Hoşlandığım Erkek Beni facebooktan Ekledi, Bir gün beni bulup ekleyececeğini Biliyordum. kendisini hiç tanımıyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Dışarıda bir çok kez denk gelipte gördüğüm, karşılaştığım birisi. Yani bir erkek kendisi. Ama bu zamana dek bir tanışma, konuşma vs bişey olmadı. Kendisini Hiç tanımıyorum ama kendimi ona çok yakın hissediyorum, gördüğüm zamandan beri de hoşlanıyorum ondan. Cesaretimle, kaç kez ona açılmayı, ona bu hissettiklerimi itiraf etmek istedim sadece yanlış anlaşılmaktan korktum. Bir karşılık beklemeden söylemek istiyordum ya benimle dalga geçerse diye.. Bende oluruna bıraktım yani zamana.. Nasıl gördü bilemiyorum ama facebooktan beni eklemiş, Çok şaşırmadım çünkü gördüğünde tanımadığı halde eklediği kızlar var. Ne yapmalıyım bilemedim, benden hariç tanımadığı halde eklediği kızları düşününce nasıl yaklaşıcağımı bilemedim. Arkadaşlık isteğini kabul etsemde bazı şeyler düşündüğüm gibiyse, benimde diğerlerinden pek farkım kalmayacak gibi. Sizce ne yapmalıyım kızlar, Akıllıca, doğru ve mantıklı cevapları bekliyorum sizden..
Hoşlandığım Erkek Beni facebooktan Ekledi, Bir gün beni bulup ekleyececeğini Biliyordum. kendisini hiç tanımıyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce?