İstek atmalı mıyım?

Kızlarr nolur yardım edinn. Direk anlatmaya başlayayım. Ben bi yerde staja başladım ve birine çok felaket aşık oldum neden anlamadım her şey bi anda oldu, aşık oldum işte. Heyecanlanıyorum onu her gördüğümde. Stajyerlerle ilgilenen biri var genelde işlerimizi onunla hallediyoruz. Aşık olduğum adam da sabahları geliyor günaydın diyoruz birbirimize sonra işleri olunca başka yerlere gidiyor. Öğlen geliyor yemeğe falan sonra geri gidiyor. Akşam staj çıkışı da bazen denk gelince iyi akşamlar diyorum o kadar. Stajyerlerle ilgilenen başka biri demiştim ama aşık olduğum kişiyle de birkaç kere ufak işimiz olmuştu. İlk başladığım günlerde iş yerinin önüne yaklaşırken bir sürü köpekler vardı havlamaya başladılar ben de korktum o anın şeyiyle kaçıyordum felan. Sonra tabi gördü o da arabadan inip köpekleri kovdu sonra istersen seni bırakayım dedi öyle gittik iş yerine. Sonra o gün tabii benim stajyer olduğumu biliyo ama adımı hakkımda bilgi felan pek bilmiyo. Ofiste denk geldik adımı hangi üni işte bölümümü falan bir sürü soru sordu bi anda ama🤣Öğlen yemeğinde de toplasanız 2-3 kere beraber aynı masada yemişizdir. Çünkü işi uzun sürünce yemeği de geç yiyor. Neyse daha çok şey var aklıma gelmedi. Stajımın bitmesine 1 hafta kaldı ve ben dayanamıyorum. Söylemeye asla cesaretim yok ama acaba instagramdan istek mi atsam diye düşünmedim değil. Staj bitince mi atsam acaba yoksa şimdi mi atsam dikkat mi çeker karar veremedim bi türlü ne dersiniz? Hesabını tabiki de biliyorum ama acaba instagramını muhabbet açıp istemek saçma mı olur direk dan diye mi atayım staj bitince mi atayım yoksa şimdi mi mesela :(

İstek atmalı mıyım?