Hİç bir insana hata yapıp geri döndünüz mü?

Döndünüz ise ne oldu her şey eskisi gibi olmaya devam ettimi? Ben döndüm ama aldatılmıştım sevemem diyip gidip sonra döndüm ama döndüğümde bazı şeylerin farkına vardım bu çocuktan hoşlandığımı fark etmiştim ayrıca aldatanda sanaldı sadece bir Alışmışlıktı belkide kurtuldum o histen ama bu çocuk şimdi bana buz gibi seviyorum sarılıyorum öpüyorum falan hep sanki gidicek gibi bir tavır sergiliyo eski heyecan ve bakışları yok put gibi duruyo ama yanında ikende elbisemi falan çekiştiriyo kimse bakmasın diye etek boyu zaten uzun ama iştee. Seviyor musun diyorum evet diyo ama göstermiyo buluşmuyo eskisi gibi zoru oynuyo yazmasam hiç yazmaz. Bu beni yedeğe falan mı aldı ne yaptı tecrübeli arkadaşlar yorumlasa daha iyi olur sankim😶ben şimdi napim?
Güncellemeler
+1 yıl
Buluşunca öpüyorum falan yakınlaşıyorum geri çekilip gibi oluyo sanki çok yaklaştın gibi ama sonra düzeltiyo kendini sokakta elini tutuyorum yapma utanıyorum diyo ,2 kezdir buluşuyoruz değişmiş gibi hissediyorum eve gidince aramıyo falan bu en son yani bu olaylardan sonra bir şey yokken böyle davrandı ilk hala sana kırgınım diyordu şimdi canım sıkkın diyo hatta 3 kezde ekildim çok şaşırdım. Sıkıldınmı diyorum takımtılı tripli hallerimden kavga çıkartıyordu kaybedersin beni falan demişti sinirden
Hİç bir insana hata yapıp geri döndünüz mü?