkadaşımın erkek arkadaşı konuşmuştu ama verdiği tepki kötü değildi.. ismimi falanda yazmıştı yani yollarsam tanıyacak elbet ve kuzeniyle takıpleştiğimi de görmüş olacak
Tek caren istek atip goreceksin hic zamanina. onla harcama istek at ona gore bi yol cizersin enazindan
Sende biri böyle bir şey yapsaydı sonra bekleyip istek atsaydı nasıl davranırdın?
Ole bisey olsaydi ve arkadasimda yoksa o istegine karsilik verecek cevabim ozur dilemek olurdu seni ihmal ettigimden dolayi ole dusunurdum kotu dusunecek hic bise yok ortada
Oh iyi bari, kötü tepki olmasında
Bilemeyiz maalesef her insan ole dusunmuye bilir bunu anlamanin tek yolu istekte atma msjla sor kendisine boyle bi dugumde gormustum. arkadasimlada haber gondermistim bilgin var mı fikrini ogren bence sende kurtul icindeki korkuda gitsin
Onun hakkında hiç kötü bir şey duymadım.. sanmam ters bi cevap vereceğini, açıkcası ilk istek yollarım sonra yazarsa yazar artık diye düşünüyorum
Karar senin nasil rahat hisedeceksen ole yap ama yap 2 sene 3 seneye cikmadana
Yok koydum kafaya yarın atıcam o isteği
Insallah
Basarabildinmi
Bekliyorum, henüz isteğimi kabul etmedi
Sonunda atabildin yani teprikler
Teşekkür ederim🥲
Ses yokmu enterasan bos koy gitsin olese
İstek atabilirsin nolcak pozitif düşünce birazz
Attım ama ses yok
Dertsiz başını agritma derim 😂
Deme öyle yaa😵💫
Zor işler aşk mesk işleri usenir insan onca uğrasa
Ben 2 sene onu tanımadan öyle beklemişim, dert bizi sökmez🚬
Hadi inşallah yarın birgün de nereden bulduk denk geldik die pişman olmazsın umarım 😂
Aman aman aman niye öyle diyon😂
İnsan oğlu nankör abi nolacak 😂
Yok sen dua et benim için olmasın😅😅
Hadi bakalım dualarim seninle o vakit 😂
Allah razı olsun😂
Amin cumlemiz den 😂
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap
at mesaj
İstiyorsan istek at gitsin