Sevgilim var ancak başka birinden etkilendim ne yapabilirim?

Beni lütfen yadırgamayın. Benim zamanında uğruna her şeyi yaptığım hâlâ yapacağım bir sevgilim var. Ben onun yanına yatay geçiş yapıp kredi çekerken ailemi karşıma alırken o ise üniversiteye gider gitmez kızlarla gezen ama bana yurttayım diyen , ısrarla yalan söylemekten çekinmeyen, arkadaslarina sevgilim olmasa kesin bu kız sevgilim olurdu deyip açığa çıkınca şaka yaptım diyen, aradan zaman geçince o kızlarla görüşmüyorum deyip wp gruplarında sabahlayan, ben o kızlarla kavga ederken bana bağıran savunmayan, beni umursamayan, yanina gidicem diye bir gün iyi bir gün kötü davranan, ben ameliyata girerken kızlarla sahilde oturan ikizler burcu bir sevgilim... Ben ise her şeye rağmen fedakarlık yapmaktan çekinmeyen akılsız...

Anneannemlerin bulunduğu şehire geldim 1.5 aydır burdayım. Çarşıda bir mağazada çalışan biriyle göz göze geldim kalbim o gözleri gördüğüm günden beri hızlı hızlı atıyor onu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Bana inanın erkek meraklısı bir kız degilim aksine telefonum ailemin yanında rahat rahat durur erkek arkadaşlarım yok. Sizce çok mu kötü biriyim kendimi affedemiyorum bir türlü 😔belki üniversite açılacak diye iyi davranıyor sevgilim eskiye göre daha ilgili onlar geçmişte yaptığım hatalar diyor ama yine ilgisiz
Sevgilim var ancak başka birinden etkilendim ne yapabilirim?