Dışarıda bir çok kez denk gelipte gördüğüm, karşılaştığım birisi. Yani bir erkek kendisi. Ama bu zamana dek bir tanışma, konuşma vs bişey olmadı. Kendisini Hiç tanımıyorum ama kendimi ona çok yakın hissediyorum, gördüğüm zamandan beri de hoşlanıyorum ondan. Cesaretimle, kaç kez ona açılmayı, ona bu hissettiklerimi itiraf etmek istedim sadece yanlış anlaşılmaktan korktum. Bir karşılık beklemeden söylemek istiyordum ya benimle dalga geçerse diye.. Bende oluruna bıraktım yani zamana.. Nasıl gördü bilemiyorum ama facebooktan beni eklemiş, Çok şaşırmadım çünkü gördüğünde tanımadığı halde eklediği kızlar var. Ne yapmalıyım bilemedim, benden hariç tanımadığı halde eklediği kızları düşününce nasıl yaklaşıcağımı bilemedim. Arkadaşlık isteğini kabul etsemde bazı şeyler düşündüğüm gibiyse, benimde diğerlerinden pek farkım kalmayacak gibi. Sizce ne yapmalıyım kızlar, Akıllıca, doğru ve mantıklı cevapları bekliyorum sizden..
Cevabın nedir?
+1 yılBence facebook dan ekleyen bunu fırsat görüp konuşmak isteyen erkek korkaktır. Korkak değilse bile seni bence hafife alıyordur. Ben sevdiğim kişiyi değil eklemek profiline bile bakamazdım. Çünkü en doğrusu gidip yüzünü söylemek derdim. bu şekilde en doğrusu en onurlusu en güzeli diye. Ben olsam silerdim. Tabi sen bilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende bekledim eklemedi ben ekledim 8 hesap açtım hepsinden engelledi :)) bende bıraktım peşini
başka biri geldi zaten onu unutmuştum gelenlede çok mutluydum01 Yorumla
+1 yılAgir kii oyna birazcik onu bidaha gorduunde goster facede oldugunu ve gordugunu
Ama kabul etme biraz vakit sonra et02 Yorumla- +1 yıl
Aslında gerçekten gözümde büyütmüyorum... Bişeyleri düşünürken gerçekleşiyor ama.. uzaktan bakınca yüzü, bakışı gülüşü çok doğal ve msaum geliyor.. ama tanımadığım için kesin kesin böyledir diyemem.. üstüme düşeni yaptım ben.. Bilmiyorumki nerde hata yaptım.. bir insan bu kadarmı taş olur.. bişeylere dayanarak söylüyorum.. o kişi sevince gerçekten seven birisi, yanii gördüğüm kadarıyla böyle birisi değil.. yarına kadar cevap verdi verdi, vermedii dahaa.. ne diyimm..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Sanaldan yazma bence onu tanıyan ve arası iyi olan bir arkadaşına ulaşmaya çalış sonra buluşun falan. Bol şans.
06 Yorumlayapacak bısey yok onun mesaj atmasını bekleyıp ögreneceksın
04 Yorumla- +1 yıl
Evet malesef etkilemek için bu yolda birçok yalana başvurabiliyorlar.. Halbuki gercekten kendinden emin olup doğru ve doğal olduktan sonra Allah niyetine göre verir zaten. Hayatında kimse yoksada önemli değil , ama insanın kendini bilmesi kadar güzel bişey yok. Çok şeymi İstiyoruz ya sadece güvenmek.. İşte bu yüzden Erkek çoktur ama , Adam azdır.
- +1 yıl
ha sunu bıleydın :D erkek olma ego ıster bu yuzden erkekler genelde yalan soyler cunku kazanmak ıster. kızlarsa kazanmanın yolnu yalanda bulamaz cunku erkek herzaman gercekcıdır kız bıseyı yaparım derse yapmasını ıster bu yuzden kızlar kaybetmemek ıcın yapar erkeklerde yaptırır. kızlar sevdıgı ıcın yapar erkekler elde etmek ıcın yaptırır bunlar dunyanın gercegı malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seningibi yıllarca bekledim ama zalımın kızı eklemedi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok zaten beklemedim ben ekledim onu :)
Hangisi düşerse onun peşinden gidecek tabi, sende hoşlanıyorsa akışına bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılKabul et mesaj falan atarsa normal olarak konuş. Lakin basitt kızlar gibi konuşma :)
00 Yorumlamesaj atma
133 Yorumla- +1 yıl
Merhaba . Kendisi beni ekledi zaten , bende mesaj atmayı düşünmedim tabi.. ama bu kezde faceme virüs girdi bundan dolayı sildi benii.. ne yapim ben şimdi ya.. o kadar zor bir yerdeyimki. Virüsten dolayı kendimi kötü hissettim sadece bununla ilgili bişey yazdım.. mecbur kaldığım için..
- +1 yıl
yanlıs yapmıssın bence. sen tekrar ekleseydin. neyse böylede konuşmaya başlamış olursunuz işte. ne cevap verdi? aslında bende de benzer bir durum olmustu. benim cok begendim biri vardı aylarca takip etmistim eklemistimde belki binden fazla arkadası vardı beni fark etmemistir sanmıştım gecen mesaj at şok olmustum sonra benim mallıgım yüzünden konuşmadık falan. sen dikkat et yanlıs yapma :D
- +1 yıl
Ya emin ol mesaj atmazdım normalde. Ama virüs girdi faceme baktım bu beni silmiş.. nasıl zoruma gitti anlatamam sana belki hiç konuşmadık ama kötü hissettim kendimi. Şimdide en azından içimi rahatlatmak için midir nedir virüsü benim yollamadığımı söylemek için mesaj yazdım... sencee çokmu yanlış oldu yaa: (
- +1 yıl
Evett çok normal bişey ama, ne yapayım yanlış anlar düşüncesi beynimi kemirimiyor. Umarım sildiği halde bu mesajı attım , azda olsa fark etmiştir önemsendiğini.. Faceme virüs girdiğini, virüsten dolayı listemdeki arkadaşlara benimle ilgili olmayan paylaşımlar ve bildirimler gidiyor dedim. sizede bunlar geldiyse kusura bakmayın filan dedim. bunun gibi yazdım ama daha cevap vermedi..
- +1 yıl
Kafam karmakarışık, sence bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim.. yanii bu durumla beraber ne yapmam , ne yapmamam gerekir sence? akıl danışmak istiyorum sana , o kadar ihtiyacım varki..: ( kırk yılın başı nasıl sevinmiştim , ben ona kendimi fark ettiremedim diye düşünürken beni ekledi, ama hiç konuşamadan sildi.. çok zoruma gitti...
- +1 yıl
Aslında varya, tahmin ediyordum buna benzer bişey söyleyeceğini. :D Yani virüs bir yerde iyi oldu dercesine. :D Peki ama şimdi ne olucak mesajıma cevap versede öyle kalıcak, illada karşı tarafa zoraki gibi eklmesi yönünde bişey diyemem, bende ekleyemem kolay kolay. ne olucak bilemiyorum valla. Aynen Ya birbirimize benziyoruz, bu tür konularda aynı yerden bakıyoruz yani kafalar denk düştüğünden..
- +1 yıl
mesajına cevap verirsede öyle kalmaz tabiki. konuşmak isterse, ilgisi varsa eger devam edersiniz eger keserse konuşmayı umursamazsa sende umudunu kesersin. yani her türlü böyle iyi oldu seni isteyip istemedigini ögrenirsin. madem hiç konuşmayacak ekli kalmasınında bir anlamı yok öyle olsaydı hergün mesaj beklerdin :) bak o cevap vermeden istek gönder bence. sanki silinenleri tekrar ekliyomus gibi olur oda istegi kabul eder. ama cevap verir eklemesse sen sonra eklersen hiç olmaz. yani sen bilirsin :)
- +1 yıl
Bende de hiç şans yok.. Neye sevinecek gibi olsam böyle tokat gibi yüzüme çarpıyor bir bir.. Moralim acayip derecede bozuk.. sırf bir erkek olduğundan değil, sadece böyle bitmesi beni üzdü.. belki güzel bir arkadaşlık kurucaktık. facede ilk zamanlar başka bir arkadaşına mesaj attığında görünüyordu, şimdi diğer kutusuna düşüyor görmüyor mesaj gönderilen kişi.. Mesaj attığında direk görünenlerde var , diğer kutusuna düşmüyor yani.. direk gözüküyor.) görür heralde ya..
- +1 yıl
Yaa bunu bende düşündüm.. Bir nevi isteyip istemediğinide anlamış oluruz ama.. ben tekrar eklesem oda virüsü bahene edip kabul etmezse ben rezil olurum gibi geliyor. çünküü birbirimizi hiç tanımıyoruz canım.. ben onu hep uzaktan gördüm oda beni görüyordu ama bir tanışma durumumuz yok... tabikide öyle canım, konuşmayacaksa fecemde ekli kalmasınında bir manası yok..
- +1 yıl
Ya Canım ister istemez insanın zoruna gidiyor.. Yani o tanımadığı halde konuştuğu kızlardan ne eksiğim varki, virüs yüzünden beni sildi.. halbuki en azından mesaj yazsaydı ne yazardı, nasıl başlardı cümleye nasıl hitap ederdi diye merak ediyordum en azından nasıl bir sohbeti vardı bunu öğrenemedim.. peki sence ne yapmalıyım, dışarda işim olduğunda onun dükkanının üzerinde yol ordan geçerken bkarken bir ifade değişikliği yapmam gerekir mi.. ne bileyim ağır geldi ya.. belki bir başkası tanımadan etmeden silse umrumda olmazdı ama ben onun samimi ve sadık birisi olduğuna kanaat getirdiğim için en azından bu kadar kolay bitmezdi tanışmadan biten arkadaşlık..
- +1 yıl
Acil fikirlerine ve önerilerine ihtiyacım var.. En azından ortak arkadaş vesilesiyle o ortama girip normal şekilde tanışma olabilir mi ya da akışınamı bırakmalıyım.. Doğrusu, en doğrusu ne şu an kafam allak bullak.. Aslında değişen bişey olmadı eskiden nasıl tanımıyorsak birbirimizi şimdide öyle karşıdan karşıya geçerken görücez birbirimizi.. ama o gördüğünde benim olduğumu bilir mi bilmem..
- +1 yıl
aslında bilmiyosa eger o zaman birseyler olabilir. mesela banada tanımadıgım biri öyle bir mesaj atarsa bende cevap vermeyebilirim. ama uzakta olsa tanıdıgım biriyse cevap verirdim ayıp yani tenezzül edip mesaj atmış bir cevap vermek zor degilki. ortak arkadaşların varsa tanış bence. ama o ortamda ona cok yüz verme ilgini belli etme eşit mesafeli davran bence :)
- +1 yıl
İfade değişikliğinden kastım şuydu: Önceden geçerken yüzüm ona yumuşak ve olması gerektiği gibi bakardı, şimdi ise dükkanın önünden geçerken tavrımı sertleştirip yani yüzümdeki ifadeyi anlamasını sağlayacak şekle getirmelimiyim diye demiştim aslında.. Ama buna gerek yok sanırım umursamamam en iyisi.. Ama ne bilim gördüğünde hakkımda yanlış bişey düşünürmü diye tüm tereddütüm..
- +1 yıl
Görmezden gelip, umursamadığımı göstermek en iyisii fakat bazen ister istemez aklıma bişeyler geliyor.. Şöyle yapsam mı , böyle yapsam mı diye. Hani belki klişe olucak canım ama yanlış anlama sadece danışıyorum. Bir mektuba ona karşı olan duyguları ve hissiyatları yazıp göndermek geliyordu içimden.. ama yanlış olurdu sanırım. amacım bir parça utanıp, böyle biri kimse nasıl görememişim , tanıyamamışım diye pişman olmasını sağlamak.. sence ne derece doğru olurdu.. ya da buna benzer küçük birşey yapmak gerekir mi..
- +1 yıl
Ama canım şimdi ilkin ben ona karşı bişeyler hissediyordum, hep görüyordum bir dakika bile olsa görmek yeterdi diyordum. kendisi beni faceden bulmuş eklemiş.. bende virüsten ötürü yanlış anlamaması için mesaj attım. sonucta nezaketen de olsa önemli değil ya da sorun değil dese muhabbeti kendi ilerletmediği sürece ben zorla kimseye muhabbet etmesi yönünde bir istekte bulunamam... Ya bir iki tane ortak arkadaş varda, bu ortamı nasıl kurup sağlayabilirim bilmiyorum.. ortak arkadaşımın birisi bende ekli değil onu ekleyebilirim eklesem nasıl farkettirecem.. bilmiyorum
- +1 yıl
Mesela şu an aklıma gelen 2 ortak arkadaş var ikiside erkek.. birisiyle daha önceden tanışıyoruz da, diğeri ile pek bir sohbet içerisinde değiliz.. ilkinkiyle önceden bir sohbetimiz vardı sadece zamanla görüşemedik.. yani sonradan bir ortam kurmak zor ya bilmiyorumki.. hanii abisinin eşi var onu tanısam belki kaleyi içten fethetmiş olurum ama o kızı bulmakta zor.. ortak arkadaş dediğimiz kişilerle çoktandır bir iletişim olmayınca, hep karşıdan kopunca haliyle sonradan nasıl bir ortam kurabilirim onu düşünüyorum..
- +1 yıl
Evet yavaş yavaş tabikide aceleye gerek yokta. Bu arada ben normal bir ortamda tanışalım derken birde başkasını bulursa artık kör talih derim yani.) Ortak arkadaşlarımızı sırf onun için yani bir amaç uğruna değil genel anlamda severek, sayarak konuşuyorum.. bu amaçla ortak arkadaşlarla biraz daha arkadaşlığı daha da samimi hale getiriyoruz. Ya aslında zor bişey değil ama ortak bir arkadaşıyla belli bir zaman geçirmiyorsa sadece net üzerinden görüşüyorsa o ortama nasıl giricem.. bir bayan arkadaş var hatta onuda tanıyor ama o kızı ben daha önceden tanıyorumm o çocuk yokken yani.. Ne bileyim karışık. kurusa bakma seninde kafanı şişirdim.: )
- +1 yıl
Valla mesaj atmayı düşündümde puan seviyesi yetersiz olduğundan atamadım: ) artık sen yazarsan bende ordan da cevap verebilirim. Çok Teşekkür ederim canım ne kadar zor durumda olursan ol az da olsa burada biraz rahatlıyorsun.. bazen cevapları beklerken sabırsızlansanda çok kıymetli.. çok sağol.. sen ne zaman istersen bende her zaman konuşmaya hazırım...
+1 yılçocuk abazan demekki :D kimi görse saldırıyor
00 Yorumla
+1 yılAğırdan al biraz
02 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
+1 yılnavigasyona aç bak
08 Yorumla- +1 yıl
nasıl yol izlemeliyim dedin ya neyse
ama herkes kızı eklemişse ilginç kız düşürme çabasındadır belki - +1 yıl
o zaman sen kendini ağırdan alıcaksın hemen yavşama ekliyosa o mesaj atsın sana
- +1 yıl
Ya zaten kendini bilen kadın zaten ağırdır, duruma göre ağırdan almaz bazı şeyleri : ) İki isteğe hemen yelkenleri suya indirme derecesinde bir insan olsaydım önemsemezdim yani. İsteği gönderen kendisi, ne amaçla eklediyse mesaj atar ya da atmaz kendinin bileceği iş.. Mesaj atmadı diye , ben yazıcak değilim heralde.)
- +1 yıl
tamam ne güzel işte bazıları hoslandıgı için hemen gider yazar tutamaz kendini o yüzden dedim ben cunku seni tanımıyorum
- +1 yıl
tamam o zaman kendinizi bilen biriyseniz ona karşı hislerinizde değişir belki öyle her kızı ekleyen biri arayış içindedir kim denk gelirse mantıgı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım Erkek Beni facebooktan Ekledi, Bir gün beni bulup ekleyececeğini Biliyordum. kendisini hiç tanımıyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım