EVLENMEDEN ÖNCE BENLE GÖRÜŞÜYORDU EVLENDİ HALA GÖRÜŞÜYOR ERKEKLER NEDEN BOYLE BİRSEY YAPAR?

Arkadaşlar düzgünce cevap verin lütfen. Özellikle erkeklerin düşüncesini merak ediyorum. Sekiz sene önce birini çok sevdim o zamanlar küçüktük. Oda beni seviyordu ama bı seyler oldu ayrıldık. Ayrilsakta Hiç bı zaman bağımız kopmadı hep bı şekilde er ya da geç birbirimizle konuştuk. O evlendi. Ben evlendim çocuğum oldu. Hamileyken Ayrildim. Şimdi onunda çocuğu oldu. Ama hala genede benden vazgeçmiyor karısını seviyorsa benden neden vazgeçmiyor her şekilde yanımda oluyor. Bizim evlenmeme sebebimiz o doguluydu ve benimle evlenmesi uygun dusmemisti bazı sebeblerden dolayı. Şimdi yine görüşüyoruz evli olduğu için görüşmek istemiyorum ama eşini sevdiğine de inanmıyorum zaten hep kavga ediyorlar gözümle görüyorum mesajlarını bazen denk geliyor. Onlarda boşanma da olmaz zaten bosancam demiyor ama ben duygularıma engel olamıyorum beni mi seviyor onu mu? Onu seviyorsa neden hala ondan önceki benle beraber neden hala yanımda. O öyle bı insanki kullanmak felan demeyin beni çok şeyden geri çekti hep elimden tuttu. Lütfen düzgün yorum yapın
EVLENMEDEN ÖNCE BENLE GÖRÜŞÜYORDU EVLENDİ HALA GÖRÜŞÜYOR ERKEKLER NEDEN BOYLE BİRSEY YAPAR?